RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bilo bi ekstra kad bi umjesto imena igrača mogao ubaciti njihove slike

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Bravo momci. Protiv borca ko šibica 

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Pa naravno da nije bilo dobacivanja i nema ga nikad. Moram reći da kod vas nije baš tako kada smo dole igrali jedan broj naših navijača koji je imao šalove TC je napadnut i morao ih je skinuti. Al evo pamtite pa na isti način uzvratite.mahic je napisao/la: ↑28 feb 2020, 17:19i danas je Bobic imao dvije odlicne odbrane, i onda onaj kiks kad je bukvalno zagrlio igraca. bio sam na utakmici, ovo je najrealniji rezultat, iako i TC i Velez su imali sansu da upisu 3 boda. po meni najslabiji igraci danas su bili Ovcina, i Civic. Brandao ne moze igrati sam u napadu, falio mu je Fajic strasno danas, neko da primi visoku loptu, da je spusti, smiri... teren je nazalost ocajan, te se nije moglo igrati lijepo po onakvoj oranici. jutros je padala kisa/snijeg tako da je od loseg terena, napravljeno krompiriste. pozdrav iz Tuzle, od navijaca Veleza. i jos nesto, sjedili smo normalno u Velezovim dresovima medju simpatizerima TC i naravno nije bilo nikakvih problema, dobacivanja, znaci sve proteklo u najboljem redu.
to je nesto kao bigfoot, yeti...bijeli bizon....kazu da postoje, ali ih niko sigurno nije vidio....tuzla1983 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 23:04Pa naravno da nije bilo dobacivanja i nema ga nikad. Moram reći da kod vas nije baš tako kada smo dole igrali jedan broj naših navijača koji je imao šalove TC je napadnut i morao ih je skinuti. Al evo pamtite pa na isti način uzvratite.mahic je napisao/la: ↑28 feb 2020, 17:19i danas je Bobic imao dvije odlicne odbrane, i onda onaj kiks kad je bukvalno zagrlio igraca. bio sam na utakmici, ovo je najrealniji rezultat, iako i TC i Velez su imali sansu da upisu 3 boda. po meni najslabiji igraci danas su bili Ovcina, i Civic. Brandao ne moze igrati sam u napadu, falio mu je Fajic strasno danas, neko da primi visoku loptu, da je spusti, smiri... teren je nazalost ocajan, te se nije moglo igrati lijepo po onakvoj oranici. jutros je padala kisa/snijeg tako da je od loseg terena, napravljeno krompiriste. pozdrav iz Tuzle, od navijaca Veleza. i jos nesto, sjedili smo normalno u Velezovim dresovima medju simpatizerima TC i naravno nije bilo nikakvih problema, dobacivanja, znaci sve proteklo u najboljem redu.
Djeste RAja
Posljednjih nekoliko utakmica Veleza ulijevaju nadu i daju opravdan prostor za optimizam kad je buducnost kluba u pitanju. Takticke zamisli i postavke Fedje Dudica su gotovo pa savrsene, a ciljana pojacanja koja je doveo i odabrao samo govore o kako kvalitetnom strucnjaku se radi.
Sada kada se uslo koliko-toliko u mirne vode i ne strahuje se vise za opstanak, vjerujem da ce Duda i ekipa ponuditi ono najbolje od sebe, posebno na domacem terenu.
Obzirom na sve okolnosti, bod osvojen u jucerasnjoj utakmici je k'o kuca. Ocekivao sam vise od Ovcine, ali na onakvom terenu ni on nista nije mogao uraditi od prikazanog. Teren je sam po sebi posebna prica. Gotovo svi tereni u sjeveroistocnoj i centralnoj Bosni su zbog vremenskih uslova koji vladaju u tom dijelu zemlje do sredine aprila kaljuze, a Savez je trebao postaviti uslove i subvencionirati klubove da urede travnate povrsine pa tek onda da insistiraju na postavljanju reflektora. Ali dobro, znamo svi koliko se logika pika na ovom komadu zemlje u kojem zivimo
Prvi pravi ispit nam dolazi u narednom kolu kada dolazi Borac. Bez obzira na to koliko su u dosadasnjem prvenstvu pogurani od strane sudija i politike, mora se priznati da je Borac kvalitetna ekipa sa mnogo iskusnih i dobrih igraca predvodjenih Vranjesom. Iskreno se nadam da cemo nakon ove utakmice pricati i pisati o lijepoj fudbalskoj predstavi, a ne o sudijskim lakrdijama. Ocekujem pune tribine, dobru igru i naravno - pobjedu Veleza

