Selo veselo.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
@Raonffa i ja smo beton. Bude kako mi kazemo.
konstruktivna i opravdana kritika je uvijek dobro dosla. naravno, izrecena u normalnom tonu, bez pljuvanja i psovanja. problem je u onim "navijacima" koji su ljetos, isti dan nakon skupstine i prozivke, "cvilili" kako nismo u stanju zadrzati e. zeca, jer se pojavila infomacija kako nece produziti ugovor. i tada se pljuvalo i psovalo zbog te informacije. isti ti "navijaci" sada psuju i pljuju sto se ne raskida ugovor sa e. zecom. e, to meni nije normalna i produktivna kritika, nego samo trazenje razloga da se popljuje sve u i oko kluba. slicnih primjera ima masa.VeteranSA je napisao/la: ↑27 feb 2020, 16:02Neko napisa da raja samo pljuje oko ekipe, kluba, svih dešavanja. Djelom je možda tako(ako uzmemo one koji to rade iz nekog interesa), ali dijelom sigurno nije. Po forumima većinom pišu navijači, obični ljudi, koji jedini doprinos klubu mogu dati kroz dolazak na utakmice, članarinom, kupovinom karti, ili eventualno kupovinom u FUN shopu. Za ostalo nemaju niti para, niti znanja, ali to ne znači da ne mogu dati komentar na dešavanja u klubu, kao i na sastav ekipe, i igru na terenu. Ne mogu se složiti da je pljuvanje ako neko kaže da su nam krila tanka, da nam fali bar jedan bek, još jedan špic, ili kvalitetan trkač u ekipi. Isto tako prelazni rok je pokazao da nemamo nešto posebno novca u budgetu, pa shodno tome dovodimo Jamaka, Kosorića, ili nam igra Sinan bez priprema. Da smo protiv Radnika odigrali loše, i da nismo imali šuta po golu. To nije pljuvanje, to je iznošenje činjenica, i onoga što svi vidimo, i možemo lako zaključiti. Meni smeta kada počnu priče rekla-kazala, bez ikakvih dokaza, još ko levati "nalegnemo" kad nas krezubi navijači torpeda dodatno lože. To nije u redu. Takođe ok mi je kada se špekuliše u prelaznom roku, mada bi iskreno bilo bolje da smo malo "tiši" tu.
Teško proljeće nas čeka, teška borba za Europu, biće svega, igre se igraju, sudije se štele. I treba dobro pametan biti i dva puta razmisliti koje informacije mi kao navijači (kad ih imamo) plasirati javno ovdje na forum, posebno znajući ko sve čita. Velike su ambicije 4-5 klubova u vrhu, i poduzimaće se sve da se konkurencija povali, a na nas se svi najviše lože, pa moramo biti pametni i znati odigrati kompletnu igru. Samo tako možemo do rezultata kojim bi svi bili zadovoljni.
Šestorica igrača igrali krilo ove sezone i skupa dali 6 golova. Dobro Mustafa je malo igrao, ali isti taj Mustafa je odigrao 24 utakmice u dresu Želje i dao 0 golova otkad je došao. Ramović i Veselinović koje sada smatramo startnim krilima su skupa dali 1 go! Tačnije Veseli ga je dao.starigrad je napisao/la: ↑27 feb 2020, 16:53konstruktivna i opravdana kritika je uvijek dobro dosla. naravno, izrecena u normalnom tonu, bez pljuvanja i psovanja. problem je u onim "navijacima" koji su ljetos, isti dan nakon skupstine i prozivke, "cvilili" kako nismo u stanju zadrzati e. zeca, jer se pojavila infomacija kako nece produziti ugovor. i tada se pljuvalo i psovalo zbog te informacije. isti ti "navijaci" sada psuju i pljuju sto se ne raskida ugovor sa e. zecom. e, to meni nije normalna i produktivna kritika, nego samo trazenje razloga da se popljuje sve u i oko kluba. slicnih primjera ima masa.VeteranSA je napisao/la: ↑27 feb 2020, 16:02Neko napisa da raja samo pljuje oko ekipe, kluba, svih dešavanja. Djelom je možda tako(ako uzmemo one koji to rade iz nekog interesa), ali dijelom sigurno nije. Po forumima većinom pišu navijači, obični ljudi, koji jedini doprinos klubu mogu dati kroz dolazak na utakmice, članarinom, kupovinom karti, ili eventualno kupovinom u FUN shopu. Za ostalo nemaju niti para, niti znanja, ali to ne znači da ne mogu dati komentar na dešavanja u klubu, kao i na sastav ekipe, i igru na terenu. Ne mogu se složiti da je pljuvanje ako neko kaže da su nam krila tanka, da nam fali bar jedan bek, još jedan špic, ili kvalitetan trkač u ekipi. Isto tako prelazni rok je pokazao da nemamo nešto posebno novca u budgetu, pa shodno tome dovodimo Jamaka, Kosorića, ili nam igra Sinan bez priprema. Da smo protiv Radnika odigrali loše, i da nismo imali šuta po golu. To nije pljuvanje, to je iznošenje činjenica, i onoga što svi vidimo, i možemo lako zaključiti. Meni smeta kada počnu priče rekla-kazala, bez ikakvih dokaza, još ko levati "nalegnemo" kad nas krezubi navijači torpeda dodatno lože. To nije u redu. Takođe ok mi je kada se špekuliše u prelaznom roku, mada bi iskreno bilo bolje da smo malo "tiši" tu.
