FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Da se razumijemo nije katastrofa ne pobijedit Večež ali ova igra je zabrinjavajuća nema sinergije. Dosta nerezonskih postupaka. Sudija produžio 4 minute Efe pao i ne ustaje Kaljanac hladno prekida utakmicu ukazuje mu se ko lafo pomoć i odmah nakon toga svira kraj. Kakva je to igra kad Fejza svaku loptu nabija nema sredine. Kostić u grču i strahu razumljivo ali je možda vrijeme donijeti odluku jel Baljić trener ili pjevač ili pak nešto treće.
Zašto smo pobogu doveli Maksimovića Baljiću ? Da sjedi na klupi a da sredinu terena "pokriva" napadač Beganović.
PROTIV ZRINJSKOG NEK VODI EKIPU ADANALIĆ.BosanacGorstak je napisao/la: ↑28 feb 2020, 17:07Sta reci,koju poruku poslati,kome![]()
Treba da se tucemo rame uz rame sa Zeljom,Sarajevom,Zrinjskim i ostalim pretendentima za vrh tabele,mi uz ovog naseg strucnjaka nismo u stanju da dobijemo Veleza kuci.Ja ne znam koje su utakmice gdje mi moramo racunati na bodove ako to nisu tekme protiv Veleza i ostalih klubova iz sredine il donjeg dijela tabele.Necemo sigurno osvojiti u Banjaluci,Mostaru,u Sarajevu..Treba se izgleda zadovoljit da pobjedis Zvijezdu 2-3 put u sezoni i to je to.Od pocetka je ocito da Baljic nije nikakav trener i da je ovo samo gubljenje vremena.
AKOBOGDA NA GRBAVICI MUSEMIĆ.
OVO JE NAČIN DA IPAK UHVATIMO KORAK ZA VODEĆIM I DA NE IZGUBIMO SVE ŠANSE JOŠ SAD.
MAKSMOVIĆ MI KAŽE DA JE ZDRAV I DA REDOVNO TRENIRA.DANAS GA JA PITAO.
ALI, KOJI SU TO IZRAZI NA LICIMA IGRAČA NA IZLASKU IZ AUTOBUSA PRIJE UTAKMICE.
ATMOSFERA, KAO DA JE NEKO UMRO I DA SU DOŠLI NA SAHRANU..
STRAŠNO.
PA ON SE JE DANAS SVAĐAO SA GLEDAOCIMA ????!!!!!!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
De ba ...hahahahaha....kako,kad

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la: ↑28 feb 2020, 18:35De ba ...hahahahaha....kako,kad
GLEDAOCI IZA NAŠE KLUPE MU DOBACIVALI.I GLEDAM ,ON SE OKRENUO I NE PRATEĆI SUSRET NEŠTO DOBACUJE NJIMA.I TO JE POTRAJALO.CIRKUS ČITAV.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 feb 2020, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pozdrav
Ko vam ne moze igrat protiv Zrinjskog u kupu,jel neko ima kartone,povrede ili je nastupo za neku drugu ekipu ?
Ko vam ne moze igrat protiv Zrinjskog u kupu,jel neko ima kartone,povrede ili je nastupo za neku drugu ekipu ?
BADJI,MAKSIMOVIĆ,KULOVIĆ, ......Arežina je došao iz Hrvatske a Leković iz Srbije.GradKamena2 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 19:05Pozdrav
Nakon utakmica protiv Krupe i Veleža nema kartoniranih za suspenziju..
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 feb 2020, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Imaju i evropski klubovi takve problemeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 feb 2020, 19:02Njima jeste problem trener,ali i igraci
Neces osvojiti titulu ako imas 11 top igraca...
