FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mi sa ovom upravom kako znam jos nismo pobjedili u 10 utakmica?
Sve krasno bajno ali neka neko nadje na svijetu navijace koji mogu vise trpiti neuspjeh bez ikakvog pritiska na upravu. Imaju maksimalan mir, imaju 1 mil iz budzeta na startu godine i ne mogu pobjediti jednu utakmicu.
Sve krasno bajno ali neka neko nadje na svijetu navijace koji mogu vise trpiti neuspjeh bez ikakvog pritiska na upravu. Imaju maksimalan mir, imaju 1 mil iz budzeta na startu godine i ne mogu pobjediti jednu utakmicu.
-
- Kontakt:
Uvijek konstantan saleSlobodas je napisao/la: ↑29 feb 2020, 18:35Sale standardan još da da sebi gol i da ispuni svoju kvotusviunapad1010 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 18:21Dobro je samo 2 komada za sada. Nek ne puca samo![]()
Kakav je dr sale bio u prvom?

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Najnesposobniji fudbalski klub u drzavi ustvari najnesposobniji razvojni fudbalski klub u drzavi RFK Sloboda Tuzla

A šta ste očekivali dobiti Zrinjski dole poslije 17 godina?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
**** IH SMOTANE
Imali smo prilike ali ovi ne znaju, **** im Antaliju i Crnogorca glupog.
Imali smo prilike ali ovi ne znaju, **** im Antaliju i Crnogorca glupog.
Mrš više !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zamisli usadjivanja mentaliteta kada ti je trener gubitnik po prirodi i kada nije na ovu utakmicu ni mislio vec jado 2 mjeseca gledao samo u utakmice protiv Mladosti i Celika i kako da tu uzme 6 bodova, a uzeti ce 2. Kako ocekivati da ti onda igraci imaju pravi stav za svaku utakmicu.
- Beduin
- Kontakt:
Hrabra igra prema napred, mora se priznati. Imati 10 kornera i vise suteva od Zrinjskog nije sitnica, a mozda 12-13 faulova da smo napravili za cijelu utakmicu.
Ali opet pogresna postavka igre, opet trener gubi utakmicu prije pocetka. Sale je ispricana prica, najomrazeniji igrac koji je igrao u FK Sloboda, otkako ja pratim nas klub. Proklet nek je dan kad je on odlucio da zeli sutati loptu, svoju mater j3bo.
Hajdarevic je klasicna prevara, utrpana nama kad nema gdje drugo. I u prosloj utakmici je bio jadan, Heric cak zrelije izgledao od njega, da bi i danas igrao od pocetka uz mnostvo gubljenja lopte i duela, bez adekvatnog
iznosenja lopte i primopredaje suigracima u veznom redu. Prses je za njega Xavi.
Bekric se mora brze oslobadjati lopte, previse mrlja i usporava napad kad vec ima igraca do sebe.
Bekic premalo ucestvuje u igri i trazi se, u obje utakmice ne postoji, a to ne valja nikako.
Said, j3bo mu i Sisoja i svi koji ga podrzavaju mater seljacku, ali opet mi smo krivi jer izdajicu vracamo po ko zna koji put u klub. Haram mu svaka marka bila.
TRENER - nevjerovatna neznalica, nezreo da vodi PL klub, ne znam kako je polozio licencu, ali on ne poznaje osnove postavke igre, adekvatno nalazenje pozicije igracima spremnim da odgovore zadatku.
Prvo, imas 1 beka u timu (desnog) i ti ga gubis lijevo a znas da ne zna sutnuti loptu lijevom nogom, dok Salihovica guras na beka a znas da momak ne zna ni na jednoj poziciji igrati, sto smo vidili i danas. I kad vec gubis i onoliko ti grijesi Salihovic, umjesto da ih zamijenis i pokusas uz rastrcanog Abida aktivirati i Beganovica koji zna proci po strani, ti zavrsavas utakmicu na isti nacin. FUJ
Drugo, izbacujes Abida koji je barem trcao i nesto pokusavao, a ostavljas Saida koji cijelu utakmicu ne postoji, trckara s onim mesnatim dupetom j3bo ga Azmir Husic u pakas debeli.
