Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JarnoTrulli
Re: Juventus FC
Od ostalih vijesti sa instagrama, izdvajamo - Marchisio je pio i probudio se mahmuran. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bundesliga je napisao/la: ↑27 feb 2020, 00:01Jasta, Merda Rejaldelinjo je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:54sto se nas dvojica slazemo zadnje vrijemeBundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:52Juve se treba sto prije rjesiti Sarrija. Nema potrebe siliti nesto jer ocigledno je do trenera. Tako smo i mi trubili za Kovaca, a otkako je otisao Bayern se preporodio. Juveov stil igre je cvrstina i kontre, to je stil koji odgovara ovome timu. Pokusaj posjeda, mlakost u duelima, veliko rastojanje izmedju linija, stajanje daleko od protivnickih igraca su atipicni za Juventus.![]()
![]()
I dalje ocekujem prolazak Juventusa protiv Lyona, ali citava sezona je dosta blijeda. Lazio igra iznad svojih mogucnosti, ali imaju nesto sto je Juve imao prije a to je cvrstina i kompaktnost. Ne vjerujem da Inter moze drzati korak do kraja.
ma los trener Juventusu brate....ima tu kvaliteta ako na pravi nacin iskoirstis igrace,sa pravom taktikom....kada ti cuvas rezultat protiv Spala ..**** to...a ni to ne zna raditi kako treba ...i onaj Allegri je bio odron ali je bar bio dobar u tim postavkama gdje je znao zatvoriti,..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
U ekipi imas ponajbolji ofanzivni arsenal na citavom svijetu (Dybala, Ronaldo, Berna, Costa, Higuain, Cuadrado) i ti nisi u stanju da osutas na gol pisljivom Lyonu. Covjece ja ne znam 4 igraca Lyona ovo sto su danas igrali. Nema krivca, samo baksuz koji ih je doveo do ovoga.
A da se mi ne lazemo, oduzmi 3-4 pobjede u zadnjim minutama, 5-6 utakmica gdje smo pobjedili golom iz penala sa jednim golom razlike. Vrlo vrlo jednostavna matematika, broj bodova manji od Atalantinog. Em nemas rezultate, em igras za k. Ako se za Allegrijev Juventus prosle godine moglo reci da ruzno igra, barem je do sredina aprila imao 1 poraz u ligi i sve pobjede.
A to kakvi su igraci Pogba, ja sam govorio u ranijim sezonama. Mnogo ranije. Gdje si ti bio uporan da su ti svjetske klase koje ubija Allegri
Polovnjaci i otpadak iz drugih klubova
A da se mi ne lazemo, oduzmi 3-4 pobjede u zadnjim minutama, 5-6 utakmica gdje smo pobjedili golom iz penala sa jednim golom razlike. Vrlo vrlo jednostavna matematika, broj bodova manji od Atalantinog. Em nemas rezultate, em igras za k. Ako se za Allegrijev Juventus prosle godine moglo reci da ruzno igra, barem je do sredina aprila imao 1 poraz u ligi i sve pobjede.
A to kakvi su igraci Pogba, ja sam govorio u ranijim sezonama. Mnogo ranije. Gdje si ti bio uporan da su ti svjetske klase koje ubija Allegri

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JarnoTrulli
Uh, jbt led.... agonija sa Maxovim zatvaranjem tekme na 1:0 u 37. minuti... odmah mi nesto lakse. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
I da vratimo Mandzukica iz Arabije da nam igra lijevo kriloJarnoTrulli je napisao/la: ↑27 feb 2020, 00:07Uh, jbt led.... agonija sa Maxovim zatvaranjem tekme na 1:0 u 37. minuti... odmah mi nesto lakse.![]()
- JarnoTrulli
Italia
Ne da mi se ubjeđivati i pričati o historiji i tome kako izvrćeš tu tvrdnju kako bi postala tačna. Nikada nisam niti cu za kalibre Khedire, Matuidia i sličnih reci da su svjetske klase. Samia opet izvlačim iz tog drustva jer je takticki majstor i odličan igrač kada je zdrav.
Očekivanja su bila jasna od Allegria, a pod njim je Juventus postajao ono sto imamo i danas. Pad evidentan, od trice u kupu od Atalante, Uniteda, Young Boysa, mali milion tih last minute golova koji su ga vadili kad smo vec kod toga, Ajax, očajan kraj sezone itd. Ne moram ja to govoriti, o Juventusu pod njim dovoljno kazu i rivali ako nam je to neki reper, imali smo epitet odvratnosti blago rečeno.
Ne da mi se opet o Maxu pa da ispada da ga kao mi spominjemo, a evo svako kolo to vi radite.
Opet, kao i uvijek cu stajati iza svojih izjava, podrska Sarriu uz uslov da mu se dovede ono sto je njegova ideja da ovaj klub igra, da ga se pita. A onda suditi. A nikako da bude zrtva konfuzije u klubu i da mu se ekspresno da otkaz i oznaci krivcem.
Ne da mi se ubjeđivati i pričati o historiji i tome kako izvrćeš tu tvrdnju kako bi postala tačna. Nikada nisam niti cu za kalibre Khedire, Matuidia i sličnih reci da su svjetske klase. Samia opet izvlačim iz tog drustva jer je takticki majstor i odličan igrač kada je zdrav.