Te ljude boli **** za klub,jer TC nema nikakve historije,i svi igraci su dosli da bi napunili dzepove i otisli
Dosao investitor ulozio lovu ,i nece igraci da igraju srcem
Ali sa dobrim trenerom moze to TC nadoknaditi,e samo treba dovesti dobrog trenera koji ima autoritet
Kad pocnu odbijat od plate tad ce i igraci proigrati
Ko bi u ovom momentu kao trener bio najbolje rjesenje za TC stvarno ne znam
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Logično je da Husić i Musemić nastave saradnju jer se pokazala odličnom.Salih1984 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 19:24Imaju i evropski klubovi takve problemeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 feb 2020, 19:02Njima jeste problem trener,ali i igraci
Neces osvojiti titulu ako imas 11 top igraca...
Te ljude boli **** za klub,jer TC nema nikakve historije,i svi igraci su dosli da bi napunili dzepove i otisli
Dosao investitor ulozio lovu ,i nece igraci da igraju srcem
Ali sa dobrim trenerom moze to TC nadoknaditi,e samo treba dovesti dobrog trenera koji ima autoritet
Kad pocnu odbijat od plate tad ce i igraci proigrati
Ko bi u ovom momentu kao trener bio najbolje rjesenje za TC stvarno ne znam
E sad jel bas Husref taj extra trener sa autoritetom je pitanje 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
O Husrefu Musemiću badava je trošiti rječi.Mi smo ga i još bolje , izbliza, upoznali za period od januara 2015 do septembra 2016.
HUSIĆ O MUSEMIĆU
Poznati ste kao veliki navijač reprezentacije. Pratite Zmajeve po svim kontinentima. Vjerovatno ste imali priliku vidjeti ko se sve pominje kao mogući selektor. Imate li Vi, možda neko trenersko ime za selektora reprezentacije?
– Imam. Znam trenera koji bi mogao napraviti uspjeh s reprezentacijom.
Koji je to trener?
– U ovom trenutku Husref Musemić je najbolje rješenje za selektora.
Zašto tako mislite?
–" Musemić je dokazan trener. Prije svega dobar insan, a to je vrlo važno u svakom poslu. Da to ljudi prepoznaju i da ti vjeruju. Husref je ostvarenim rezultatima, gdje god je radio, pokazao da posjeduje kvalitet. Smatram da bi Savez izborom Musemića odao priznanje domaćem nogometu. Vi znate da neki selektori nisu pridavali previše paźnje domaćoj ligi. Itekako je vaźno da s izborom Musemića pošaljemo poruku kako BiH ima kvalitetne trenere i igrače. Znate li šta bi značilo da s Husrefom odemo na Evropsko prvenstvo. Svi bi dobili na cijeni, igrači, treneri, općenito naš nogomet. Vidite kako to rade i na najbolji način kapitaliziraju naši susjedi. Uostalom, kakva nam je garancija da ćemo otići na EP s nekim zvučnim imenom? Nikakva! Musemić kao naš trofejni trener zaslužuje šansu da vodi reprezentaciju"
HUSIĆ O MUSEMIĆU
Poznati ste kao veliki navijač reprezentacije. Pratite Zmajeve po svim kontinentima. Vjerovatno ste imali priliku vidjeti ko se sve pominje kao mogući selektor. Imate li Vi, možda neko trenersko ime za selektora reprezentacije?
– Imam. Znam trenera koji bi mogao napraviti uspjeh s reprezentacijom.
Koji je to trener?
– U ovom trenutku Husref Musemić je najbolje rješenje za selektora.
Zašto tako mislite?
–" Musemić je dokazan trener. Prije svega dobar insan, a to je vrlo važno u svakom poslu. Da to ljudi prepoznaju i da ti vjeruju. Husref je ostvarenim rezultatima, gdje god je radio, pokazao da posjeduje kvalitet. Smatram da bi Savez izborom Musemića odao priznanje domaćem nogometu. Vi znate da neki selektori nisu pridavali previše paźnje domaćoj ligi. Itekako je vaźno da s izborom Musemića pošaljemo poruku kako BiH ima kvalitetne trenere i igrače. Znate li šta bi značilo da s Husrefom odemo na Evropsko prvenstvo. Svi bi dobili na cijeni, igrači, treneri, općenito naš nogomet. Vidite kako to rade i na najbolji način kapitaliziraju naši susjedi. Uostalom, kakva nam je garancija da ćemo otići na EP s nekim zvučnim imenom? Nikakva! Musemić kao naš trofejni trener zaslužuje šansu da vodi reprezentaciju"
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 feb 2020, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Steta za danasnju utakmicu i profulani jedanaesterac...
