FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mozda nam je to prilika, rekli bi oni najoptimisticniji, a onda skontas kakav tim i trenera imamo pa svaka nada nestane.
Al vidicemo.
Al vidicemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Maksimalno se čuvati za Čelik. Pošto se utakmica u Zenici igra u nedjelju bilo bi poželjno da naša struke ode i uživo pogleda Čelik protiv Radnika. Jer ta utakmica je za nas više nego značajna. Ovo u Mostaru kako god da odigramo nema bodova.
-
- Kontakt:
Šta će ići gledati kad izgleda veze nemaju.sloboda1921 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:13Maksimalno se čuvati za Čelik. Pošto se utakmica u Zenici igra u nedjelju bilo bi poželjno da naša struke ode i uživo pogleda Čelik protiv Radnika. Jer ta utakmica je za nas više nego značajna. Ovo u Mostaru kako god da odigramo nema bodova.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Hoce li se skinuti gace na Sickom?Bolje poslat omladince dolje,a cuvati se za Celik.
Navijacki: 0-0
Realno: 3-0
Navijacki: 0-0
Realno: 3-0
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I ja sam sličnog mišljenja al haj da ih ne kritikujemo neka pokušaju u miru pripremit i pobijedit Čelik u protivnom za treći krug tražit druga rješenja.sviunapad1010 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 16:47Šta će ići gledati kad izgleda veze nemaju.sloboda1921 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:13Maksimalno se čuvati za Čelik. Pošto se utakmica u Zenici igra u nedjelju bilo bi poželjno da naša struke ode i uživo pogleda Čelik protiv Radnika. Jer ta utakmica je za nas više nego značajna. Ovo u Mostaru kako god da odigramo nema bodova.
Ovo sam propustio.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce danas uzorati tren i napraviti kaljuzu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Da li neko zna koliko je prodano karata za prošlu utakmicu putem servisa kupikartu?
& $ ?
Teren na Tušnju je u užasnom stanju a toliko se čuva, jedan trening pred utakmicu mi samo tu imamo.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Vrhunski tereni tesko da mogu ostati u normalnom stanju da se igraju takmicarske utakmice svakog vikenda, a pogotovo ovaj koji je pravljen za Slobodu, ali Sloboda je odavno podstanar na Tusnju, tako da ne znam zasto ne bi mogli Proleter, OFK Tuzla, Mladost Solina i drugi igrati na Tusnju zvanicne utakmice a trenirati na svojim terenima dok gazda ne napravi onaj stadion od 50 miliona pa da moze i Sloboda igrati na njemu.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
To je jednostavno riješiti otkažeš slogi za iduću sezonu da su domaćini na Tušnju i cao. Neka pravi stadion, neka igraju gdje znaju sta nas boli qrac. Jedan od gorih poteza jale brata vezan za Slobodu je sto je dopustio da igra sloga na Tušnju.
Ili neka svi igraju klubovi koji egzistiraju u Tuzli na Tušnju kada može sloga mogu i ostali isto tako.
Ili neka svi igraju klubovi koji egzistiraju u Tuzli na Tušnju kada može sloga mogu i ostali isto tako.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Steta je da Sloga ne igra na Tusnju kad ima onako dobru posjetu.
Reko gazda da ce uraditi novi teren ako prepisu stadion na njega, da mogu oba tima igrati.
🔴⚫️
Ma uradit ce qarinu,on otkad je dosao u Slobodu govori da ce uraditi stadion od 50 miliona,bla bla...Yebe se njemu za Cityem.Cim on udje u savez,City ce se pocet raspadat...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Stadion treba vratiti u vlasništvo Slobode, jer sve dok je javna ustanova ne možeš zabranit nikom da igra niti bilo ko može eksera zakucat bez tendera jer take su procedure.
-
- Kontakt:
To ce sigurno doci na red ako budemo isli u smjeru koji ova uprava planira tj. stabilizacije i mogucnosti ulaska investitora. Bez stadiona neces imati ni investitora.sloboda1921 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 18:49Stadion treba vratiti u vlasništvo Slobode, jer sve dok je javna ustanova ne možeš zabranit nikom da igra niti bilo ko može eksera zakucat bez tendera jer take su procedure.
Na stadionu se ništa ne može graditi dok je stadion pod hipotekom za kredit koji se je uzeo za izgadnju novog jezera. Zato su sve morali montažne objekte instalirati ! Dos su sdp i pda u ljubavi Sloga će igrati na Tušnju !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Stadion nije pod hipotekom, lako svako može to provjeriti.
Vraca li se Hodzic sta je sa njega
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.