FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Plavamamba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Plavamamba » 27 feb 2020, 22:08

LjoZee je napisao/la:
27 feb 2020, 21:27
Plavamamba je napisao/la:
27 feb 2020, 21:26
Meni nikad neće biti jasno kako Višća nije dogurao do lige petice.........
A ni meni kako kad igra za repku vecinom izgleda kao Zajmovic :mrgreen:
Ma nemoj tako dobar je on :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 27 feb 2020, 22:21

@Bezideja jel stvarno misliš da je vizni režim za ulazak u BiH za sve strance isti?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 feb 2020, 00:18

UBIPITAR je napisao/la:
27 feb 2020, 22:21
@Bezideja jel stvarno misliš da je vizni režim za ulazak u BiH za sve strance isti?
Toliko pametnijih stvari se moze raditi u zivotu od diskutovanja sa bezidejom, vjeruj mi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 feb 2020, 00:52

irfo je napisao/la:
28 feb 2020, 00:18
UBIPITAR je napisao/la:
Toliko pametnijih stvari se moze raditi u zivotu od diskutovanja sa bezidejom, vjeruj mi
:rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

denisov

Post Postao/la denisov » 28 feb 2020, 00:55

Hoce li biti spremni Stilic i Jovanovic za Zvijezdu

Umjetnik97
Kontakt:

Post Postao/la Umjetnik97 » 28 feb 2020, 01:28

LjoZee je napisao/la:
Rođen sam u istom mjestu gdje i Višća. Jedno malo mjesto blizu Olova. Mnogi od nas malo znaju o Višći. Što se tice njegovog odlaska u neki klub liga petice vjrovatno nece biti nista, obzirom ma godine i status koju uziva u Istanbulu. Razgovarao sam par puta sa njim na tu temu i daleko od toga da nije imao ponuda, međutim, klubu je bio jedan od najvaznijih igraca i nikada nisu htjeli tako lahko da ga puste. Obzirom da je u Istambulu postao legenda kluba i sigurno jedan od igraca sa najboljom statistikom u klubu ikada. Imao je sigurnost, utakmice i sve vece ugovore, tako da se i ostanak cinio kao dobra opcija. Inace njegov stariji brat je veliki navijac Želje, a upravo je on glavni krivac sto sam poceo navijati za Želju. Svog brata je uvijek gurao i na kraju dozivio da zaigra za nas klub. Ima jedna stvar koja ce vam sigurno biti interesantna. Višca je skroman momak i nikada nije promjenio svoju narav i ponašanje bez obzira na bogastvo koje je stekao. Ostao je isti i uvjek kada ima vremena odvoji vremena da zaigra koju sa svojim starim drustvom, kraj jedne stare osnovne skole koja je uvijek bila mjesto nasih igara. Iteresantno je da je u mladosti trcao za ovcama, ali ne tek tako, vec sa loptom ispred sebe, a i nakon velike karijere njegova porodica nikad nije odustala od starinskog nacina zivljenja. Nekada i dok je bio u Turskoj kada se vrati otisao bi cuvati ovce. Osvrnuo bih se i na igre u reprezentaciji. Volim biti objektivan, pa reci da one nisu uvijek bile najsjajnije, bilo je onih koje nisu zadovoljile, vecinom kada he i sama reprezentacija igrala loše, ali moramo se shetiti i nekoliko vrlo vaznih i sjajnih partija. Njegov problem u reprezentaciji je sto nema dovoljno bezobrazluka da nekada krene sam, mislim na šut ili prodor. Vecinom se njegova igra svodi na pas igru. Vazda mu he bio prioritet Đzeko sto je razumljivo, ali podređena uloga mu i nije bas uvijek odgovarala. Treba mu malo slobode. Višća je sjajan momak, vjerujem i vecina momaka iz repke. Na celu sa Džekom skloni su biti rame uz rame sa nasim narodom, bili su tu uvijek da pomognu, kako u repci tako i u privatnom zivotu. Inace trebali bi biti kao nacija mnogo zahvalniji tim momcima, istina je da nisu vazda na nivou, ali nije lahko igrati za nasu reprezentaciju i sami znate sta se sve desava kod nas tako da sigurno zasluzuju podrsku. Ovo pisem, jer vjerujem da mozemo na euro iako nam je situacija nakaradna do Boga miloga. Treba ih podrzati, jer su jedna od rijetkih svijetlih tacaka u našoj nam državi. Sigurno najveci ambasadori.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 feb 2020, 02:21