Ma sve ispricano, sve vidjeno a ne mozes nista promijeniti, niko te nista ne pita, ljudi sa klubom rade sta hoce i jos imaju obraza pozivati navijace da dodju. E zbog svega ovoga ja sam i govorio pred nastavak prvenstva da ne dolazimo vise uopste na stadion, neka igraju za sebe i svom ocu i materi se smiju,a ne nama koji podrzavamo svaku glupost u klubu i jos placamo za tu glupost.
VAMA SVAKA CAST, ALI JA NASTAVLJAM SA BOJKOTOM ODLASKA NA STADION SVE DOK NE VIDIM REZULTATU. Nakon 36 godina sam to odlucio i mislim da imam pravo na to.
Ali opet pogresna postavka igre, opet trener gubi utakmicu prije pocetka. Sale je ispricana prica, najomrazeniji igrac koji je igrao u FK Sloboda, otkako ja pratim nas klub. Proklet nek je dan kad je on odlucio da zeli sutati loptu, svoju mater j3bo.
Hajdarevic je klasicna prevara, utrpana nama kad nema gdje drugo. I u prosloj utakmici je bio jadan, Heric cak zrelije izgledao od njega, da bi i danas igrao od pocetka uz mnostvo gubljenja lopte i duela, bez adekvatnog
iznosenja lopte i primopredaje suigracima u veznom redu. Prses je za njega Xavi.
Bekric se mora brze oslobadjati lopte, previse mrlja i usporava napad kad vec ima igraca do sebe.
Bekic premalo ucestvuje u igri i trazi se, u obje utakmice ne postoji, a to ne valja nikako.
Said, j3bo mu i Sisoja i svi koji ga podrzavaju mater seljacku, ali opet mi smo krivi jer izdajicu vracamo po ko zna koji put u klub. Haram mu svaka marka bila.
TRENER - nevjerovatna neznalica, nezreo da vodi PL klub, ne znam kako je polozio licencu, ali on ne poznaje osnove postavke igre, adekvatno nalazenje pozicije igracima spremnim da odgovore zadatku.
Prvo, imas 1 beka u timu (desnog) i ti ga gubis lijevo a znas da ne zna sutnuti loptu lijevom nogom, dok Salihovica guras na beka a znas da momak ne zna ni na jednoj poziciji igrati, sto smo vidili i danas. I kad vec gubis i onoliko ti grijesi Salihovic, umjesto da ih zamijenis i pokusas uz rastrcanog Abida aktivirati i Beganovica koji zna proci po strani, ti zavrsavas utakmicu na isti nacin. FUJ
Drugo, izbacujes Abida koji je barem trcao i nesto pokusavao, a ostavljas Saida koji cijelu utakmicu ne postoji, trckara s onim mesnatim dupetom j3bo ga Azmir Husic u pakas debeli.
Ma sve ispricano, sve vidjeno a ne mozes nista promijeniti, niko te nista ne pita, ljudi sa klubom rade sta hoce i jos imaju obraza pozivati navijace da dodju. E zbog svega ovoga ja sam i govorio pred nastavak prvenstva da ne dolazimo vise uopste na stadion, neka igraju za sebe i svom ocu i materi se smiju,a ne nama koji podrzavamo svaku glupost u klubu i jos placamo za tu glupost.
