Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

alan_kardec
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la alan_kardec » 21 apr 2009, 22:10

1:1 :!: ma kakav crni poljak... :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 apr 2009, 22:22

evo ga prekret!!!!!!!!!!! kako sam poceo psovati poljaku kad je vratio onu iz gola mislio sam da nece sudija vidjeti da je gol.
evo sad se cuje rafa la bamba na anfieldu. covjek stvarno ima podrsku od ovih engleza to je cudo.
YNWA
You are someone else I am still right here

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 apr 2009, 22:28

ARBELOA **** :evil:

ajmo po 3:2 odmah
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 apr 2009, 22:30

Tri greske **** im sve rahljavo

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 apr 2009, 22:32

e moj aurelio... :roll:

evo ga 3:3 torres :D
RIP Adis Selmanović

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 apr 2009, 22:36

E necu utakmice pogledati ako veceras nepobjedimo

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 apr 2009, 22:50

Pa sta je ovo Boze

alem 95
Kontakt:

Post Postao/la alem 95 » 21 apr 2009, 23:06

ajmo ba momci saberite se, igrali smo bolje,poklonili 3 gola,i to je jedino sto mi smeta isto kao protiv celzija
riera je dobar,brz,talentovan igrac al je previse sebican i to nas je najvise udesilo, a kuyt i benayunu,svaka cast stvarno

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 23:08

STA SMO MI SKRIVILI BOGU
ovo nije moguce, arsenal citavu utakmicu nista nije napravio a daje 4 gola, onaj fabianski nije normalan, a koliko je samo arsavin podijelio sadake da bi zasluzio ovoliku srecu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 apr 2009, 23:11

YNWA je napisao/la:STA SMO MI SKRIVILI BOGU
ovo nije moguce, arsenal citavu utakmicu nista nije napravio a daje 4 gola, onaj fabianski nije normalan, a koliko je samo arsavin podijelio sadake da bi zasluzio ovoliku srecu

Igrate veoma losu odbranu u zadnjih nekoliko tekmi a hvala Bogu Arsenal je i bez svojih najboljih napadaca u stanju da to iskoristi.I mislim da onaj 2. i 4. gol i nisu bili bas poklon golovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 23:14

alem 95 je napisao/la:ajmo ba momci saberite se, igrali smo bolje,poklonili 3 gola,i to je jedino sto mi smeta isto kao protiv celzija
riera je dobar,brz,talentovan igrac al je previse sebican i to nas je najvise udesilo, a kuyt i benayunu,svaka cast stvarno
malo je reci previse, postao mi je najmrzi igrac liverpoola, ne zelim da ga vise vidim u ekipi
benayounu svaka cast, dosad ga nisam mogao podnijeti ali poslije ove utakmice postao mi je jedan od najdrazih igraca
Sarajevo i Liverpool

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 apr 2009, 23:15

Mislim ništa od titule jedino ako United baš negdje kiksa, na domaćem terenu se ne kiksa.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 apr 2009, 23:16

za adnana losa igra u odbrani je plod napdacke igre jer sada smo pod pritiskom i moramo ici na pobjedu stalno i primamo golove jer rafa nije navikao ekipu na ovakvu igru u zadnjih par sezona jer smo se uglavnom samo branili.
trebalo mi je tri case vode da dođem sebi poslije utakmice i stvarno nakon svega ovoga nemoguce je napisati pametan komentar...
ne znam sta je rafa radio kada smo poveli 2-1 covjek umjesto da izbaci tada rieru on ostavlja njega na terenu i tim i dalje nastavlja srljati i onda dvije velike greske... a kod 2-1 smo mogli rijesiti sve da riera nije bio onako skrt i da je pruzio loptu torresu. a ovo sto se desavalo na kraju utakmice je ludilo i cista sreca.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 23:18

adnan24 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:STA SMO MI SKRIVILI BOGU

