Kako pratiš dva kluba odjednom? Jel ti Barca prioritet ili FKS, odluči se.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Dedo mi navijao za BarcAlonu a babo za Saraj'vo, tradicija mora ici napred, sta hosAlfredNobel je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:50Kako pratiš dva kluba odjednom? Jel ti Barca prioritet ili FKS, odluči se.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ništa, nije ni čudo što je stalno haos na temi kad ima toliko padobranaca kao što si ti. Treba uvesti da se prilikom registracije može pisati samo na jednoj temi. Ne može ti jednak prioritet biti Barca i FKS.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:53Dedo mi navijao za BarcAlonu a babo za Saraj'vo, tradicija mora ici napred, sta hosAlfredNobel je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:50Kako pratiš dva kluba odjednom? Jel ti Barca prioritet ili FKS, odluči se.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sto ne bi moglo Bgti?AlfredNobel je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:58Ma ništa, nije ni čudo što je stalno haos na temi kad ima toliko padobranaca kao što si ti. Treba uvesti da se prilikom registracije može pisati samo na jednoj temi. Ne može ti jednak prioritet biti Barca i FKS.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:53Dedo mi navijao za BarcAlonu a babo za Saraj'vo, tradicija mora ici napred, sta hosAlfredNobel je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:50
Kako pratiš dva kluba odjednom? Jel ti Barca prioritet ili FKS, odluči se.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Zato jer ja tako kažem" 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Sto je najgore i pomocnici su katastrofa. Jos fali da delegat bude mile rudonja

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- AlfredNobel
- Kontakt:
@AngelDiMaria
Ne znam kako neko može voljeti više neki strani klub od svog. Meni je FKS svetinja, mojim venama teče bordo boja. Gledate tamo nekog Griezmanna, pa onda dođete ovamo i pljujete Tatara.
Ne znam kako neko može voljeti više neki strani klub od svog. Meni je FKS svetinja, mojim venama teče bordo boja. Gledate tamo nekog Griezmanna, pa onda dođete ovamo i pljujete Tatara.
Joj da hoce se ponoviti Scenarij iz Lukavice 2007 godineSjeverjecudo je napisao/la: ↑27 feb 2020, 12:40Ma nece njima pomoci ni Bjelica,ni Dodik,ni Vico,ni Zeljka,ima da ih karamo pa nek se idu zaliti pickoustom Vucicu poslije,nakon sto Sarajevo protutnja kroz Banja Luku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lesinari + Novosadjani tople su bratske grupe primaju ga u dupe !!!!

**** VAM TATU DODIKA TATU DODIKA TATU DODIKA

- ElCartel11
- Kontakt:
Imaj malo postovanja prema @AngelDiMaria, čovjek igra za PSG, zaradjuje milione, ali opet ne moze bez Sarajeva i bordo boje!AlfredNobel je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:11@AngelDiMaria
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Mene zanima samo jedna stvar. Što na ovom forumu svaki sticker mora s dvotačkom prije, samo kuuknjava ide bez? Vidi ovo: kafa lol mrgreen kuknjava
Niđe veze ba.
Niđe veze ba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Glupost sefe, msm ne znam za ostale likove, gotivim barcu, sarajevo je naravno #1 al ne mora znacit da ne smijem pisat na svim temama ako hocu. Vala ALfrede, ne pretjerujElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:16Imaj malo postovanja prema @AngelDiMaria, čovjek igra za PSG, zaradjuje milione, ali opet ne moze bez Sarajeva i bordo boje!AlfredNobel je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:11@AngelDiMaria
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
Jes se i ovaj skoro pohasio kako zavrsi fakultet sve mu fol smeta nesto, udara kontre
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Prijavi bug developerima
Minimum tražit izuzeće....
A trebali smo odmah u ponedeljak....
A trebali smo odmah u ponedeljak....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma nema kukanja...
Dobicemo ih i sa Bjelicom i bez njega...
Dobicemo ih i sa Bjelicom i bez njega...

Teško bgm, da je samo do fudbala...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Svaka mu ćas, uvijek naleti malo da prelista forum nakon treninga. Čovjek je toliko prevažišao PSG, da mu je do FKS. Aferim rođače.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:16Imaj malo postovanja prema @AngelDiMaria, čovjek igra za PSG, zaradjuje milione, ali opet ne moze bez Sarajeva i bordo boje!AlfredNobel je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:11@AngelDiMaria
@Dimarija
Kako to da znamo da je FKS No.1? Haj slikaj člansku.
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Alen1987, Amcho1, Amidzaa, amypitar, Antikloc, Armija1987, boki86, Combattente87, DzemoSmjecanin, fks74, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], plisek, r3m1, riki46, Samozdravlje, Shategabri, stokastoka23, umrobihzbogtebe1946, Velaxsa, Velo6, WeekendOffender i 198 gostiju.