FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@hrasno, jarane svaki dan isto pišeš:nemamo igrace,pare,pojačanja slaba,osrednja ekipa itd
Dobro skontali smo,to je tvoje misljenje
Ne moras stvarno to svaki dan po 3 puta pisati
Dobro skontali smo,to je tvoje misljenje
Ne moras stvarno to svaki dan po 3 puta pisati
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Nama je pod moranje dobiti Sisoju da nam se ne odljepe pitari, jer igraju protiv Mladosti. Kako izdrzati na dva fronta sa ovom sirinom na klupi
De razmisljajte sad o srijedi i da vidimo sta ce tu biti i kako pa onda se opet vratiti na ligu. Nema fajde razmisljati sta ce biti za 3 kola i to. Bog dragi jedino zna sta i kako ce se desavati u buducnosti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Gdje cete sa bezidejom ipak je on veliki steucnjak ovdje 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ma ne moze mi izdrzati, pa mi smo danas jedva sastavili ekipu. Ubacio si Dacica jer ce ti on vjerovatno protiv Borca biti u napadu.
Daj Boze da bude sve naopako od ovog sto ja pisem, al Boga mi ja licno nisam nimalo zadovoljan.
Daj Boze da bude sve naopako od ovog sto ja pisem, al Boga mi ja licno nisam nimalo zadovoljan.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
O Borcu ne smijem ni da razmisljam, a utakmica ligaska se igra osmog tako da sam ti sav prema tome okrenut
Zvijezda je za papire za onog njihovog crnju cekala 3 mjeseca?
Koliko cemo onda mi za goodnessa
Koliko cemo onda mi za goodnessa

-
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Mi smo u kupu vjerovatno bez Pavica Jovanovica Zajmovica i Lendric sto ne moze, slabiji smo nego danas protiv Zvijezde. Sto se tice u napadu vise bi volio vidjet Zaju nego Dacica(hajde zaja stisni zube
), a danasnja odbrana je izgledala dobro i imat cemo ih priliku vidjet protiv nesto jaceg protivnika.
Seha protiv Zakarica ili ce Osim tu ipak stavit Stanica

Seha protiv Zakarica ili ce Osim tu ipak stavit Stanica

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Cisto sumnjam da ce Dacic krenuti protiv Borca. Ako vec Zajmovic je bolestan ili sta je vec onda probati umjesto Sinana Boju staviti, Alispahica gdje treba i mozda Sinana malo isturenijeg probati. Mislim da je vec jednom bio na toj poziciji nekad kod nas. Sinan je progurao dvije vec moze izdrzati valjda. Danas je bio borben i ok.
Alispahic mi cini se zdrav i da je prosla ta gripa, ali vala kako nas kosi hajd znaj koga ce i kad safatati.
Alispahic mi cini se zdrav i da je prosla ta gripa, ali vala kako nas kosi hajd znaj koga ce i kad safatati.

Nece igrati pavic,jovanovic,zajmovic,lendric
Umjesto pavica stanic,jovanovica ikic,i lendrica mozda dacic ili ramovic kao isturenija opcija
Obzirom da nece igrati zajmovic svakako smo pojačani,tako da mozemo očekivati najbolje od utakmice
Umjesto pavica stanic,jovanovica ikic,i lendrica mozda dacic ili ramovic kao isturenija opcija
Obzirom da nece igrati zajmovic svakako smo pojačani,tako da mozemo očekivati najbolje od utakmice

sta ocekujes da Dacic zabije ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ja ne vjerujem da ce Dacic poceti. On je usao danas pred kraj, a ne znam ni ko je mogao vise uciti sa klupe. Usao Alispahic, on, Mujezinovic. Nece Osmankovic 
Ne vjerujem ja da ce kockati Osim sa njim, a tu je Sinan i Bojo zdrav koji je svakako igrao desno krilo na pripremama vecinom pa moze zamijeniti Sinana.

Ne vjerujem ja da ce kockati Osim sa njim, a tu je Sinan i Bojo zdrav koji je svakako igrao desno krilo na pripremama vecinom pa moze zamijeniti Sinana.
pa koga bi ti u napad dobri moj Ljoze 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sinana ba 
Bojo Stilic Veselinovic
Ramovic
Kad vec nema Zajmovica moze i Sinan. Nije to velika razlika.

Bojo Stilic Veselinovic
Ramovic
Kad vec nema Zajmovica moze i Sinan. Nije to velika razlika.

Nije Dženan pod prehladom već je prehlada pod Dženanom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ma ne znam jel krampa,ali on ovo ne moze igrati ni u ludilu...prepsor je ...ne znam zasto automatski ako je nase dijete treba ga dizati....nek nesto pokaze,ruku na srce nije ni dobijao neku sansu ali sve sto je dobio bio je katastrofa...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
On vala igra ko da je stalno pod prehladom tj. prehlada pod njim

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kajkutenjoyer, knoa, Orvel i 32 gosta.