Svaki dan u godini

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Svaki dan u godini
Deco u svakom slucaju, pa onda i Filip Cocu, nije da nije bilo stranih dobrih veznih igraca. Ovo sam vise kao salu stavio
I ova odbrana bi bila bolja( nego što jest, ne od te) da ima lidera poput Puyola da uvede discipline i drži stvari pod kontrolom.
S tim što je Puyol je i igracki bio klasa iznad za sve sadašnje stopere Barce. O liderstvu da ne pricamo.
I sta onda lazemo kad kazemo da ne saljemo igrace pa ih ne vracamo
Absolutno. Ono sto je Puyol bio u timu i naprimjer Guardiola prije njega, pa ako hocete i Xavi takodjer.. je nesto sto se rijetko vidja. Messi moze dati 1000 golova ali nije kapiten. Pique moze pricat da je najveci sin Katalonije ali nije kapiten! U jednu ruku me ne cudi ovakvo lutanje Barce jer nemaju istinskog kapitena koji ce pogurati stvari kao sto je to naprimjer Puyol radio.
A moglo se dosad uraditi dosta toga po pitanju te smijene generacije, da se nije išlo klanu niz dlaku, da su se doveli neki mlađi igraci, da im se dala šansa i minutaža.ReX je napisao/la: ↑28 feb 2020, 16:13Pa moramo sacekati jos par godina dok ova garnitura igraca ode u penziju. Ovo je to sto imamo i sto cemo gledati jos koju godinu. Ja se samo nadam da ce u upravi sjediti ljudi koji ce biti kompetentni da dovedu prave igrace kao zamjenu, jer inace nas ceka sudbina Uniteda koji dade hrpu para a nigdje vrhunskog talenta.
Pa ni Messi nije na 100%. Igra već mjesec dana s povredom, na treninzima se to jasno vidi.
Zar stvarno misliš da ga Ramo neće namjero odnijet na početku tekme ?Rajaz je napisao/la: ↑29 feb 2020, 14:24Pa ni Messi nije na 100%. Igra već mjesec dana s povredom, na treninzima se to jasno vidi.
Mogu bataliti sezonu ako i on otpadne, pogotovo sada kada nema ni Suareza. Mada nema šanse da presjedi Clasico. Što na duže staze može imati katastrofalne posljedice.
Nemoš bit pametan![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.