Od ovog sad i onog prošle sezone, šta imam porediti De Bruynea sada sa Modrićem od prije 6 godina. Poredi se sadašnjost, a ne prošlost. Isto da sada dođem i kažem bolji Gnabry od Riberya logično da mislim na sadašnjost.
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
De Bruyne je bio igračina već u Wolfburgu kada je igrao kod Heckinga. Često je bio noćna mora baš za Pepuna, uzeo je jedan superkup i DFB kup. Jednom zabio 2 protiv Pepunovog Bayerna u pobjedi 4:1, a drugi put asistirao za izjednačenje u superkupu u 89 minuti a kasnije i zabio iz penala za pobjedu. Također je zabio i protiv Dortmunda u finalu kupa i donio kup Wolfsburgu. Bio proglašen za najboljeg igrača u Njemačkoj sa 21 asistencijom u sezoni tada oborio rekord i dodao još 10 golova. U Cityu je još bolji, tu su brojke fascinantne bez obzira na povrede. Da Modrić igra kao De Bruyne pravili bi Zeusa od njega, a ovog podcjenjuju i to debelo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Zato što se velike budalaštine potežu kao neki argumenti.Bundesliga je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:39
Od ovog sad i onog prošle sezone, šta imam porediti De Bruynea sada sa Modrićem od prije 6 godina. Poredi se sadašnjost, a ne prošlost. Isto da sada dođem i kažem bolji Gnabry od Riberya logično da mislim na sadašnjost.
Porede se neuporedive stvari, a ne uzima se faktor godina, protok vremena...Modrić par sezona bio glavni covjek RMa koji je uzmiao 3 titule LP zaredom, al eto on je kar.ina izgleda....samo cekam kad ce neko mrtav-hladan napisati kako je KDB bolji igrac od Zidanea ili Maradone. Svašta se ovdje lupeta.
Btw. ništa protiv Kevina, sjajan igrac, jedan od najboljih na Otoku definitivno. Nema on veze sa ovom pricom, ne naručuje on nebuloze koje se pišu ovdje.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 feb 2020, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sta je cilj cm,am igraca?Asistencije,destrukcija igre i golovi.Kevin je bolji u svemu od Inieste.
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sasvim je razumljivo da ovakvu glupost napiše neko ko ima grb Tuzla City na avataru.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- anonymousHD
- Kontakt:
De Bruyne je belgijski Ramsey.
De Bruyne je igrao jucer false 9 , a od kako je dozivio hype igra AMFa.On je igrac koji igra istu poziciju kao recimo Ozil sa jacim work rateom i boljim sutom.
Neuporediv sa igracima koji su playmakeri.On nema taj osjecaj gradnje igre jer uvijek gleda naprijed , to ne moze odigrati kvalitetno.Na ovoj poziciji koju sad igra sav svoj kvalitet pokazuje a minus sakriva.Igrac koji najvise lopti trosi, njegov zadatak je da kada dobije loptu ima slobodu da sam rjesava ili da dodaje zadnji pas.Takodjer u odnosu na centralne vezne on ima brzinu i staminu.
Rekao bi da je poslije Messija najbolji AMF svijeta u ovom trenutku.
Porediti ga sa CM ili DLPlaymakerima je glupo.Razlicita uloga na terenu i zadatci.
Poredjenja sa Iniestom bilo kojeg veznog igraca je uvreda za fudbal.Najbolji vezni fudbaler koji je pipkao loptu.Jedan je artista.
Neuporediv sa igracima koji su playmakeri.On nema taj osjecaj gradnje igre jer uvijek gleda naprijed , to ne moze odigrati kvalitetno.Na ovoj poziciji koju sad igra sav svoj kvalitet pokazuje a minus sakriva.Igrac koji najvise lopti trosi, njegov zadatak je da kada dobije loptu ima slobodu da sam rjesava ili da dodaje zadnji pas.Takodjer u odnosu na centralne vezne on ima brzinu i staminu.
Rekao bi da je poslije Messija najbolji AMF svijeta u ovom trenutku.
Porediti ga sa CM ili DLPlaymakerima je glupo.Razlicita uloga na terenu i zadatci.
Poredjenja sa Iniestom bilo kojeg veznog igraca je uvreda za fudbal.Najbolji vezni fudbaler koji je pipkao loptu.Jedan je artista.