Teško proljeće nas čeka, teška borba za Europu, biće svega, igre se igraju, sudije se štele. I treba dobro pametan biti i dva puta razmisliti koje informacije mi kao navijači (kad ih imamo) plasirati javno ovdje na forum, posebno znajući ko sve čita. Velike su ambicije 4-5 klubova u vrhu, i poduzimaće se sve da se konkurencija povali, a na nas se svi najviše lože, pa moramo biti pametni i znati odigrati kompletnu igru. Samo tako možemo do rezultata kojim bi svi bili zadovoljni.
volio bih, ako neko ima, da se izbaci statistika (asistencije i golovi) svih nasih igraca sredine i napada, za dosadasnji dio prvenstva. zalimo i kukamo sto veseli nije igrao u bijeljini, te ga iscekujemo za ugljevik kao ozebao sunce, a ne znam ima li isti u zbiru 5 asistencija i golova. ne bi me iznenadio podatak da je zaim ucinkovitiji od njega po tom pitanju. e. zec je, siguran sam, u prva 3 igraca po zbiru asistnecija i golova.
sve karakteristike na stranu, ali asistencije i golovi su ono sto donosi pobjede i bodove. to sto je neko brz, prodoran, ne plasi se ici 1 na 1.. nista ne znaci i ne donosi korist, ukoliko nema konacnog rezultata, a to su golovi.
Tako je, calma calmaLjoZee je napisao/la: ↑27 feb 2020, 16:47@Raonffa i ja smo beton. Bude kako mi kazemo.![]()
znas li detaljnije podatke o poimenicnim igracima sredine i napada? interesuje me ucinak asistencija i golova.braco je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:27Šestorica igrača igrali krilo ove sezone i skupa dali 6 golova. Dobro Mustafa je malo igrao, ali isti taj Mustafa je odigrao 24 utakmice u dresu Želje i dao 0 golova otkad je došao. Ramović i Veselinović koje sada smatramo startnim krilima su skupa dali 1 go! Tačnije Veseli ga je dao.starigrad je napisao/la: ↑27 feb 2020, 16:53konstruktivna i opravdana kritika je uvijek dobro dosla. naravno, izrecena u normalnom tonu, bez pljuvanja i psovanja. problem je u onim "navijacima" koji su ljetos, isti dan nakon skupstine i prozivke, "cvilili" kako nismo u stanju zadrzati e. zeca, jer se pojavila infomacija kako nece produziti ugovor. i tada se pljuvalo i psovalo zbog te informacije. isti ti "navijaci" sada psuju i pljuju sto se ne raskida ugovor sa e. zecom. e, to meni nije normalna i produktivna kritika, nego samo trazenje razloga da se popljuje sve u i oko kluba. slicnih primjera ima masa.VeteranSA je napisao/la: ↑27 feb 2020, 16:02Neko napisa da raja samo pljuje oko ekipe, kluba, svih dešavanja. Djelom je možda tako(ako uzmemo one koji to rade iz nekog interesa), ali dijelom sigurno nije. Po forumima većinom pišu navijači, obični ljudi, koji jedini doprinos klubu mogu dati kroz dolazak na utakmice, članarinom, kupovinom karti, ili eventualno kupovinom u FUN shopu. Za ostalo nemaju niti para, niti znanja, ali to ne znači da ne mogu dati komentar na dešavanja u klubu, kao i na sastav ekipe, i igru na terenu. Ne mogu se složiti da je pljuvanje ako neko kaže da su nam krila tanka, da nam fali bar jedan bek, još jedan špic, ili kvalitetan trkač u ekipi. Isto tako prelazni rok je pokazao da nemamo nešto posebno novca u budgetu, pa shodno tome dovodimo Jamaka, Kosorića, ili nam igra Sinan bez priprema. Da smo protiv Radnika odigrali loše, i da nismo imali šuta po golu. To nije pljuvanje, to je iznošenje činjenica, i onoga što svi vidimo, i možemo lako zaključiti. Meni smeta kada počnu priče rekla-kazala, bez ikakvih dokaza, još ko levati "nalegnemo" kad nas krezubi navijači torpeda dodatno lože. To nije u redu. Takođe ok mi je kada se špekuliše u prelaznom roku, mada bi iskreno bilo bolje da smo malo "tiši" tu.
volio bih, ako neko ima, da se izbaci statistika (asistencije i golovi) svih nasih igraca sredine i napada, za dosadasnji dio prvenstva. zalimo i kukamo sto veseli nije igrao u bijeljini, te ga iscekujemo za ugljevik kao ozebao sunce, a ne znam ima li isti u zbiru 5 asistencija i golova. ne bi me iznenadio podatak da je zaim ucinkovitiji od njega po tom pitanju. e. zec je, siguran sam, u prva 3 igraca po zbiru asistnecija i golova.
sve karakteristike na stranu, ali asistencije i golovi su ono sto donosi pobjede i bodove. to sto je neko brz, prodoran, ne plasi se ici 1 na 1.. nista ne znaci i ne donosi korist, ukoliko nema konacnog rezultata, a to su golovi.
