FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 feb 2020, 20:33

DamirT je napisao/la:
29 feb 2020, 20:30
sviunapad1010 je napisao/la:
29 feb 2020, 20:29
DamirT je napisao/la:
29 feb 2020, 20:26
Kaze Grado ne razmisljamo o ispadanju..Pa pocni,jer sa tobom ispadamo sigurno neznalico.Vodi debila cickovog i dajte nam normalnog trenera!!
Ne bi njemu smetalo ni da nas vodi u 1. federalnoj uopšte.
Svjestan je on ako ne dobije Celik da mu je noga
Njih treba odmah smijeniti ako mislimo ostati u ligi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 29 feb 2020, 20:48

tuzlak1987 je napisao/la:
29 feb 2020, 19:10
Mi sa ovom upravom kako znam jos nismo pobjedili u 10 utakmica?

Sve krasno bajno ali neka neko nadje na svijetu navijace koji mogu vise trpiti neuspjeh bez ikakvog pritiska na upravu. Imaju maksimalan mir, imaju 1 mil iz budzeta na startu godine i ne mogu pobjediti jednu utakmicu.
treba ih otjerat sto jest, senada vratit
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 feb 2020, 21:31

Crnogorac u dvije utakmice pokazao ogromno neznanje. Kada je protiv Mladosti trebao Bekrica i Saida od prve, ostavio ih je na klupi, a danas od pocetka. Beganovica guras na lijevog beka pa onda nemas ni desnog ni lijevog bocnog
Niko, niko, samo Sloboda

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 29 feb 2020, 21:33

Kao sto rekoh ovaj vikend sam ocekivao poraz.mdk izgubi kuci sto je ok,sutra celik da zijani i dobro je to opet.ali moramo malo gledati i sebe.Denis Karic napolje iz kluba!
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 feb 2020, 21:37

Vi pricajte sta hocete, mi protiv Zrinjskog bolju utakmicu u Mostaru nismo odigrali ne pamtim.. Nisu se oni povukli drugo poluvrijeme jer su to htjeli, nego smo mi puno bolje stojali na terenu.. Sansa Mujagica, sansa Maksimovica i jos eto 10 centarsuteva poslije kornera, steta moralo se nesto pogodit, a to nije ni do Grade ni Denisa ni Dede ni bilo koga drugoh iz strucnog staba, konstantno smo nesto stvarali oko njohovih 16 metara.
Prvi go lose postavljena odbrana, dva igraca sama.
Drugi go na kvalitet njihovog napadaca, otrese covjek Stojanovica ko slinu.
Mimo toga nista posebno oni nisu napravili.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 29 feb 2020, 21:38

Uprava treba dobro da razmisli dal čičkovo i Gradu sklonit prije Čelika ili im dati još jednu šansu. U svakom slučaju treba imati alternativu. Neka zovu Nalu, Vojvodu, Milenka ili bilo koga drugog jer ovo ne ide. Akao ispadnemo onda je povratak neizvjestan.

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 29 feb 2020, 21:41

klasik je napisao/la:
29 feb 2020, 21:37
Vi pricajte sta hocete, mi protiv Zrinjskog bolju utakmicu u Mostaru nismo odigrali ne pamtim.. Nisu se oni povukli drugo poluvrijeme jer su to htjeli, nego smo mi puno bolje stojali na terenu.. Sansa Mujagica, sansa Maksimovica i jos eto 10 centarsuteva poslije kornera, steta moralo se nesto pogodit, a to nije ni do Grade ni Denisa ni Dede ni bilo koga drugoh iz strucnog staba, konstantno smo nesto stvarali oko njohovih 16 metara.
Nije to baš tako ljudi poveli dva razlike i povukli se izveli glavne igrače jer ih čuvaju za Slopgu u srijedu. Al to je nebitno dole to ide teško isto tako nije uredu od tebe da braniš ovaj stručni štab za koji svi vidimo da nas vode u federalku.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 feb 2020, 21:52

Ko smo mi da se brinemo. Fino treba ko Grado ne razmišlja o ispadanju, samo opušteno :urnebes:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 feb 2020, 21:54

sloboda1921 je napisao/la:
29 feb 2020, 21:41
klasik je napisao/la:
29 feb 2020, 21:37
Nije to baš tako ljudi poveli dva razlike i povukli se izveli glavne igrače jer ih čuvaju za Slopgu u srijedu. Al to je nebitno dole to ide teško isto tako nije uredu od tebe da braniš ovaj stručni štab za koji svi vidimo da nas vode u federalku.
I prije su oni znali protiv nas povest pa nastavit gazit, svako ko je 2 put ozbiljnije sutno loptu u zivotu zna da je puno bolje i lakse se branit kad cuvas loptu i imas igru.

Al nebitno to, svi su prije utakmice ocekivali da da cemo igrat bunker, izbi nabi ko svski put do sad, a danas sa sumnjivom prvom postavom smo odigrali po meni korektnu utakmicu, imali smo neke akcije, pa ako nista iz neceg se moralo i do tih kornera doc.