Sta imas protiv filijale Man Citya?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:44Sasvim je razumljivo da ovakvu glupost napiše neko ko ima grb Tuzla City na avataru.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Dnjipropetrovsk
ima istine u ovome što @ImranEDC piše. pa sinoć je de bruyne faktički sam uništio komplet vezni red reala, i može se reći da je najzaslužniji za pobjedu. s druge strane iniesta je čitavu karijeru proveo u barceloni i igrao nebrojeno puta protiv reala i nikada nije pokazao ovaj nivo superiornosti kao de bruyne sinoć. iniesta je igrač sistema koji je izgledao vrhunski u onoj barci sa xavijem u kojoj je čak i jedan pedro bio vrhunsko krilo a kasnije nije u chelsiju i epl-u mogao napraviti ni približnu karijeru. prajm iniesta bi u bilo kojem timu u epl izgledao prosječno. jedino bi se možda snašao u nekoj ekipi poput ove sadašnje liverpoolove koja je opet puna tzv. igrača sistema kakav je i iniesta sam bio u barceloni.
Druze TIto, mi ti se kunemo.
Najveća budalaština i dokaz koliko pojedinci ne prate i ne shvataju materiju je to što ga porede s Ozilom. Da imalo prate City ko što ne prate, znali bi da lik igra veznjaka u formaciji 4-3-3, što je sličnije onome što je igrao Xavi u Pepovoj Barci, nego Ozil ikad u karijeri. U Cityu uopšte ne postoji Ozilova pozicija. Al eto, lik ko čist centralni veznjak ima nenormalan broj asistencija tipično za klasične desetke, pa su ga nekako povezali s Ozilom.
Klasičan centralni veznjak... lik igra defanzivu, trči, presjeca lopte, diktira tempo, nema šta ne radi al ono će nać asistencije i automatski ga povezat s prednjim veznjacima i desetkama. Pure class.When currently looking for the best central midfielders in the world you can barely get past Kevin de Bruyne. Manchester City's No. 17 is playing a world-class season and shows why especially the central midfielders are known as all-rounder. After 32 games in the current Premier League Season De Bruyne ranks third in passes, second in ball touches and first in tackles among all Man City players. His style of play shows a high degree of creativity, quickness and, above all, efficiency, making him a valuable player on both sides of the ball. In addition to individual ability these stats are also a result of De Bruyne’s position.
He can do everything and dictate the tempo of a game from start to finish, so he’s a great player to have when you want to control of the game—I’d say that’s one of his best traits.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 27 feb 2020, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Uđeš im na temu na forumu i sve ti bude jasnoDamirT je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:54Sta imas protiv filijale Man Citya?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:44Sasvim je razumljivo da ovakvu glupost napiše neko ko ima grb Tuzla City na avataru.![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:56Uđeš im na temu na forumu i sve ti bude jasnoDamirT je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:54Sta imas protiv filijale Man Citya?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:44Sasvim je razumljivo da ovakvu glupost napiše neko ko ima grb Tuzla City na avataru.![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I Iniesta je ispred sebe imao igrace o kojima ce se pricati decenijama i nazad je imao vise nego dobru odbranu.Kevin ima Otamendia i Jesusa.Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:55ima istine u ovome što @ImranEDC piše. pa sinoć je de bruyne faktički sam uništio komplet vezni red reala, i može se reći da je najzaslužniji za pobjedu. s druge strane iniesta je čitavu karijeru proveo u barceloni i igrao nebrojeno puta protiv reala i nikada nije pokazao ovaj nivo superiornosti kao de bruyne sinoć. iniesta je igrač sistema koji je izgledao vrhunski u onoj barci sa xavijem u kojoj je čak i jedan pedro bio vrhunsko krilo a kasnije nije u chelsiju i epl-u mogao napraviti ni približnu karijeru. prajm iniesta bi u bilo kojem timu u epl izgledao prosječno. jedino bi se možda snašao u nekoj ekipi poput ove sadašnje liverpoolove koja je opet puna tzv. igrača sistema kakav je i iniesta sam bio u barceloni.