Iz 4 domaće utakmice koje smo kiksali smo imali sveukupno 63 udaraca od čega 31 u okvir gola, A ZABILI SAMO 1 GO.
Toliko o (ne)efikasnosti naših ofanzivaca.
starigrad je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:36znas li detaljnije podatke o poimenicnim igracima sredine i napada? interesuje me ucinak asistencija i golova.braco je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:27Šestorica igrača igrali krilo ove sezone i skupa dali 6 golova. Dobro Mustafa je malo igrao, ali isti taj Mustafa je odigrao 24 utakmice u dresu Želje i dao 0 golova otkad je došao. Ramović i Veselinović koje sada smatramo startnim krilima su skupa dali 1 go! Tačnije Veseli ga je dao.starigrad je napisao/la: ↑27 feb 2020, 16:53
konstruktivna i opravdana kritika je uvijek dobro dosla. naravno, izrecena u normalnom tonu, bez pljuvanja i psovanja. problem je u onim "navijacima" koji su ljetos, isti dan nakon skupstine i prozivke, "cvilili" kako nismo u stanju zadrzati e. zeca, jer se pojavila infomacija kako nece produziti ugovor. i tada se pljuvalo i psovalo zbog te informacije. isti ti "navijaci" sada psuju i pljuju sto se ne raskida ugovor sa e. zecom. e, to meni nije normalna i produktivna kritika, nego samo trazenje razloga da se popljuje sve u i oko kluba. slicnih primjera ima masa.
Iz 4 domaće utakmice koje smo kiksali smo imali sveukupno 63 udaraca od čega 31 u okvir gola, A ZABILI SAMO 1 GO.
Toliko o (ne)efikasnosti naših ofanzivaca.
sve ovo samo zbog halabuke oko zeca. kad si napisao ove podatke, samo sam sigurniji da je nas najucinkovitiji igrac (pored stile), bez obzira na minutazu koju je odigrao. nek odigra toliko i tako do kraja sezone, super. daleko vise koristi od njega, nego od veselog. nista protiv veselog ili bilo kojeg drugog igraca, ali mene interesuje od koga imamo konkretnu korist.
Dejo tako se voli svoj klub.Svaka ti cast.Drago mi je što u ovom posranom vremenu ima još ljudi koji iz srca vole Zelju,bezuslovno i bez interesa,i tu ljubav prenose na mladje naraštaje.Srecom takvih kao ti ima još mnogo ali sve manje i manje.Bilo bi mi zadovoljstvo da pristaneš da te pocastim jednom godišnjom kartom,tribina po tvom izboru,za narednu sezonu.Dejan1921 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 10:50Ja iskreno ne mogu nikako pomoci osim tako sto cu kupiti karte, uclaniti sebe i svoje dijete, kupiti povremeno nesto u fan shopu. To je s obzirom na moju situaciju i previse, ali za Zelju znam dati bukvalno da sebi uskratim nesto zivotno. Ne serem ni na koga, samo mi je tuzno da se nista ne mijenja, da isto gledamo od kako je rat zavrsio. Da se niko nije nasao da pokrene neke stvari. Da ti ne znam ko udje u upravu i bude trener ja cu zauzeti svoje mjesto na tribini i dati podrsku.
Kako ovo volim vidjeti svaka čast momciHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:29Dejo tako se voli svoj klub.Svaka ti cast.Drago mi je što u ovom posranom vremenu ima još ljudi koji iz srca vole Zelju,bezuslovno i bez interesa,i tu ljubav prenose na mladje naraštaje.Srecom takvih kao ti ima još mnogo ali sve manje i manje.Bilo bi mi zadovoljstvo da pristaneš da te pocastim jednom godišnjom kartom,tribina po tvom izboru,za narednu sezonu.Dejan1921 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 10:50Ja iskreno ne mogu nikako pomoci osim tako sto cu kupiti karte, uclaniti sebe i svoje dijete, kupiti povremeno nesto u fan shopu. To je s obzirom na moju situaciju i previse, ali za Zelju znam dati bukvalno da sebi uskratim nesto zivotno. Ne serem ni na koga, samo mi je tuzno da se nista ne mijenja, da isto gledamo od kako je rat zavrsio. Da se niko nije nasao da pokrene neke stvari. Da ti ne znam ko udje u upravu i bude trener ja cu zauzeti svoje mjesto na tribini i dati podrsku.
Pa ako je Zvijezdi takav zdravstveni bilans onda ne znam čemu panika što Štilića nemaLjoZee je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:41Daj ba nije valjda da Stilic ne igra
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zvije ... /200227165
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.