Ne branim ja nikog samo prevelika se hajka ovdje pravi na ljude poslje ovakve utakmice koju bi izgubili i da nam je Klopp bio na klubi zajedno sa Guardiolom.
Mozda nisam ovdje pisao al protiv mladosti sam prvi kritikovu igru i postavku igre
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 29 feb 2020, 22:07

Dosta je bolje to izgledalo danas, slazem se sa ovima koji su to pisali. Ali problem je taj luzerski mentalitet koji ovi ljudi na klupi ne mogu promijeniti. Primamo golove iz nicega, igra nam amater igrac koji ne zna dodat, smirit loptu, izvest aut, kod drugog gola gleda kako covjek daje gol, da je na vrijeme isao prema golu spasio bi. Pa igraci nerazumljivo sebicni u zavrsnici napada, tako da nam je veliki broj napada bio bezopasan. Ali sta je tu je, ja idem protiv Celika, ako ne bude pobjeda nemam vise zivaca da gubim na kurcobolje i neznanje ovog trenera.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 feb 2020, 22:14

Mozda je najbolje da remiziramo recimo pa da nekim slucajem dodje do promjene na klupi jer ako pobjedimo opet cemo u zadnjih 11 utakmica gledati na tih 5 domacih, a u goste otici na izlet.

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 29 feb 2020, 22:23

Uprava mora biti agilna. Bez obzira na rezultat sa Čelikom nama ostaje kao i svma još 11 utakmica, od kojih pet domaćih i šest gostujućih. Od ekipa koje se bore za vrh dva sarajevska i dva hercegovačka kao i od Brca teško možemo doći do bodova. Za opstanak osim Zvijezde koja je otpisana imamo Čelik i Mladost ti bodovi su ključ kao i međusobni omjer. Bodovi će se tražiti i od klubova sredine a to su Sloga, Velež i Radnik. Sa njima treba uspostavit saradnju ne u smislu da nam daju bodove već jednostavno neku korektnost da drugima ne poklone bodove. A čini mi se da mi nemamo niti jedan klub za kojeg možemo reći da će igrat za nas. Kud smo se prošle godine izblamirali sa Goškom a posebno sa Krupom.
Mislim da će Mušija svojim marifetlucima i iskustvom opstat tako da nam je jedina nada Čelik.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 29 feb 2020, 22:26

Od mogucih 6 u nastavku jedan bod.ako ne popravimo saldo protiv Celika Gradi se zahvalit i DK u. Zali Boze para i priprema po Turskoj.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 feb 2020, 22:27

Imal iko volje i znanja da napravi kompilaciju Salihovicevih smijesnih gresaka, neki kratki video?
Pa samo danas ona 2-3 dodavanja nikome, lopta kod njega uz aut liniju i on umjesto da izbije napred, doda nekome, on sutne ispred sebe u prazan prostor i onda protivnik uzme loptu. Pa onda ono sutanje lopte u aut kad je sam s loptom. I pred kraj kad gurnu loptu nigdje uz aut liniju i iznervira se, nesto psuje. 😂😂😂😂

Meni ga zao, sad kad skontam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 29 feb 2020, 22:30

Pa sta se ovo desava ? Po meni ovo u Mostaru nije lose oni se bore za titulu kasne 5 bodova mi za opstanak jos u gostima da se vadis u ovoj sabaniji nikad nije lako cak i da igras protiv kluba koji je ispao (Drina) nego zivim za dan kad cemo nekog sjebati u borbi za titulu a da to nije Zeljo.. Borac koji je izgubio na Tusnju je u borbi za Evropu nasi tad bez treninga dobili mec jednostavno neke mu stvari nisu jasne a ne pratim ovu ligu od juce. Celik mora pasti pa makar i oteli i nama otimaju kad god mogu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 feb 2020, 22:36

Protiv Borca su nasi tada ginuli da pobjede, a imali smo lijepu igru u vezi sa Francuzom i Prsesom dok je i Bekric bio 10 puta bolji.

Zna onaj Smajic sto jest jest samo Sloboda nije normalan klub za rad.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 29 feb 2020, 22:48

29 feb 2020, 22:36
Protiv Borca su nasi tada ginuli da pobjede, a imali smo lijepu igru u vezi sa Francuzom i Prsesom dok je i Bekric bio 10 puta bolji.

Zaboravi napisati Siroki koji je igrao bunker 70 minuta na Tusnju i ima sansu da se ukljuci u borbu za Evropu. Ima li smo Prsesa i Francuza slazem se da su se vise borili alu ne pamtim kad smo ovako dobro odigrali protiv Zrinjskog Celik moramo dobiti kako god znamo 10 kornera sansa Abida za 0-1 na pocetku meca meni daje nadu u bolje sutra.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 feb 2020, 23:08

samirr je napisao/la:
29 feb 2020, 22:48
29 feb 2020, 22:36

Zaboravi napisati Siroki koji je igrao bunker 70 minuta na Tusnju i ima sansu da se ukljuci u borbu za Evropu. Ima li smo Prsesa i Francuza slazem se da su se vise borili alu ne pamtim kad smo ovako dobro odigrali protiv Zrinjskog Celik moramo dobiti kako god znamo 10 kornera sansa Abida za 0-1 na pocetku meca meni daje nadu u bolje sutra.
U nizu 13 kola bez pobjede i dalje optimizam. Svaka ti čast bgm.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 29 feb 2020, 23:10

Beduin je napisao/la:
29 feb 2020, 22:27
Imal iko volje i znanja da napravi kompilaciju Salihovicevih smijesnih gresaka, neki kratki video?
Pa samo danas ona 2-3 dodavanja nikome, lopta kod njega uz aut liniju i on umjesto da izbije napred, doda nekome, on sutne ispred sebe u prazan prostor i onda protivnik uzme loptu. Pa onda ono sutanje lopte u aut kad je sam s loptom. I pred kraj kad gurnu loptu nigdje uz aut liniju i iznervira se, nesto psuje. 😂😂😂😂

Meni ga zao, sad kad skontam.
Jel to ono u fazonu ne dajite meni loptu yebem vam mater :urnebes:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 01 mar 2020, 00:40

Sretan Dan nezavisnosti R BiH svima . :bih:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.