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo elokventan primjer ovog što sam napisao iznad. I sad kao treba diskutovat s ovakvim stručnjacima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:55ima istine u ovome što @ImranEDC piše. pa sinoć je de bruyne faktički sam uništio komplet vezni red reala, i može se reći da je najzaslužniji za pobjedu. s druge strane iniesta je čitavu karijeru proveo u barceloni i igrao nebrojeno puta protiv reala i nikada nije pokazao ovaj nivo superiornosti kao de bruyne sinoć. iniesta je igrač sistema koji je izgledao vrhunski u onoj barci sa xavijem u kojoj je čak i jedan pedro bio vrhunsko krilo a kasnije nije u chelsiju i epl-u mogao napraviti ni približnu karijeru. prajm iniesta bi u bilo kojem timu u epl izgledao prosječno. jedino bi se možda snašao u nekoj ekipi poput ove sadašnje liverpoolove koja je opet puna tzv. igrača sistema kakav je i iniesta sam bio u barceloni.

To su ti tolkinovski mitovi o EPL gdje zmajevi jedu žive ljude, u kojoj bi i Messi bio prosjek.
Kakav bolan cist centralni veznjak. Blizi onome sto je Ozil igrao kod Mourinha u Realu nego centralnom veznjaku 10 puta.
- Dnjipropetrovsk
messi od prije 5-6 godina možda i ne bi no ovaj današnji messi vrlo moguće bi bio prosjek ili ako ništa ne bi bio na ovom nivou na kojem je u barci. epl je fizički dosta zahtjevnija od la lige a današnji messi čak i u la ligi ima problema ponekad što se tog dijela tiče pa često prohoda utakmicu. u epl bi morao biti trkački na onom nivou od prije 5 godina da bi imao učinak koji se od njega očekuje.let3 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:04Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:55ima istine u ovome što @ImranEDC piše. pa sinoć je de bruyne faktički sam uništio komplet vezni red reala, i može se reći da je najzaslužniji za pobjedu. s druge strane iniesta je čitavu karijeru proveo u barceloni i igrao nebrojeno puta protiv reala i nikada nije pokazao ovaj nivo superiornosti kao de bruyne sinoć. iniesta je igrač sistema koji je izgledao vrhunski u onoj barci sa xavijem u kojoj je čak i jedan pedro bio vrhunsko krilo a kasnije nije u chelsiju i epl-u mogao napraviti ni približnu karijeru. prajm iniesta bi u bilo kojem timu u epl izgledao prosječno. jedino bi se možda snašao u nekoj ekipi poput ove sadašnje liverpoolove koja je opet puna tzv. igrača sistema kakav je i iniesta sam bio u barceloni.![]()
madre mia
![]()
To su ti mitovi o EPL, u kojoj bi i Messi bio prosjek.
Druze TIto, mi ti se kunemo.
Da, u EPL se ne igra obicni fudbal vec neki drugi sport. Tamo igraju samo nadljudi sa nadnaravnim moćima. Messi i Iniesta tamo nisu prispjeli.Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:09messi od prije 5-6 godina možda i ne bi no ovaj današnji messi vrlo moguće bi bio prosjek ili ako ništa ne bi bio na ovom nivou na kojem je u barci. epl je fizički dosta zahtjevnija od la lige a današnji messi čak i u la ligi ima problema ponekad što se tog dijela tiče pa često prohoda utakmicu. u epl bi morao biti trkački na onom nivou od prije 5 godina da bi imao učinak koji se od njega očekuje.let3 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:04Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:55ima istine u ovome što @ImranEDC piše. pa sinoć je de bruyne faktički sam uništio komplet vezni red reala, i može se reći da je najzaslužniji za pobjedu. s druge strane iniesta je čitavu karijeru proveo u barceloni i igrao nebrojeno puta protiv reala i nikada nije pokazao ovaj nivo superiornosti kao de bruyne sinoć. iniesta je igrač sistema koji je izgledao vrhunski u onoj barci sa xavijem u kojoj je čak i jedan pedro bio vrhunsko krilo a kasnije nije u chelsiju i epl-u mogao napraviti ni približnu karijeru. prajm iniesta bi u bilo kojem timu u epl izgledao prosječno. jedino bi se možda snašao u nekoj ekipi poput ove sadašnje liverpoolove koja je opet puna tzv. igrača sistema kakav je i iniesta sam bio u barceloni.![]()
madre mia
![]()
To su ti mitovi o EPL, u kojoj bi i Messi bio prosjek.
Tamo je i Michu svojevremno bio najbolji strijelac, ali on je bio nadcovjek.
Cuj porediti fudbalskog prolaznika sa jednim od najboljih igraca kojeg sam u zivotu gledao 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.