ne mogu ni da zamislim

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma prijatelju, svi bi mi voljeli Zelju gledati na vrhu svijeta, ali ljudi konstantno nesto pljuju, govore ne valja ovaj ne valja onaj, a rok za prijave je bio i dodatno produzen da bi se sto vise ljudi prijavilo i predlozilo. Ja sebe nisam prijavio jer se ne smatram kompetentnim i ne vidim nacin da doprinesem, ali sam poslao prijedloge za nekoliko ljudi za koje sam smatrao da bi bili od pomoci. Ovdje se palamudilo 3 mjeseca o skupstini i izborima, 90% ljudi nista nije uradilo ali su dezurni da popljuju nekoga ko ce bar nesto pokusati uraditi. I sto je najgore ne kontaju da niko iz Zelje trenutno ne moze izmusti neke pare vec svi koji su tu dobrovoljno rade ne bi li se sta popravilo i mnogi su se ovoga prihvatili da Zeljo ne bi skroz propaoDejan1921 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 10:50Ja iskreno ne mogu nikako pomoci osim tako sto cu kupiti karte, uclaniti sebe i svoje dijete, kupiti povremeno nesto u fan shopu. To je s obzirom na moju situaciju i previse, ali za Zelju znam dati bukvalno da sebi uskratim nesto zivotno. Ne serem ni na koga, samo mi je tuzno da se nista ne mijenja, da isto gledamo od kako je rat zavrsio. Da se niko nije nasao da pokrene neke stvari. Da ti ne znam ko udje u upravu i bude trener ja cu zauzeti svoje mjesto na tribini i dati podrsku.
samo nek ne igra protiv nas. Nekako se pretplatio na golove protiv nas.
znaci nista od Ajayi .jalendra je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:45Junior Željezničara Edin Mujić, potpisao je trogodišnji ugovor sa FK Željezničar.
Edin Mujić je rođen 27. januara 2001. godine u Sarajevu. Od sedme godine je na Grbavici i prošao je sve omladinske selekcije Želje, a u dosadašnjem dijelu sezone je najbolji strijelac Omladinske Premijer lige BiH. Krilni fudbaler ističe radost zbog potpisa ugovora sa voljenim Klubom.
“Tu sam već 12 godina, uvijek sam se maksimalno trudio da dođem do ovog trenutka. Sada ću još više raditi i pokušati se nametnuti. Od kad znam za sebe znam za Želju, prve utakmice koje sam gledao bile su Željine. Još jednom, veoma sam sretan i posebno mi je drago što će mi prvi trener u seniorskom fudbalu biti Amar Osim. Hvala i svim dosadašnjim trenerima”, kazao je Mujić nakon potpisa ugovora
Irfo legendo. znas li dokle je doslo sa Goodnes-om. ili se odustalo od njeg?
Za koji dan, nije se odustalo, dogovoreno je sve sa covjekom
Ima ceka se dolazak sve je dog jos prije 10 dana nego su bili problem viza i papiri al i to je kazu sve zavrsenoKANA je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:21znaci nista od Ajayi .jalendra je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:45Junior Željezničara Edin Mujić, potpisao je trogodišnji ugovor sa FK Željezničar.
Edin Mujić je rođen 27. januara 2001. godine u Sarajevu. Od sedme godine je na Grbavici i prošao je sve omladinske selekcije Želje, a u dosadašnjem dijelu sezone je najbolji strijelac Omladinske Premijer lige BiH. Krilni fudbaler ističe radost zbog potpisa ugovora sa voljenim Klubom.
“Tu sam već 12 godina, uvijek sam se maksimalno trudio da dođem do ovog trenutka. Sada ću još više raditi i pokušati se nametnuti. Od kad znam za sebe znam za Želju, prve utakmice koje sam gledao bile su Željine. Još jednom, veoma sam sretan i posebno mi je drago što će mi prvi trener u seniorskom fudbalu biti Amar Osim. Hvala i svim dosadašnjim trenerima”, kazao je Mujić nakon potpisa ugovoranego i ovome je pigment slab nije bas za solarijuma
sad bez zajebancije kako momak dobro razmislja svaka cast decko![]()
znam bruda vidis da se zezamlendra je napisao/la: ↑27 feb 2020, 15:32Ima ceka se dolazak sve je dog jos prije 10 dana nego su bili problem viza i papiri al i to je kazu sve zavrsenoKANA je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:21znaci nista od Ajayi .jalendra je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:45Junior Željezničara Edin Mujić, potpisao je trogodišnji ugovor sa FK Željezničar.
“Tu sam već 12 godina, uvijek sam se maksimalno trudio da dođem do ovog trenutka. Sada ću još više raditi i pokušati se nametnuti. Od kad znam za sebe znam za Želju, prve utakmice koje sam gledao bile su Željine. Još jednom, veoma sam sretan i posebno mi je drago što će mi prvi trener u seniorskom fudbalu biti Amar Osim. Hvala i svim dosadašnjim trenerima”, kazao je Mujić nakon potpisa ugovoranego i ovome je pigment slab nije bas za solarijuma
sad bez zajebancije kako momak dobro razmislja svaka cast decko![]()