Fantazija

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lijepo Livno i pripreme na livadi. Ova antalija je totalno kontraproduktivna za nase uslove na proljece.
tako je bruda ,nebi volio da odgode ovo kolo ,bolje bi nam doslo da se Kajkut i Vranjes potrose protiv pitarakerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 09:19Lijepo Livno i pripreme na livadi. Ova antalija je totalno kontraproduktivna za nase uslove na proljece.
Livno na zimu a antalija moze pred pocetak nove sezone.
Nema izgovora, 3 boda moramo uzeti po svaku cijenu.
Ja sam se iskreno nadao prošle zime da ćemo krenuti ozbiljnijim putem. I dvije skupštine poslije mislim da mrdnuli nismo, da je sve isto, živimo od posudbi i kredita. Što kažeš hvala dragom Bogu da imamo Brku, ali ako se nešto iz korijena ne promijeni ubrzo bojim se da ćemo ostati prosjek, da ne kažem i nešto gore...Forumas1921 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 22:17
Ko radi? Cemu izmisljanje? Poslata molba Interu, kao satro prva opcija... I sad se pegla Hodzic za Galatasaraj i nekog za neki Francuski klub. Zahvalimo se Bogu sto je Amar u klubu, pa vuce za dvadeset ljudi i misli o stvarima za koje su drugi zaduzeni... Hvala jos Badzaku jer placa par igraca... Klub opet u teskoj situaciji, samo da Allah da da se iscupamo nekako...
Ma ako ne dobiju zvijezdu onda stvarno se nemamo čemu nadati.Napadac je napisao/la: ↑27 feb 2020, 10:17Mi svi smo dozvolili od uprave, trenera, igraca i navijaca da nas niko ne respektuje , trebala bi neka dublja analiza ali jednostavno tesko se oporavljamo jos od utakmice sa zrinjskim 3-3 bojim se da ce nas to jos dugo progonit.
Strahovat od jedne Zvezde 09 a biti kandidat za prvaka je SMJESNO
Ako ne pobjede u Ugljeviku ide prica teske noge, teren los, sreca itd GDJE JE KVALITET.
Zaimovic , Stevanovic , Pavic, Mujezinovic, Ramovic, nisu igraci za Zelju ,mozda negdje drugo budu glavni igraci ali kod nas nemogu biti glavne osovine
Ja iskreno ne mogu nikako pomoci osim tako sto cu kupiti karte, uclaniti sebe i svoje dijete, kupiti povremeno nesto u fan shopu. To je s obzirom na moju situaciju i previse, ali za Zelju znam dati bukvalno da sebi uskratim nesto zivotno. Ne serem ni na koga, samo mi je tuzno da se nista ne mijenja, da isto gledamo od kako je rat zavrsio. Da se niko nije nasao da pokrene neke stvari. Da ti ne znam ko udje u upravu i bude trener ja cu zauzeti svoje mjesto na tribini i dati podrsku.
Do kraja ove sedmice bi trebao doci kao zavrseni su papiri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.