FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 25 feb 2020, 22:35

sloboda1921 je napisao/la:
25 feb 2020, 22:32
Sariel1987 je napisao/la:
25 feb 2020, 21:16
Treba biti realan pa reci koliko para toliko muzike.
Ovo je ta postavka kojoj se vjeruje i koja je kompromis.
Ako ne bude islo zvajta i to ti je.
Nije bas da nema para i dalje se preko miliona izdvaja od gradana. Ovi iz UO su obecali inestitore i stabilizaciju a ne cvajtu iz koje nas vise niko ne vrati. Velika steta bi to bila.
Kojih gradjana? Koliko si ti upumpao u taj budzet ili u klub?
Da se ne lazemo oduvijek se ovde ljudi krcili tudjim uspjesima i parama.
I da me ne shvatis pogresno drug davno sam prestao davati podrsku ovakvom nacinu finansiranja i organizovanja. Bolje da mi iz.tog istog budzeta vrate pare gdje mi fakat trebaju nego ovako..

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 25 feb 2020, 22:41

25 feb 2020, 22:35
sloboda1921 je napisao/la:
25 feb 2020, 22:32
25 feb 2020, 21:16
Treba biti realan pa reci koliko para toliko muzike.
Ovo je ta postavka kojoj se vjeruje i koja je kompromis.
Ako ne bude islo zvajta i to ti je.
Nije bas da nema para i dalje se preko miliona izdvaja od gradana. Ovi iz UO su obecali inestitore i stabilizaciju a ne cvajtu iz koje nas vise niko ne vrati. Velika steta bi to bila.
Kojih gradjana? Koliko si ti upumpao u taj budzet ili u klub?
Da se ne lazemo oduvijek se ovde ljudi krcili tudjim uspjesima i parama.
I da me ne shvatis pogresno drug davno sam prestao davati podrsku ovakvom nacinu finansiranja i organizovanja. Bolje da mi iz.tog istog budzeta vrate pare gdje mi fakat trebaju nego ovako..
Apsolutno se slazem al je cinjenica da se novac izdvaja. Moj komentar je u smjeru da im niko nije dao mandat da nas presele u cvajtu.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 feb 2020, 22:45

Onaj ko izdvaja u ovakvoj konstelaciji snaga ima i pravo odlucivanja.
Svi ostali bujrum isprsimo se braco i oborimo ih milionom vise.
Nema od te ljubavi nista.
Dotad to je taj kompromis makar i u zvajti zavrsili.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 feb 2020, 23:31

Ni ispadanje u Federalnu nije problem da ces ti vratiti dugove, da ce navijaci podrzati i doci na stadion, a zauvijek otjerati Cicka i jos neke ljude pa sutra se vratiti u PL kao zdrav klub. Primjer Veleza. Ali znamo svi da od toga nema nista, pobjegose sponzori ako ih i ima, odose ljudi sa stadiona svoju brigu brinuti, ode sve u helac. A Denis i ostali se vracaju cim bi se naziralo svjetlo na kraku tunela.

Zato patrgati dokle ide. Mozda nas i iznenade ovi iz Uprave, kad najmanje ocekujemo od nekoga. 🤪
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 feb 2020, 23:53

Imamo ekipu koja sigurno po kvalitetu može izboriti opstanak. Treneri su po meni problem veliki i nadam se da griješim. Treba nam ta jedna pobjeda da se vratimo u pozitivu i biće to u redu. Čelik moraju dobiti, a ova protiv zrinjskog ne očekujem ništa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 feb 2020, 06:43

Protiv Zrinjskog ocekujem da nam rezultati konkurenata idu na ruku 😂
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 26 feb 2020, 09:23

HPCompaq je napisao/la:
26 feb 2020, 06:43
Protiv Zrinjskog ocekujem da nam rezultati konkurenata idu na ruku 😂
Tako će i biti samo po bod Mladost protiv Širokog i Čelik protiv Radnika mogu osvojiti.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 feb 2020, 13:29

Ne mogu da vjerujem da nismo dobili Mladost, sve mogu shvatiti, prva takmicarska utakmica, ali ne mogu shvatiti sta je pisac (trener) htio reci, koji glupson moras biti pa staviti Maksimovica na lijevog beka. Igraci i trener bez muda, pa bolan igras protiv Mladosti a ne protiv kluba iz lige petice. Kad je trener pichkica i igraci po automatizmu to budu na terenu. Ja stvarno ne kontam sta su oni uigravali i koju formaciju, ono je formacija yebo lud zbunjenog.
🔴⚫️

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 26 feb 2020, 20:54

Šta očekivati od utakmice sa Zrinjskim?
Dole bodove nismo mogli uzeti kad smo najjaci bili, glupo se odma predavati ali mislim da nemamo nikakve šanse, uz Sarajevo ekipa koja ima najjači igrački kadar i izmedju kojih će se ja mislim i voditi borba za titulu na kraju.

