Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
Hahahahahahahahah e čuj poređenja De Bruynea i Ozila, svašta će čovjek pročitati. Prvo nije ista pozicija, ovo što radi KDB na terenu, s mnoštvom uloga na sredini, Ozil nije radio nikad u karijeri. Ozil je davno već bio mrtav igrač, lijen igrač koji je imao strašan zadnji pas i bio jedan od najboljih na svojoj poziciji, tj. AMF.
Ovo što radi KDB je skroz složenije i kompliciranije od samog guranja lopte kroz protivničku odbranu. Vidite li vi uopšte koliko lik pretrči? Koliko puta preuzme loptu? Koji mu je radijus kretanja? Koliko puta stranu promijeni?
On je u Wolfsburgu bio strašan, znam jer sam pratio Wolfsburg svako kolo zato što su igrali strašan fudbal. Guardiola ga je dodatno izbrusio i izvukao maksimum iz njega, tako da je momak sad zvjerka prava i klasa koja ima mjesta u svakoj ekipi svijeta.
Ova poređenja s Inijestom ne bih komentarisao. Također, i s Modrićem, koji je klasa igrač i čovjek koji već toliko godina drži sredinu Reala. Stigle ga godine, Real grohnuo i to je sve. Svako ko serre po njemu je obična analfabeta i debilčina koja veze nema o fudbalu. Tačno možeš vidjeti koliko djece piše ovdje, školski primjer.
Ovo što radi KDB je skroz složenije i kompliciranije od samog guranja lopte kroz protivničku odbranu. Vidite li vi uopšte koliko lik pretrči? Koliko puta preuzme loptu? Koji mu je radijus kretanja? Koliko puta stranu promijeni?
On je u Wolfsburgu bio strašan, znam jer sam pratio Wolfsburg svako kolo zato što su igrali strašan fudbal. Guardiola ga je dodatno izbrusio i izvukao maksimum iz njega, tako da je momak sad zvjerka prava i klasa koja ima mjesta u svakoj ekipi svijeta.
Ova poređenja s Inijestom ne bih komentarisao. Također, i s Modrićem, koji je klasa igrač i čovjek koji već toliko godina drži sredinu Reala. Stigle ga godine, Real grohnuo i to je sve. Svako ko serre po njemu je obična analfabeta i debilčina koja veze nema o fudbalu. Tačno možeš vidjeti koliko djece piše ovdje, školski primjer.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hahaha ma zapravo Yaya Toure, kakav ofenzivni veznjak, bliže Xaviju. Koga foliras bgti
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Al' vas lože ljudi, curryjeva škola 

Upali nekad City, ne igraju s Realom samo. Ako ne gledaš, nemoj pisat jer tebe smatram ozbiljnim forumašem. De Bruyne u Cityu igra desnog veznog igrača u formaciji 4-3-3, slično je igrao Xavi u Barceloni ali s drugačijom ulogom. Razlika je u tome što ovaj ima veću slobodu prema naprijed jer ima prekvalitetan zadnji pas, Xavi je igrao ono što najbolje radi, kontrolisanje tempa i ritma sa kratkim pasovima.
Ne gledaju ljudi utakmice Citya... smiješno je uopšte i uporedit ulogu i poziciju KdBa s Ozilom. Osim asistencija, apsolutno ništa zajedničko nemaju.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:15Hahahahahahahahah e čuj poređenja De Bruynea i Ozila, svašta će čovjek pročitati. Prvo nije ista pozicija, ovo što radi KDB na terenu, s mnoštvom uloga na sredini, Ozil nije radio nikad u karijeri. Ozil je davno već bio mrtav igrač, lijen igrač koji je imao strašan zadnji pas i bio jedan od najboljih na svojoj poziciji, tj. AMF.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Buraz, Xavi bio DLP i u Barci i u Španiji, tipicna 6-tica, igrao u liniji haman sa Busquetsom, Iniesta igrao malo ispred njih.bodi123 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:17Upali nekad City, ne igraju s Realom samo. Ako ne gledaš, nemoj pisat jer tebe smatram ozbiljnim forumašem. De Bruyne u Cityu igra desnog veznog igrača u formaciji 4-3-3, slično je igrao Xavi u Barceloni ali s drugačijom ulogom. Razlika je u tome što ovaj ima veću slobodu prema naprijed jer ima prekvalitetan zadnji pas, Xavi je igrao ono što najbolje radi, kontrolisanje tempa i ritma sa kratkim pasovima.
KDB je više ofanzivni veznjak sa dosta više slobode u igri...nidje veze poređenje sa ulogom Xavija.
Meni je ipak Bayern veci klub od Barcelone
Ima i vise bodova u LP
Ima i vise bodova u LP
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ulogu ne poredim, nauči čitat, vidiš da piše drugačije uloge. Slična pozicija, il mi ti reci ko je startao u Pepovoj Barci u formaciji 4-3-3 tamo gdje starta Bruyne? Buskec nije, Iniesta nije.let3 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:20Buraz, Xavi bio DLP i u Barci i u Španiji, tipicna 6-tica, igrao u liniji haman sa Busquetsom, Iniesta igrao malo ispred njih.bodi123 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:17Upali nekad City, ne igraju s Realom samo. Ako ne gledaš, nemoj pisat jer tebe smatram ozbiljnim forumašem. De Bruyne u Cityu igra desnog veznog igrača u formaciji 4-3-3, slično je igrao Xavi u Barceloni ali s drugačijom ulogom. Razlika je u tome što ovaj ima veću slobodu prema naprijed jer ima prekvalitetan zadnji pas, Xavi je igrao ono što najbolje radi, kontrolisanje tempa i ritma sa kratkim pasovima.
KDB je više ofanzivni veznjak sa dosta više slobode u igri...nidje veze poređenje sa ulogom Xavija.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koji si ti pajserlet3 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:20Buraz, Xavi bio DLP i u Barci i u Španiji, tipicna 6-tica, igrao u liniji haman sa Busquetsom, Iniesta igrao malo ispred njih.bodi123 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:17Upali nekad City, ne igraju s Realom samo. Ako ne gledaš, nemoj pisat jer tebe smatram ozbiljnim forumašem. De Bruyne u Cityu igra desnog veznog igrača u formaciji 4-3-3, slično je igrao Xavi u Barceloni ali s drugačijom ulogom. Razlika je u tome što ovaj ima veću slobodu prema naprijed jer ima prekvalitetan zadnji pas, Xavi je igrao ono što najbolje radi, kontrolisanje tempa i ritma sa kratkim pasovima.

