Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
Pacov Modro samo zna na dupe padat. Prodje neko kraj njega on zavrsi na podu 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nema šta nije igro, a šta god da je igro, deklasiro je komplet ekipu Reala. Zadnji vezni, prednji, napadač, krilo, sve zna.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Lahko je deklasirati kad Rodri, Jesus i Gundogan rade prljavi posao. Asist koji nije trebao biti radi faula, i penal koji može i Ronaldo zabiti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Zna se ko kosi, a ko vodu nosi. Vazda bilo i vazda će bit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa zna se, samo problem što čovjek ne može dugo bez vode.
-
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da još uvijek postoji neko ko podcijenjuje De Bruynea. Ubjedljivo najbolji veznjak u Europi, bolji je od tog Modrića 5 puta.
I am not yet born; O hear me.
Dok su se Luka, Toni i Xavi pisali po citavoj fudbalskoj sceni Zuti je mogao samo Burnleye trpat. Oko njega hype ko da se fudbal prije nije igrao. Danas vjerovatno i jeste najbolji veznjak svijeta al de malo. Ista prica s VVD. Ramos, Varane, Pique, Chiellini, Godin godinama trpali u dzep najbolje napadace svijeta, a ovaj se danas dize ko da je izmislio stopersku poziciju. Englezi i njihov bolesni hype oko svega sto je iz EPLa.
Na što je spao jedan Real Madrid da im nema ko gola dati i kad odigraju dobru utakmicu, uvijek je patnja da se zabije gol. Benzema jest dobar ali on je više timski igrač, nije pravi ubica pred golom kao što se kaže u narodu a i on je u godinama a prave zamjene nema. Onaj Luka Jović, sumnjam da od njega ima išta i vjerovatno će završiti negdje na posudbi i to je to.
od Inieste se nije bolji pojavio hahahaahhahaha
KdB je tolko dobar da je dosad u karijeri... osvojio 2 prvenstva, od toga u jednom bio nikakav faktor.
KdB je tolko dobar da je dosad u karijeri... osvojio 2 prvenstva, od toga u jednom bio nikakav faktor.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pojede lik fol najbolji vezni red svijeta i opet precijenjen
Ne mogu vjerovati da ga ljudi pocijenjuju i dalje.
Lukica je dobar al godine jbg, jucer je umro u 60oj minuti.

Lukica je dobar al godine jbg, jucer je umro u 60oj minuti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
De nabroji opet koliko igrača Citya more u Real, da se još jednom svi lijepo nasmijemo.
Precijenjen je ako neko kaže da se od Inieste nije pojavii bolji
Da je vrhunski, niko ne spori, ali hajte molim vas.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Fudbal se nije igrao do zadjne 2 godine otkad su engleski klubovi najbolji.Do tad se amaterski igralo pa su van dijk i de bruyne vec jedni od najboljih ikad
Zna se šta je vezni igrač, dođeš na 40 metara od svog gola, a ne čekaš gore kod protivničkih 16.
Xavi Modrić Iniesta Veratti Kroos Schweinsteiger Buskec Pirlo Alonso Pjanić Rakitić.
A ne gore čekaš ko Ozil da imaš 20 asistencija po sezoni. Pogledati 2010 - 2013 Real Madrid kad je Ezel bio igrač fudbala.
Xavi Modrić Iniesta Veratti Kroos Schweinsteiger Buskec Pirlo Alonso Pjanić Rakitić.
A ne gore čekaš ko Ozil da imaš 20 asistencija po sezoni. Pogledati 2010 - 2013 Real Madrid kad je Ezel bio igrač fudbala.
Msm da nema igraca poput Kevina koji je u istoriji epl-a za 146 nastupa izbio na 62 asist.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 27 feb 2020, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kevin je bolji igrac od Inieste.Vise golova,vise asistencija u tezoj ligi.
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
I Lampard od Zidanea takodjer. Tek koliko je Giggs bolji recimo od Figa il Neville od Carlosa je posebna prica.
Otprilike kao da sad napišem De Jong je trenutno bolji od deduke IniesteBundesliga je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:04Ja ne mogu vjerovati da još uvijek postoji neko ko podcijenjuje De Bruynea. Ubjedljivo najbolji veznjak u Europi, bolji je od tog Modrića 5 puta.

Od kojeg Modrica je bolji ? od ovog sad sa 35 kuka ili onog prajm Modrića prije 5 godina ? lako je sad to napisati.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 feb 2020, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko god ga neki neopravdano podcijenjuju, toliko je ovo nebuloza epskih razmjera.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.