Samo da ne bude povreda i kartona pa se nadam da ce se i Bekic vratit do utakmice sa Celikom.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 26 feb 2020, 22:34

Skver je napisao/la:
26 feb 2020, 13:29
Ne mogu da vjerujem da nismo dobili Mladost, sve mogu shvatiti, prva takmicarska utakmica, ali ne mogu shvatiti sta je pisac (trener) htio reci, koji glupson moras biti pa staviti Maksimovica na lijevog beka. Igraci i trener bez muda, pa bolan igras protiv Mladosti a ne protiv kluba iz lige petice. Kad je trener pichkica i igraci po automatizmu to budu na terenu. Ja stvarno ne kontam sta su oni uigravali i koju formaciju, ono je formacija yebo lud zbunjenog.
Prepali se malo sto bi Abid rekao

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 27 feb 2020, 07:24

slika

Evo 5-3-2 bi bila idealna za Zrinjski ali dzaba kad je trener neznalica,ona igra protiv Mladosti je bila tuga zesca.Ko da je 11 budala izaslo na teren,nikakve taktike formacija pod upitnikom,Maksimovica na lijevog beka pod hitno mjenjati trenera
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 27 feb 2020, 07:58

saltcrew je napisao/la:
27 feb 2020, 07:24
slika

Evo 5-3-2 bi bila idealna za Zrinjski ali dzaba kad je trener neznalica,ona igra protiv Mladosti je bila tuga zesca.Ko da je 11 budala izaslo na teren,nikakve taktike formacija pod upitnikom,Maksimovica na lijevog beka pod hitno mjenjati trenera
Ako izgubimo od Zrinjsog sto je izvjesno i ne pobijedimo Celik onda obavezno mijenjati trenera i nalogodavca vibera.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 27 feb 2020, 08:44

Predragovica u prvu postavu da dodje do forme i Smajlagica a Bekica cuvati za Celik cak bi i Marinkovica u zadnjoj liniji.Mi Zrinjskom gola nismo dali zadnjih 15 godina al mozda sad bas pogodimo.Nisam zato da se predaju i da misle samo na Celik.Malo izmjesati postavu i cvrsto odigrati pa mozda se nesto i uradi fudbal je to a sacuvati glavne adute za Celik.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 27 feb 2020, 11:22

Nema tu mnogo filosofije, izvest bunker sa isturenim najbrzim igracima Liva, Abid i Beka.

Ako izdrzimo do 70te minute bez primljenog gola, uvodjenjem Bekrica i Saida moze bit svasta.

Nisu ni oni Barcelona...

Sloboda do groba...

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 27 feb 2020, 11:59

Umrtviti igru, otezati, valjati se....bunker svih bunkera.
Sl udarac, eventualno korner svi u 16 i pokusat. To vjezbat. I onda trkom nazad u bunker postavku.
Mozda kontra dvije.
Imacemo mozda max 3 sanse. Maksimalno....realizacija mora bit na 200 posto.

Druga varijanta ubaciti sve odma i Saida i Bekrica napast po sata odma pa sta bude.
Ako uvalimo gol, odma se saltat na formaciju 1.

Trece, da odemo i boli nas k....laganini.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 feb 2020, 12:03

Sviuodbranu je napisao/la:
27 feb 2020, 11:59
Sl udarac, eventualno korner svi u 16 i pokusat. To vjezbat. I onda trkom nazad u bunker postavku.
Mozda kontra dvije.

Druga varijanta ubaciti sve odma i Saida i Bekrica napast po sata odma pa sta bude.

U svim varijantama, dobro znas da nemamo sanse, i da ce gace spast na sickom, al opet se nadamo :mrgreen:
Najgora varijanta je da se neko povrijedi i kartonira pa nema pravo nastupa za sljedecu bitnu utakmicu.
A opet ljudski i sportski ne treba kalkulisat treba pokusat napast i izborit dobar rezultat, jbes i skidanje gaca vise.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 27 feb 2020, 12:07

27 feb 2020, 12:03
Sviuodbranu je napisao/la:
27 feb 2020, 11:59
Mozda kontra dvije.

U svim varijantama, dobro znas da nemamo sanse, i da ce gace spast na sickom, al opet se nadamo :mrgreen:
Najgora varijanta je da se neko povrijedi i kartonira pa nema pravo nastupa za sljedecu bitnu utakmicu.
A opet ljudski i sportski ne treba kalkulisat treba pokusat napast i izborit dobar rezultat, jbes i skidanje gaca vise.
Moje sve tri "taktike "bile bi ucinkovitije od ONOG protiv Mladosti. :rol: :rol:
Mladost i Celik dobijes i rjesio si opstanak. Hej...pu
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 feb 2020, 12:10

Koliko sam vidio imali smo problem protiv mladosti usljed neigranja ukoliko me sjecanje sluzi beganovica, bekica i hodzica..
standardne trojice. oduzmi jos prsu i ivetica koji su otisli to je skoro pola ekipe..
Jos neko fali ne mogu se sjetit.. Dodaj na to mujagica i livancica u ekipi i eto odgovora.
Problemi se tu samo multipliciraju a nikako ne nestaju sami od sebe.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 27 feb 2020, 12:18

Tim s Tušnja je na gostovanju Pod Bijelim brijegom bez osvojenog boda još od 2007. godine, kada se kući vratio s bodom nakon što je meč završen rezultatom 0:0.

Zanimljivo, od tada je Sloboda u Mostaru postigla samo tri gola, a u sve tri utakmice u kojoj je postizala pogotke – poražena je. Niz pobjeda Zrinjskog u domaćim duelima sa Slobodom traje 12 utakmica, pa je jasno kako težak zadatak Tuzlake očekuje u subotu.

Jedinu gostujuću pobjedu nad Zrinjskim, Sloboda je slavila još davne 2003. godine. Tada je bilo 0:1.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 feb 2020, 12:38

Nemaju oni sta traziti ni u gostima a ni kod kuce sa onakvim pristupom utakmicama, bez muda i sa taktikom ne primi go, a ako koja lopta zaluta u go dobro je....tako se to ne radi.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Skojevska i 6 gostiju.