Posljednjih nekoliko utakmica Veleza ulijevaju nadu i daju opravdan prostor za optimizam kad je buducnost kluba u pitanju. Takticke zamisli i postavke Fedje Dudica su gotovo pa savrsene, a ciljana pojacanja koja je doveo i odabrao samo govore o kako kvalitetnom strucnjaku se radi.
Sada kada se uslo koliko-toliko u mirne vode i ne strahuje se vise za opstanak, vjerujem da ce Duda i ekipa ponuditi ono najbolje od sebe, posebno na domacem terenu.
Obzirom na sve okolnosti, bod osvojen u jucerasnjoj utakmici je k'o kuca. Ocekivao sam vise od Ovcine, ali na onakvom terenu ni on nista nije mogao uraditi od prikazanog. Teren je sam po sebi posebna prica. Gotovo svi tereni u sjeveroistocnoj i centralnoj Bosni su zbog vremenskih uslova koji vladaju u tom dijelu zemlje do sredine aprila kaljuze, a Savez je trebao postaviti uslove i subvencionirati klubove da urede travnate povrsine pa tek onda da insistiraju na postavljanju reflektora. Ali dobro, znamo svi koliko se logika pika na ovom komadu zemlje u kojem zivimo

Prvi pravi ispit nam dolazi u narednom kolu kada dolazi Borac. Bez obzira na to koliko su u dosadasnjem prvenstvu pogurani od strane sudija i politike, mora se priznati da je Borac kvalitetna ekipa sa mnogo iskusnih i dobrih igraca predvodjenih Vranjesom. Iskreno se nadam da cemo nakon ove utakmice pricati i pisati o lijepoj fudbalskoj predstavi, a ne o sudijskim lakrdijama. Ocekujem pune tribine, dobru igru i naravno - pobjedu Veleza

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Sjajne vijesti nam je donio Šoše.
1- reflektori vjerovatno na prvoj domaćoj u doigravanju
2- vraćanje februarskog turnira i to u velikom stilu, želja da prvi gosti budu kao i u historijskom prvom izdanju turnira, Hajduk, Sloboda Tz i Budućnost
3- spajanje dedare zdenkama i sa zapadnom i sa istočnom tribinom
4-Kosta Manev vjerovatno još 2 godine ugovora
5- nova web stranica+ web shop
volim te Velež
2- vraćanje februarskog turnira i to u velikom stilu, želja da prvi gosti budu kao i u historijskom prvom izdanju turnira, Hajduk, Sloboda Tz i Budućnost

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Kako je misle spojiti sa zapadnom tribinom nije mi jasno?SaMoVelez je napisao/la: ↑29 feb 2020, 13:42Sjajne vijesti nam je donio Šoše.
![]()
volim te Velež
Ma nije moje da kontam kako će je spojiti, ja veze sa građevinom nemam a uprava nam puna vrhunskih građevinaca pa valjda znaju. A onako laički, šta u današnji vakat ima da se ne može napraviti ako se samo želi?
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Mene raduje Kosta još 2 god A kako spojiti mi je manje bitnoDembaBa21 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 13:57Kako je misle spojiti sa zapadnom tribinom nije mi jasno?SaMoVelez je napisao/la: ↑29 feb 2020, 13:42Sjajne vijesti nam je donio Šoše.
![]()
volim te Velež
-
- Kontakt:
Treba **** pustiti na stadion tek pred kraj prvog poluvremena i istjerati odmah u 75.minuti
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Iskreno, nakon svih onih nacionalistickih i fasistickih povika, ne treba ih pustit' nikako ni blizu stadiona, a kamoli na tribine.
Sto se Borca tice, nadam se da ce ih Zeljo dodatno izmoriti u kupu. Suvise su nervozni bili u vecerasnjoj utakmici, na svaku sudijsku odluku u korist Sarajeva su skakali na sudiju, a Bjelica je mogao vise kartona pokazati komotno. Onaj prekid kod vatre na instalacijama reflektora je dobro dosao Borcu, jer su vec bili popadali, ali i nakon pauze ih je Sarajevo nadigralo u svakom segmentu.
Uz korektno sudjenje mislim da ce ih Velez savladati, a da ce RA ocitati lekciju iz navijanja onim jadnicima sto se usudjuju nazvati navijacima. Zalutali idioti na sportske terene, napravili politicku manifestaciju od utakmice, sve uz fasisticke poruke prema jednom narodu.
Sto se Borca tice, nadam se da ce ih Zeljo dodatno izmoriti u kupu. Suvise su nervozni bili u vecerasnjoj utakmici, na svaku sudijsku odluku u korist Sarajeva su skakali na sudiju, a Bjelica je mogao vise kartona pokazati komotno. Onaj prekid kod vatre na instalacijama reflektora je dobro dosao Borcu, jer su vec bili popadali, ali i nakon pauze ih je Sarajevo nadigralo u svakom segmentu.
Uz korektno sudjenje mislim da ce ih Velez savladati, a da ce RA ocitati lekciju iz navijanja onim jadnicima sto se usudjuju nazvati navijacima. Zalutali idioti na sportske terene, napravili politicku manifestaciju od utakmice, sve uz fasisticke poruke prema jednom narodu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Sve je to planski jer idu izbori, na žalost i savez će ovo presutiti ili kazniti nekom bez veznom kaznom kao i Široki.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.