Da li si procitao i jedan post prije komentara?
Čitam cijelu raspravu i svaka cast Bodi123 na zivcima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
A ko da me to nešto čudi. Razlika u igri i zadatcima njih dvojice je neuporediva, ali hajde. Ne trošiti se, vidiš kakvih glava ima, čak je i Iniesta Rustemović naspram KDB-a. Modrić je naravno Fenan Salčinović za bogate, samo dobro upakovan krš. kuknjavabodi123 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:17
Ne gledaju ljudi utakmice Citya... smiješno je uopšte i uporedit ulogu i poziciju KdBa s Ozilom. Osim asistencija, apsolutno ništa zajedničko nemaju.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:15Hahahahahahahahah e čuj poređenja De Bruynea i Ozila, svašta će čovjek pročitati. Prvo nije ista pozicija, ovo što radi KDB na terenu, s mnoštvom uloga na sredini, Ozil nije radio nikad u karijeri. Ozil je davno već bio mrtav igrač, lijen igrač koji je imao strašan zadnji pas i bio jedan od najboljih na svojoj poziciji, tj. AMF.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 27 feb 2020, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bit je da decko jasno nije centralni veznjak tj puno slobodniji naprijed u zadnjoj trecini nego sto su bili Luka, Xavi il Kroos. Daleko od toga da je klasicni Ozil (sinoc je doduse igrao skoro cistog Ozil iz Mourinhovog Reala) al on ulogu ove trojice jednostavno ne igra. On mozda formacijski igra istu poziciju ko Xavi il Luka, al uloga nije ista. Dobro poredjenje je recimo Di Maria iz La Decima sezone. Ogroman work rate ali i pun ku.rac kreiranih sansi.bodi123 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:17Upali nekad City, ne igraju s Realom samo. Ako ne gledaš, nemoj pisat jer tebe smatram ozbiljnim forumašem. De Bruyne u Cityu igra desnog veznog igrača u formaciji 4-3-3, slično je igrao Xavi u Barceloni ali s drugačijom ulogom. Razlika je u tome što ovaj ima veću slobodu prema naprijed jer ima prekvalitetan zadnji pas, Xavi je igrao ono što najbolje radi, kontrolisanje tempa i ritma sa kratkim pasovima.
Koji si ti nedojebani krelac sa ovim seljackim upadicama i provokacijama

Bodi, stoji da su igrali na desnoj strani. I to je otpilike jedina poveznica Xavija i KDBa.
Treba stat u kraj budalaštinama. Evo već dvije godine lika porede s Ozilom, neshvatljivo. '
E to vam pričam. Drago mi je da bar neko prihvati nešto. Slična pozicija desnog veznjaka, koja veze nema s onom koju Ozil igra.
Pa sad ti je čovjek naknadno morao objasnit post jer ne možeš nikad shvatit od prve

I ti si se složio..ali prvo se moraš nasrat dok ti neko ne rastavi na slogove da shvatis

- Barbarossa
- Kontakt:
Upravo. Ozil je oyebina koja je ukopala svaki tim gdje je igrao , nije cak ni nivo Fabregasa ili Payeta.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:15Hahahahahahahahah e čuj poređenja De Bruynea i Ozila, svašta će čovjek pročitati. Prvo nije ista pozicija, ovo što radi KDB na terenu, s mnoštvom uloga na sredini, Ozil nije radio nikad u karijeri. Ozil je davno već bio mrtav igrač, lijen igrač koji je imao strašan zadnji pas i bio jedan od najboljih na svojoj poziciji, tj. AMF.
Grehota ga porediti sa nevjerovatnim radilicama na terenu.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Tebi Japa godinama objašnjava i crta neke neke osnovne stvari dok ti zuriš u prazno ko tele

Ti i pamcenjeRosicky je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:34Ne mogu zapamtit sve u kratko vrijeme
Paja naiđe samo kad Liverpool igra loše pa nemam vremena pohvatat![]()

Pokrenut ćemo show.
Neka ljudi zovu i govore neke cinjenice..ja cu ih probat zapamtit a ti shvatit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.