Igrate veoma losu odbranu u zadnjih nekoliko tekmi a hvala Bogu Arsenal je i bez svojih najboljih napadaca u stanju da to iskoristi.I mislim da onaj 2. i 4. gol i nisu bili bas poklon golovi
arsenal je veceras imao srece ko nikad, nista nisu napravili a dali 4 gola :shock: a s druge strane onaj fabianski nije normalan
Sarajevo i Liverpool

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 21 apr 2009, 23:18

dobra tekma samo nemamo srece odbrana nije kriva nisu lose igrali ARBELOA LOS strava i uzas.....benajun odlican kao i kujt....torres solidan moze on i bolje....maskerano losa foram u zadnjih nekoliko utakmica pauza ucinila svoje...al ajde valjda nije sve izgubljeno za titulu..mozda ona gamad kiksaju negdje..Poz
Steven GERRARD

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 apr 2009, 23:19

J*****i Arsenal
Evo stavio kapu i glumim budalu po kući

Ko što Omer kaže: "Šta smo mi Bogu skrivili????"
Mislim stvarno... Pa koliko sreće imaju glupi Arsenalovci

Riera-Sebičnjače jedan
Arbeloa-Budalo, znaš li lopte povest

......................

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 apr 2009, 23:24

Rz88 je napisao/la:Mislim ništa od titule jedino ako United baš negdje kiksa, na domaćem terenu se ne kiksa.
remi protiv arsenala i nije toliki kiks arsenal je prejak tim odlicno ukomponovan i kako se bude blizio kraj sezone igrace jos bolje jer se oporavljaju igraci polako a i arshavin se bolje uklapa. danas je sam osvojio bod jer da se neki drugi igrac nasao u onim situacijama vjerovatno ne bi rijesio sve cetiri golovima npr Lucas bi sigurno bar dva puta promasio loptu :D
sada smo prvi na osnovu gol razlike valjda i znaci ako manchester izgubi bar jednu do kraja a mi sve pobijedimo imamo titulu.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 23:24

Gerrard je napisao/la:Jedino sto mi je sada pred ocima je ona prilika sebicnjaka kada ide prema golu , a Torres sam , da je pokusao odigrati to bi bilo 3-1 ovako nam se sve vratilo .
i meni je samo to pred ocima, i ona reakcija torresa poslije, koliko je samo bio ljut
Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 apr 2009, 23:28

YNWA je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Jedino sto mi je sada pred ocima je ona prilika sebicnjaka kada ide prema golu , a Torres sam , da je pokusao odigrati to bi bilo 3-1 ovako nam se sve vratilo .
i meni je samo to pred ocima, i ona reakcija torresa poslije, koliko je samo bio ljut
kao sto sam i rekao par postova unazad to je bio kljucni trenutak utakmice za nas jer da nije bio onako sebican utakmica bi bila rijesena.
ali samo kada pogledam ovu igru vidim koliko nam nedostaje gerrard jer kad vidim kako alonso pusta da igraci prolaze pored njega a on ih isprati nekim laganim trckaranjem zamislim kako bi im gerrard elegantno uklizao i uzeo loptu a o pasovima da ne govorim kolika je razlika bez njega.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 23:30

fera je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Mislim ništa od titule jedino ako United baš negdje kiksa, na domaćem terenu se ne kiksa.
remi protiv arsenala i nije toliki kiks arsenal je prejak tim odlicno ukomponovan i kako se bude blizio kraj sezone igrace jos bolje jer se oporavljaju igraci polako a i arshavin se bolje uklapa. danas je sam osvojio bod jer da se neki drugi igrac nasao u onim situacijama vjerovatno ne bi rijesio sve cetiri golovima npr Lucas bi sigurno bar dva puta promasio loptu :D
sada smo prvi na osnovu gol razlike valjda i znaci ako manchester izgubi bar jednu do kraja a mi sve pobijedimo imamo titulu.
scum mora dvije izgubiti
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.