VAMA SVAKA CAST, ALI JA NASTAVLJAM SA BOJKOTOM ODLASKA NA STADION SVE DOK NE VIDIM REZULTATU. Nakon 36 godina sam to odlucio i mislim da imam pravo na to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Niko nije ni ocekivao neki znacajan rezultat ali ni ovakve postavke ekipe u prva dva kola, ovo veze sa postavkom ekipe i taktike nema, ma nidje veze...pod hitno dovesti novog trenera.....Nalica, Vojvodica
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Da ovi iz uprave imaju pameti za fudbal poslušali bi sta im većina govori i ostavili bi gradu i cickovog u Mostaru već. Ovako možda dobiju otkaz kada izgubimo od Čelika. Ekipa nije pobijedila od septembra prošle godine i već se tu uvukao luzerski mentalitet, a ovaj dvojac na klupi veze nema. Nismo 10 utakmica dali gola Zrinjskom isto kao da su Barca kada protiv nas igraju 
Nema šanse da dobijemo Čelika sa ovom dvojicom retardinjosa na klupi. Za njih je i Milenko Pep Guardiola lično.

Nema šanse da dobijemo Čelika sa ovom dvojicom retardinjosa na klupi. Za njih je i Milenko Pep Guardiola lično.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 29 feb 2020, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Nema se sta vise reći ni dodati to je to. Razmišljam da li otići jos protiv Čelika ali prije da neću. Ne može se ovo vise gledati i kako nas neznalice poput čička i grade yebu u mozak. Uprava neka dobro razmisli ali svaki trener je bolji od ovih što su trenutno tu. Sale yebem te mutavog kani se lopte dosta je vise idi u 3 pm.Beduin je napisao/la: ↑29 feb 2020, 19:39Hrabra igra prema napred, mora se priznati. Imati 10 kornera i vise suteva od Zrinjskog nije sitnica, a mozda 12-13 faulova da smo napravili za cijelu utakmicu.
Secere tjeraj ovu dvojicu sa klupe ako imas damu.. vrati bar Bosnjakovica makar ce sutnuti na gol i prijetit,ovdje nema igre ni sekunde..
Crnogorac ako ima obraza otice sam kao i Karic,al za njega nesto ne vjerujem..
Crnogorac ako ima obraza otice sam kao i Karic,al za njega nesto ne vjerujem..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ocigledno da su se zesce pogubili u svom neznanju, mi ako ne dovedemo domaceg trenera kojeg ovi iz uprave preferiraju mi smo donji, bujrum uprava...imate dva izbora, Nalica ili Vojvodica.....zajebite to da im se jos treba pruziti sansa, jer sve su nam manje sanse da ostanemo, pogotovo sa ovom dvojicom.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Slažem se ne treba čekati izvjestan poraz od Čelika iduće kolo. Uprava mora hitno reagovati i otjerati sa klupe čička i Gradu inače nam se crno piše.Skver je napisao/la: ↑29 feb 2020, 19:58Ocigledno da su se zesce pogubili u svom neznanju, mi ako ne dovedemo domaceg trenera kojeg ovi iz uprave preferiraju mi smo donji, bujrum uprava...imate dva izbora, Nalica ili Vojvodica.....zajebite to da im se jos treba pruziti sansa, jer sve su nam manje sanse da ostanemo, pogotovo sa ovom dvojicom.
Jel se vi to zaje..vate niti igre, niti kreiranih prilika,niti odbrane, niti sredine niti napada. Ovo je udar na zdravu pamet navijača. Ako im je cilj ispadanje onda su pogodili sa trenerom. Hoće li se Tuzla i navijači dozvati pameti, jbo više ideje, pi. de materine, klub svih nas. Mene je sramota.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Grado da ima mozga i obraza dao bi sam otkaz.
Kaze Grado ne razmisljamo o ispadanju..Pa pocni,jer sa tobom ispadamo sigurno neznalico.Vodi debila cickovog i dajte nam normalnog trenera!!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne bi njemu smetalo ni da nas vodi u 1. federalnoj uopšte.
Svjestan je on ako ne dobije Celik da mu je nogasviunapad1010 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 20:29Ne bi njemu smetalo ni da nas vodi u 1. federalnoj uopšte.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.