Umjetnik97 je napisao/la:
28 feb 2020, 01:28
LjoZee je napisao/la:
Rođen sam u istom mjestu gdje i Višća. Jedno malo mjesto blizu Olova. Mnogi od nas malo znaju o Višći. Što se tice njegovog odlaska u neki klub liga petice vjrovatno nece biti nista, obzirom ma godine i status koju uziva u Istanbulu. Razgovarao sam par puta sa njim na tu temu i daleko od toga da nije imao ponuda, međutim, klubu je bio jedan od najvaznijih igraca i nikada nisu htjeli tako lahko da ga puste. Obzirom da je u Istambulu postao legenda kluba i sigurno jedan od igraca sa najboljom statistikom u klubu ikada. Imao je sigurnost, utakmice i sve vece ugovore, tako da se i ostanak cinio kao dobra opcija. Inace njegov stariji brat je veliki navijac Želje, a upravo je on glavni krivac sto sam poceo navijati za Želju. Svog brata je uvijek gurao i na kraju dozivio da zaigra za nas klub. Ima jedna stvar koja ce vam sigurno biti interesantna. Višca je skroman momak i nikada nije promjenio svoju narav i ponašanje bez obzira na bogastvo koje je stekao. Ostao je isti i uvjek kada ima vremena odvoji vremena da zaigra koju sa svojim starim drustvom, kraj jedne stare osnovne skole koja je uvijek bila mjesto nasih igara. Iteresantno je da je u mladosti trcao za ovcama, ali ne tek tako, vec sa loptom ispred sebe, a i nakon velike karijere njegova porodica nikad nije odustala od starinskog nacina zivljenja. Nekada i dok je bio u Turskoj kada se vrati otisao bi cuvati ovce. Osvrnuo bih se i na igre u reprezentaciji. Volim biti objektivan, pa reci da one nisu uvijek bile najsjajnije, bilo je onih koje nisu zadovoljile, vecinom kada he i sama reprezentacija igrala loše, ali moramo se shetiti i nekoliko vrlo vaznih i sjajnih partija. Njegov problem u reprezentaciji je sto nema dovoljno bezobrazluka da nekada krene sam, mislim na šut ili prodor. Vecinom se njegova igra svodi na pas igru. Vazda mu he bio prioritet Đzeko sto je razumljivo, ali podređena uloga mu i nije bas uvijek odgovarala. Treba mu malo slobode. Višća je sjajan momak, vjerujem i vecina momaka iz repke. Na celu sa Džekom skloni su biti rame uz rame sa nasim narodom, bili su tu uvijek da pomognu, kako u repci tako i u privatnom zivotu. Inace trebali bi biti kao nacija mnogo zahvalniji tim momcima, istina je da nisu vazda na nivou, ali nije lahko igrati za nasu reprezentaciju i sami znate sta se sve desava kod nas tako da sigurno zasluzuju podrsku. Ovo pisem, jer vjerujem da mozemo na euro iako nam je situacija nakaradna do Boga miloga. Treba ih podrzati, jer su jedna od rijetkih svijetlih tacaka u našoj nam državi. Sigurno najveci ambasadori.
:thumbup:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 28 feb 2020, 08:13

LjoZee je napisao/la:
Neko negdje napisa: "Višća, Lionel Mesi za Istanbul, a za BH repku Asim Zec."
Plač! :rol:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 feb 2020, 08:54

UBIPITAR je napisao/la:
Tebe smatram za ozbiljnog. Igrac se ne dovodi kad krene prvenstvo. Ako znas da mu trebaju papiri iako je boravio u Bih pocnes ma vrijeme raditi na tome.

A ne da prodju tri kola, onda dok se navikne 5 kola i gotova sezona.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 feb 2020, 08:57

irfo je napisao/la:
28 feb 2020, 00:18
UBIPITAR je napisao/la:
Pa izgleda da ja nemam pametnija posla nego citat tvojr budalastine kako cemo dobiti licencu za evropu, CaS ce presuditi za nas i tako budalastine koje vec pises..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 feb 2020, 10:21

U koliko je press?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 feb 2020, 10:47

Natrpajte zvijezdu da se vrati samopuzdanje. Samo jako momci kao da je zadnja.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 feb 2020, 10:49

Stila u opremi
slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 feb 2020, 10:52

- Još kao dječak sam navijao za Željezničar i maštao da ću nekad igrati. Iskreno da vam kažem, kada bih se opet vratio u BHT Premijer ligu BiH, želio bih obući plavi dres, kazao je napadač Craiove.

Elvir Koljic

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 28 feb 2020, 11:21

Eh, da je Koljića sad...

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 28 feb 2020, 11:23

Nije još kasno, tek mu je 24 :mrgreen:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 feb 2020, 11:53

Jovanovic i Pavic out, Stila i Mesa idu sa ekipom.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 feb 2020, 11:59

“Pavić je loš, haman za sveštenika, loš baš loš. Nismo ga vidjeli pet dana već.”

Wtf Pavicu o.O

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 28 feb 2020, 12:18

Steta sto se nema prostora za pomjeriti ovu utakmicu. Upitna je pobjeda, a jos vise je upitno zdravstveno stanje igraca poslije ove utakmice. Nadam se da ce svi biti dobro i da ce nam se vratiti zdravi i sa tri boda!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 feb 2020, 12:22

U najnezgodnije moguce vrijeme ova glupa gripa..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 43 gosta.