FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar Osim ima probleme s bolesnim igračima. Semir Štilić i Antonio Pavić su bolesni čitavu sedmicu, defanzivac Aleksandar Jovanović propustio je posljednji trening, a bolestan je i Mehmed Alispahić
Nije samo Stilic
Jos ovi svi bolesni iz Zvijezde. Ko prezivi picat ce
Nije samo Stilic
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 27 feb 2020, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ma vala da ti kazem vise mi je zbog Kupa. Nije daleko, a da li ce se moci oporaviti ne samo Stilic vec i ostali bolesni.braco je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:48Pa ako je Zvijezdi takav zdravstveni bilans onda ne znam čemu panika što Štilića nemaLjoZee je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:41Daj ba nije valjda da Stilic ne igra
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zvije ... /200227165
Mada, Alispahic je trenirao danas. Mozda je on i dosao sebi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meni vjeruj mi nije ,samo da je zvijezdu i CITY dobiti da se malo dignemo i da krene ludilo .Kup mi neće biti zao da ispadnemoLjoZee je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:51Ma vala da ti kazem vise mi je zbog Kupa. Nije daleko, a da li ce se moci oporaviti ne samo Stilic vec i ostali bolesni.braco je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:48Pa ako je Zvijezdi takav zdravstveni bilans onda ne znam čemu panika što Štilića nemaLjoZee je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:41Daj ba nije valjda da Stilic ne igra
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zvije ... /200227165
Mada, Alispahic je trenirao danas. Mozda je on i dosao sebi.
Mozemo zvijezdu i bez Štile uzet,umjesto pavica Sehic i umjesto Jovanovica IkicMamlaz je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:49Amar Osim ima probleme s bolesnim igračima. Semir Štilić i Antonio Pavić su bolesni čitavu sedmicu, defanzivac Aleksandar Jovanović propustio je posljednji trening, a bolestan je i Mehmed Alispahić
Nije samo Stilic
Znaci nema velikih problema,samo se nadam da ce se oni svi oporaviti do utakmice s Borcem
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
E jesmo pehovi u pm. Citave pripreme nista i kad treba zapeti virus nam se natovari na kosti. I to ko da bira ove sto znaju Hlopte. Sve na ove sto nam trebaju, a rezerve nista. 

Njima fali 13 igraca nama 3 i kukamo. Ali nama je Stilic 8 igraca tako da smo tu negdje.
Nije u pitanju samo ovo protiv Zvijezde. Vidis koliko je dana zaglavio Alispahic, a sljedece sedmice mi imamo dvije utakmice.
Ovi iz Zvijezde su zvali da vide bili mi pristali da pomjerimo utakmicu naši su pristali ali savez nije.Nije dobar ni Veseli

Od danas. Znaci trenirao je.
Ma ne moze se ovo pomjeriti zbog onih tablica za raspored za nastavak sezone.
hocel ko reci studentima iz Zavidovica da su nebitni?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Vi ko da ste zavidni onim tamo studentima, malo malo priča o njima. Totalno nebitni
moSa ljoŽe
Hebo ih je Miske za sva vremena, izdo ih i kukaju svaki dan, Amar za sve kriv.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti u kakvom je stanju Ermin Zec, dokle je sa oporavkom. (Može i u pp)
Prelistaj forum malo,procitaj sta se pisalo danas i juce i dobit ces odgovor na pitanjedrzgemboadislic je napisao/la: ↑27 feb 2020, 20:48Može li mi neko objasniti u kakvom je stanju Ermin Zec, dokle je sa oporavkom. (Može i u pp)

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ne znam kako neko moze utjecati i znati da li ce se neko povrijediti ili ne. Sama cinjenica da je dosao u klub i to prvi put u karijeri je za svako postovanje. Mogao je komotno se dalje vrtiti po Turskoj kad je god htio.
U ovom trenutku bi nam bas dobro dosao njegov kvalitet i iskustvo al Boze moj.
Po meni su krivci u strucnom stabu sto nisu na vrijeme doveli jos nekog igraca ako se misle boriti za titulu, a sve mi se cini da im to nije cilj.
Ova prica oko dovodjenja igraca, cekanje vize, papira inace suplja prica. Kod nas uvijek kad neko treba doci, jebu ga papiri, viza a u drugim klubovima to ide glat.
Onda je to jos jedan pokazatelj da su kod nas u klubu i dalje nesposobni ljudi, sta drugo moze biti.
Kriviti bilo kojeg igraca po meni je klasicni idiotizam. Nit luk jeli, nit luk mirisali. Otjerali smo bezveze mladjeg Zeca, zbog razno raznih gluposti i laprdanja djece, ozbiljnih ljudi. To je jos jedan pokazatelj da smo i dalje mahalski klub.
U ovom trenutku bi nam bas dobro dosao njegov kvalitet i iskustvo al Boze moj.
Po meni su krivci u strucnom stabu sto nisu na vrijeme doveli jos nekog igraca ako se misle boriti za titulu, a sve mi se cini da im to nije cilj.
Ova prica oko dovodjenja igraca, cekanje vize, papira inace suplja prica. Kod nas uvijek kad neko treba doci, jebu ga papiri, viza a u drugim klubovima to ide glat.
Onda je to jos jedan pokazatelj da su kod nas u klubu i dalje nesposobni ljudi, sta drugo moze biti.
Kriviti bilo kojeg igraca po meni je klasicni idiotizam. Nit luk jeli, nit luk mirisali. Otjerali smo bezveze mladjeg Zeca, zbog razno raznih gluposti i laprdanja djece, ozbiljnih ljudi. To je jos jedan pokazatelj da smo i dalje mahalski klub.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

-
- Kontakt:
Meni nikad neće biti jasno kako Višća nije dogurao do lige petice.........
A ni meni kako kad igra za repku vecinom izgleda kao ZajmovicPlavamamba je napisao/la: ↑27 feb 2020, 21:26Meni nikad neće biti jasno kako Višća nije dogurao do lige petice.........

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Cwirek, manijakba, tiagofaria25 i 72 gosta.