RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kako idu pripreme za petak. Hocel bit navijaca. Bilo bi lijepo da dodete na vrijeme i odgledate cijelu utakmicu. Nadam se da bodovi ostaju u TZ. Ali ako budete bolji cestitat ce vam se.
Zbog termina biće manje nego sto je moglo... **** ih termin. Dobra tekma u najavi. Viditi ćemo kako završi

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Ziv bio drugNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑24 feb 2020, 23:38Sve heroji poslje bitke. Dosli ste na forum kad je Velez stao na noge pa pastrmka retardacija i jos da ne pisem neki dan sta mi jedan nas indijanac pise na pp. Gdje ste bili na forumu 2015 cast jedino za Antifa koji je sa mnom pisao. Eto vam brato pisite sada. Idem napisati adminu da mi banuje ovaj acc koji je stariji od svih vasih herojskih kad je Hasic dosao zajedno. Kapa dole za Antifa Kulesza ,brata iz Sarajeva koji je opet tu,dobar je Bader i da se ne naljuti jos neko ima onaj momak 1981 koji mi lajka postove cesto. Nastavite heroji nece vas pastrmka vise sramotit. Neka vas jedu ovi vukovi![]()
Zadnja izmjena: I98I, dana/u 14 apr 2020, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
Izvinjavam se na upadu na temu ali mi treba vasa pomoc. Odlazi nam kolega sa posla, a inace je navijac Veleza, rodom iz Visokog pa smo skontali da mu poklonimo Velezov sal.
Kako ga do petka mogu imati u Sarajevu? Imam li to negdje u Sarajevu da kupim?
Ako neko moze pomoci, moze li se javiti u PP?
Hvala.
Hvala.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Skup vam je sal. Kupite orginal dres covjeku, mislim da ima u shopu i da nije preko 60KM.bhsport je napisao/la: ↑26 feb 2020, 09:24Izvinjavam se na upadu na temu ali mi treba vasa pomoc. Odlazi nam kolega sa posla, a inace je navijac Veleza, rodom iz Visokog pa smo skontali da mu poklonimo Velezov sal.
Hvala.
Max Allegri
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Vidi ovoga. Jesi to halalio Igmanu što nas sponzoriše? Odakle tebe kao deklarisanog navijača kluba po kojem si u najtežim vremenima pljuvao i stajao na stranu Olimpica?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Nisam deklarisani, nisam pljuvao, nisam stajao na stranu olimpika. Sto se tice tog ugovora sa Igmanom, nikad nista protiv ugovora, protiv sam ljudi koji su pljuvali po Fk Igman i ljudima iz Konjica a sa druge strane rado prihvate novac iz Konjica. Dobro vam je pastrmka rekao, generali poslije bitke.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑26 feb 2020, 12:55Vidi ovoga. Jesi to halalio Igmanu što nas sponzoriše? Odakle tebe kao deklarisanog navijača kluba po kojem si u najtežim vremenima pljuvao i stajao na stranu Olimpica?
Max Allegri
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Da te nisam čitao i bio aktivan tada možda bih ti i vjerovao a tvoja sadašnja aktivnost na ovoj temi je čista lobotomija.Mig_Mig je napisao/la: ↑26 feb 2020, 13:15Nisam deklarisani, nisam pljuvao, nisam stajao na stranu olimpika. Sto se tice tog ugovora sa Igmanom, nikad nista protiv ugovora, protiv sam ljudi koji su pljuvali po Fk Igman i ljudima iz Konjica a sa druge strane rado prihvate novac iz Konjica. Dobro vam je pastrmka rekao, generali poslije bitke.
Pljuvalo se na Igman jer su šurovali s Olimpicom, to je javna tajna. Protiv Konjičana niko nije imao ništa.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Zmigavac je levat.
Ljudi koji su pisali ovde dok smo bili u federalnoj znaju kako je prozivao Velež i njegove navijace.
Ljudi koji su pisali ovde dok smo bili u federalnoj znaju kako je prozivao Velež i njegove navijace.
#musvdg
Samo ignore bola,znamo kako je i šta pisao tako da ne moze prodavati muda pod bubrege.1922VFC1981 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 14:37Zmigavac je levat.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ne znam šta je gore, da je ono sve pisao kao veležovac, ili da je nakon onoga svega postao veležovac 

ako nemate vremena da vam neko dostavi iz Mostara,ima tu kod onoga na Bascarsiji kod Sebilja sto prodaje dresove, bilo je kod njega prije Velezovih salova,provjerite da li ima i sada,ja sam vidio prije nekad da je imo i Velezovih nekih stvaribhsport je napisao/la: ↑26 feb 2020, 09:24Izvinjavam se na upadu na temu ali mi treba vasa pomoc. Odlazi nam kolega sa posla, a inace je navijac Veleza, rodom iz Visokog pa smo skontali da mu poklonimo Velezov sal.
Hvala.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Pozdrav ekipa. Lijepo je vidjeti Velez ponovo u PL i sa svim ovim radovima na stadionu. Jel mi moze neko reci koliko su kostale ove stolice na preklop sto su na tribini iza gola?
Ja mislim da je oko 80km jedna stolica nisam siguran
https://www.primaseat.com/en/product/sf ... m-koltugu/
Hvala puno. Puno srece u nastavku prvenstva.DembaBa21 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 11:49Ja mislim da je oko 80km jedna stolica nisam siguran
Hvala također, nadam se da ce te izboriti opstanak.Wolffire je napisao/la: ↑27 feb 2020, 11:53Hvala puno. Puno srece u nastavku prvenstva.DembaBa21 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 11:49Ja mislim da je oko 80km jedna stolica nisam siguran
Hvala ti na savjetu, kolega se sjetio toga i kupili smo kod njega. Hvala svima na pomoci, kolega je svakako odusevljen.rodjak je napisao/la: ↑27 feb 2020, 02:52ako nemate vremena da vam neko dostavi iz Mostara,ima tu kod onoga na Bascarsiji kod Sebilja sto prodaje dresove, bilo je kod njega prije Velezovih salova,provjerite da li ima i sada,ja sam vidio prije nekad da je imo i Velezovih nekih stvaribhsport je napisao/la: ↑26 feb 2020, 09:24Izvinjavam se na upadu na temu ali mi treba vasa pomoc. Odlazi nam kolega sa posla, a inace je navijac Veleza, rodom iz Visokog pa smo skontali da mu poklonimo Velezov sal.
Hvala.

Sretno u narednoj utakmici.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Da se prisjetimo vjerovatno naše najbolje utakmice ove sezone kad smo stvorili gotovo nestvarnih 19 prilika i postigli 2 gola koji su bili dovoljni za pobjedu. Danas očekujem potpuno drugačiju utakmicu i lično bi me zadovoljio i bod mada sam svjestan da nema te ekipe koju ne možemo dobiti. Teren vjerovatno kaljuža, vrijeme teško za igru, pa otuda i moja procjena. FV
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.