A sto se tice Musemica manite se vise tih istrosenih trenera, svi znamo kako Husref forsira 13-14 istih igraca i uvijek je bez plana B, ja sam licno trenutno za ostanak Balje, a u slucaju njegovog odlaska dovesti nekog mladjeg trenera
A sto se tice Musemica manite se vise tih istrosenih trenera, svi znamo kako Husref forsira 13-14 istih igraca i uvijek je bez plana B, ja sam licno trenutno za ostanak Balje, a u slucaju njegovog odlaska dovesti nekog mladjeg trenera
TI PREDLAŽEŠ "HAJ TODORE SA ZLA NA GORE".plavac150 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 19:59Steta za danasnju utakmicu i profulani jedanaesterac...
ja predlazem samo da se ne dovode vise jedni te isti istroseni treneri ... u ovoj ligi haman ima 10 trenera pa se svake sezone samo njih 10tak vrti uz dva nova neka ... uvijek cu biti vise za trenere kao sto su Fedja Dudic, Sergej Jakirovic itd novi, mladji treneri, sa vise ideja i znam kada bi se izaslo u Europu sa njima dosta bolje bi se proslo nego sa Musemicem i ostatkom trenera( sto je i dokazao u revans utakmici protiv Atalante kada mu 8 golova uvalise jer je ocajno postavio ekipu )tuzlac je napisao/la: ↑28 feb 2020, 20:04TI PREDLAŽEŠ "HAJ TODORE SA ZLA NA GORE".plavac150 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 19:59Steta za danasnju utakmicu i profulani jedanaesterac...
daj nekom mladjem treneru da uspostavi svoj sistem i dovede svoje igrace i za par godina se moze odlican tim napraviti, a ne u sezoni 4 istrosena ili bezveze trenere promijeniti, tako nikada necemo napredovati
a i sve to pada u vodu u koliko se nastavi igrati na ovakvim terenima jer nema tog trenera koji ekipu moze spremiti da igra po ovakvim kaljuzama, hajmo im dati normalan teren pa onda suditi
SAD POD BIJELI BRIJEG PA NA GRBAVICU.TERENI AMA HAH.plavac150 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 20:07ja predlazem samo da se ne dovode vise jedni te isti istroseni treneri ... u ovoj ligi haman ima 10 trenera pa se svake sezone samo njih 10tak vrti uz dva nova neka ... uvijek cu biti vise za trenere kao sto su Fedja Dudic, Sergej Jakirovic itd novi, mladji treneri, sa vise ideja i znam kada bi se izaslo u Europu sa njima dosta bolje bi se proslo nego sa Musemicem i ostatkom trenera( sto je i dokazao u revans utakmici protiv Atalante kada mu 8 golova uvalise jer je ocajno postavio ekipu )tuzlac je napisao/la: ↑28 feb 2020, 20:04TI PREDLAŽEŠ "HAJ TODORE SA ZLA NA GORE".plavac150 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 19:59Steta za danasnju utakmicu i profulani jedanaesterac...
daj nekom mladjem treneru da uspostavi svoj sistem i dovede svoje igrace i za par godina se moze odlican tim napraviti, a ne u sezoni 4 istrosena ili bezveze trenere promijeniti, tako nikada necemo napredovati
a i sve to pada u vodu u koliko se nastavi igrati na ovakvim terenima jer nema tog trenera koji ekipu moze spremiti da igra po ovakvim kaljuzama, hajmo im dati normalan teren pa onda suditi
J E- L I -D A O- O S T A V K U ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.