Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
kako je ocajan onaj Real , znaci takvi su preduvjeti da Zidanu opet uzme klempu ,ovaki su bili 2016 i 2018g pa su osvojili , da sad pitas Zidana kako su je osvojili nebi ni on znao, 2017 su ajmo rec bili malo jaci ,ali su imali onu kradju u cetrifinalu protiv Bayerna. Pep tvrdoglavi opet ce mu se opet obiti u glavu ta njegova tvrdoglavost, koji krc vazda nesto izmislja sa ovim igracima sa klupe ako ne prolazi ,ove god to rani, lani je to radio ,2016 s Bayernom prva utk protiv Atletica ista stvar i svaki put je ispo .
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma vazda to Pep radi. Sjećam se da i kad su ispali od Liverpoola prije dvije sezone, nešto je promiješao prvu postavu i to mu se obilo o glavu prvu tekmu. Doduše, tu su i oštećeni bili, ali nebitno je to sad.KpbKaka22 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 12:56kako je ocajan onaj Real , znaci takvi su preduvjeti da Zidanu opet uzme klempu ,ovaki su bili 2016 i 2018g pa su osvojili , da sad pitas Zidana kako su je osvojili nebi ni on znao, 2017 su ajmo rec bili malo jaci ,ali su imali onu kradju u cetrifinalu protiv Bayerna. Pep tvrdoglavi opet ce mu se opet obiti u glavu ta njegova tvrdoglavost, koji krc vazda nesto izmislja sa ovim igracima sa klupe ako ne prolazi ,ove god to rani, lani je to radio ,2016 s Bayernom prva utk protiv Atletica ista stvar i svaki put je ispo .
Jučer možda i nije mogao krenuti s najboljim sastavom, jer je Aguero nespreman, a i Sterling se tek oporavio. Aguera je dobro zamijenio Jesus, dok je Sterling napravio dar-mar ono malo što je igrao. Jedino je mogao umjesto frlje Otamendija staviti Fernandinha od prve minute. Iako, nije stoper prirodno, za onog glupana je hibrid Neste i Maldinija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zidan ima tri klempe u svom cv, a napraviste od njega Gery Nevila.
Malo realnosti ne bi škodilo.
Malo realnosti ne bi škodilo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- JarnoTrulli
Ne mogu nikako mrziti osobu koja gotivi Rogera.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
sto ne naletis tamo na temu nekad,kad je grand slamJarnoTrulli je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:19Ne mogu nikako mrziti osobu koja gotivi Rogera.![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- JarnoTrulli
Ma ne mogu. Ostarilo se, zivci popustili, tesko podnosim ove zadnje trzaje idola iz djetinjstva. Ove godine plan je aBd otici u Basel i pogledati uzivo, pokusati doci do jednog selfija sa najvecim, i to je to - ne pratim vise tenis.

slican sam ti,sa njim cu se i ja penzionisati vjerovatno sto se tice tenisaJarnoTrulli je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:06Ma ne mogu. Ostarilo se, zivci popustili, tesko podnosim ove zadnje trzaje idola iz djetinjstva. Ove godine plan je aBd otici u Basel i pogledati uzivo, pokusati doci do jednog selfija sa najvecim, i to je to - ne pratim vise tenis.![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@leorey pomozi momkuJarnoTrulli je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:06Ma ne mogu. Ostarilo se, zivci popustili, tesko podnosim ove zadnje trzaje idola iz djetinjstva. Ove godine plan je aBd otici u Basel i pogledati uzivo, pokusati doci do jednog selfija sa najvecim, i to je to - ne pratim vise tenis.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Juve se spominje već mjesec i nešto. Čak je nedavno predsjednik Lyona rekao da bi ga lijepo vidio tamo. Doduše, to je rekao i za Ndombelea.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne vjeruj Aulasu kad kaže da je nebo plavo

Skauzeri znaju zašto #Fekir

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Desava se, ne idu mu, nije ta klasa. Medjutim, sramota je sto ne pusti nekog drugog. Imas Pjanica i Dybalu koji bi sigurno dali vise golova iz slobodnih udaraca. Da Messi nije postao nenormalan izvodjac, uvjeren sam da ovaj ne bi pola njih ni sutao. Takva je to sorta tipa.
27.10.2020
- JarnoTrulli
Ma jok, ne mozemo mi zajedno nikako. Ja planiram ove plave karte za zadnje redove gdje se mora dvogled ponijet, a on ce beli ove lila prve safove uzet.Osim13 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 15:39@leorey pomozi momkuJarnoTrulli je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:06Ma ne mogu. Ostarilo se, zivci popustili, tesko podnosim ove zadnje trzaje idola iz djetinjstva. Ove godine plan je aBd otici u Basel i pogledati uzivo, pokusati doci do jednog selfija sa najvecim, i to je to - ne pratim vise tenis.![]()
![]()

Maldini 21. stoljeća,
Moj Madrid :kava
Moj Madrid :kava
- Donnie Darko
- Kontakt:

Od Inieste se bolji pojavio nije, babuka

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Čojk igrao napadača sinoć, kaže vezni igrač. Pa više je Messi veznjak od njega.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.