KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
fino sam ti rekao da ides na svoju temu i naglabas o masonima,grgatima i ostalim a mene i bosnine navijace ostavite da pricamo o bosni,a ne ko je bolji ili siroki ili bosna ili igokea. ali vidim da ti je zabavno kod nas jer imamo 10 puta vise ispisanih postova od vas tako da ako ti je zanimljivo nas provocirati ostani
rutinski gazimo i cekamo subotu..
rutinski gazimo i cekamo subotu..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@ŠB_Fidelis, ako te zanima samo Široki što si se prikačio na temu KK Bosna, idi prati Široki i mirna Bosna
A ja baš nisam starac, imam relativno dosta godina, al gradski život čudo čini, bolje ja izgledam u 50-tim nego neki Lištičanin u 30-setim, ipak je težački život težak....

A ja baš nisam starac, imam relativno dosta godina, al gradski život čudo čini, bolje ja izgledam u 50-tim nego neki Lištičanin u 30-setim, ipak je težački život težak....

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije problem, samo vi uzivajte.
Ah, da, ipak smo samo najskuplji grad Federacije kojemu nista narocito ne fali i ljudi ''odozgo'' dramaticno vise dolaze ovamo raditi nego obrnuto, da, u pravu si, gradjaninu...
Ah, da, ipak smo samo najskuplji grad Federacije kojemu nista narocito ne fali i ljudi ''odozgo'' dramaticno vise dolaze ovamo raditi nego obrnuto, da, u pravu si, gradjaninu...
...Život za Široki...
Daj nas ne sramoti, boga ti.... nauči se prvo pravopisu.....ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije problem, samo vi uzivajte.

hahahahahah najskuplji, poslije sehera..zna se ko je "GLAVNI" i ko ce uvijek biti glavni,a fali vam jedno par stotina hiljada stanovnika....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Eto vidis. To je taj kompleks superiornosti, nicim izazvan i krajnje suvisan. Sjeti se toga slijedeci put kad vam, ''o glavnim'', netko nesto bude rekao.
...Život za Široki...
50-tim?
A ja kontala da sam ubjedljivo najstarija na forumu u svojim 30-tim...Arsenije, pa ti se sjecas i rivalstva Bosne sa Mladom Bosnom u FIS-u 60'tih.
A ja kontala da sam ubjedljivo najstarija na forumu u svojim 30-tim...Arsenije, pa ti se sjecas i rivalstva Bosne sa Mladom Bosnom u FIS-u 60'tih.

-
- Kontakt:
61-82
Završeno 82/61.
Još ćemo ove 'ercegovce u subotu preslišati tako da im ni masonska loža neće pomoći....
Onda sa Igokeom u Skenderiji za pole position, vjerujem uspješno....
Još ćemo ove 'ercegovce u subotu preslišati tako da im ni masonska loža neće pomoći....

Onda sa Igokeom u Skenderiji za pole position, vjerujem uspješno....
Čestike na pobjedi u Trebinju kako terneru tako i igračima.Iako smo mnogo kvalitetnija ekipa strahovao sam za večerašnji ishod.Ispostavilo se bez razloga.I Borac je realno dobro ispod nas po kvaliteti pa nas je pobijedio.Nadam se da će ovaj rezultat biti početak izlaska iz "krize"(možda malo gruba riječ) koja očigledno postoji htjeli mi to priznati ili ne.
- storm_raider
- Kontakt:
U normalnim okolnostima se prisustvo ozbiljnih, obrazovanih i normalnih ljudi na tribinama pozdravlja i u stvari sluze na ponos klubu kog podrzavaju al eto nazalost u pc-u po uzoru na vozda poremetise se i ti svugdje u svijetu opste poznati normativi.Malena je napisao/la:50-tim?
Sto se tekme tice drago mi je zbog pobjede pogotovo poslije one krize koju smo imali s njima u Skenderiji kad su na tren priprijetili.
Eh sad da vidimo Subotu i Siroki, nadati se najboljem, valjda su se malo uozbiljili.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
lagana pobjeda. Sada svi u skenderiju da pokazemo širokobriježanima kako se navija 

You are someone else I am still right here
Subota u 19 oo u maloj dvorani lako cese napuniti i treba navijati a ne ko tetke sjediti..
jos su sanse na nasoj strani jer smo na svom TERENU ...
BUDI BOSNA...

BUDI BOSNA...

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
jel to opet sajam?? **** malu dvoranu ne volim je ja nikakoMelo15 je napisao/la:Subota u 19 oo u maloj dvorani lako cese napuniti i treba navijati a ne ko tetke sjediti..![]()
![]()
![]()
BUDI BOSNA...![]()
You are someone else I am still right here
- lolo d pitar
- Kontakt:
sajam knjige jarane,kako to nisi znao,a i bolje je puna mala dvorana,nego nako prazna velika,sa onim zavjesama zelenim,bas bezveze izgledafera je napisao/la:jel to opet sajam?? **** malu dvoranu ne volim je ja nikakoMelo15 je napisao/la:Subota u 19 oo u maloj dvorani lako cese napuniti i treba navijati a ne ko tetke sjediti..![]()
![]()
![]()
BUDI BOSNA...![]()
Ako je istina stvarno je tužno i žalosno da se utakmica u subotu igra u maloj dvorani iz više razloga.
cestitke momcima!!bez obzira sto smo na svom terenu treba u tekmu uci oprezno i odigrati na nivou...Siroki je dosta kvalitetan i bice tesko...nije valjda da se igra u maloj sali??Melo15 je napisao/la:Subota u 19 oo u maloj dvorani lako cese napuniti i treba navijati a ne ko tetke sjediti..![]()
![]()
![]()
BUDI BOSNA...![]()
I feel devotion!!
ZA otprilike 1000 navijaca bolja je mala dvorana ,da se Siriscevic i Grgut DEKONCENTRISU na igru ...
Vidio si u Aleksandrovcu samo Dodik i ministri na tribinama ,a svi ostali na parketu ...
Vidio si u Aleksandrovcu samo Dodik i ministri na tribinama ,a svi ostali na parketu ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
jaooo sajam...nije valjda...ko da nisu mogli jednu heftu odgodit...a taman kad je trebalo da bude vise raje..
I feel devotion!!