Očekivanja su bila jasna od Allegria, a pod njim je Juventus postajao ono sto imamo i danas. Pad evidentan, od trice u kupu od Atalante, Uniteda, Young Boysa, mali milion tih last minute golova koji su ga vadili kad smo vec kod toga, Ajax, očajan kraj sezone itd. Ne moram ja to govoriti, o Juventusu pod njim dovoljno kazu i rivali ako nam je to neki reper, imali smo epitet odvratnosti blago rečeno.
Ne da mi se opet o Maxu pa da ispada da ga kao mi spominjemo, a evo svako kolo to vi radite.
Opet, kao i uvijek cu stajati iza svojih izjava, podrska Sarriu uz uslov da mu se dovede ono sto je njegova ideja da ovaj klub igra, da ga se pita. A onda suditi. A nikako da bude zrtva konfuzije u klubu i da mu se ekspresno da otkaz i oznaci krivcem.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 feb 2020, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nije Allegri samo sezona 2018/19. Sta vise, te sezone je i najmanje bio Allegri. Zna se ko je od te godine poceo odlucivati.
Bolan samo pogledaj fino partije svog Coste u ovoj sezoni i sezonama od ranije. Vidjet ces o kakvom drasticnom padu je rijec. Nema uspjesnog driblinga u citavoj sezoni, a nekad ih je redao po 3-4 u nizu. Kako ces imati uspjesan dribling kada je taktika da sto brze loptu dodas igracu pored sebe.
Bolan samo pogledaj fino partije svog Coste u ovoj sezoni i sezonama od ranije. Vidjet ces o kakvom drasticnom padu je rijec. Nema uspjesnog driblinga u citavoj sezoni, a nekad ih je redao po 3-4 u nizu. Kako ces imati uspjesan dribling kada je taktika da sto brze loptu dodas igracu pored sebe.
-
- Kontakt:
Slazem se, sa Napolijem je bio najuspjesniji ali tamo vecina trenera izgleda solidno, ili cak dobro. I Mazzari je bio super u Napoliju, Ancelotti solidan, cak i Gattuso nije toliko los kao u Milanu. U Chelseau i Juventusu se pogubio.delinjo je napisao/la: ↑27 feb 2020, 00:04ma los trener Juventusu brate....ima tu kvaliteta ako na pravi nacin iskoirstis igrace,sa pravom taktikom....kada ti cuvas rezultat protiv Spala ..**** to...a ni to ne zna raditi kako treba ...i onaj Allegri je bio odron ali je bar bio dobar u tim postavkama gdje je znao zatvoriti,..
Kada pricamo o Allegriju, on bi bio trener svjetske klase da zna i napasti, barem protiv slabijih timova. Njegova boljka je bila da se Juve branio protiv svakoga, a ne mora tako da bude. U redu da igras kontre protiv velikih timova, ali ne moras protiv Genoe, Sampdorie, Udinesea. Medjutim Juve je s njim djelovao jako zrelo i cvrsto. Igrali su i 2 finala LP, osvojili bezbroj trofeja Serie A. Jedna super utakmica koja mi je ostala u pamcenju je ona protiv Atletica kada su dobili 3:0, fantastican presing na protivnika, stajali su blizu igracima i napadali od prve minute. Da je to bilo prenijeti, valjalo bi. Opet razumijem navijace koji ne zele gledati Juve kako se brani protiv svakakve buranije, tako da vidjet cemo. Ali ne bi me iznenadilo da se Allegri brzo vrati u Juve.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
tacno tako !!Bundesliga je napisao/la: ↑27 feb 2020, 00:21Slazem se, sa Napolijem je bio najuspjesniji ali tamo vecina trenera izgleda solidno, ili cak dobro. I Mazzari je bio super u Napoliju, Ancelotti solidan, cak i Gattuso nije toliko los kao u Milanu. U Chelseau i Juventusu se pogubio.delinjo je napisao/la: ↑27 feb 2020, 00:04ma los trener Juventusu brate....ima tu kvaliteta ako na pravi nacin iskoirstis igrace,sa pravom taktikom....kada ti cuvas rezultat protiv Spala ..**** to...a ni to ne zna raditi kako treba ...i onaj Allegri je bio odron ali je bar bio dobar u tim postavkama gdje je znao zatvoriti,..
Kada pricamo o Allegriju, on bi bio trener svjetske klase da zna i napasti, barem protiv slabijih timova. Njegova boljka je bila da se Juve branio protiv svakoga, a ne mora tako da bude. U redu da igras kontre protiv velikih timova, ali ne moras protiv Genoe, Sampdorie, Udinesea. Medjutim Juve je s njim djelovao jako zrelo i cvrsto. Igrali su i 2 finala LP, osvojili bezbroj trofeja Serie A. Jedna super utakmica koja mi je ostala u pamcenju je ona protiv Atletica kada su dobili 3:0, fantastican presing na protivnika, stajali su blizu igracima i napadali od prve minute. Da je to bilo prenijeti, valjalo bi. Opet razumijem navijace koji ne zele gledati Juve kako se brani protiv svakakve buranije, tako da vidjet cemo. Ali ne bi me iznenadilo da se Allegri brzo vrati u Juve.
Allegriju skinuti kapu ali ni on nije trener za Juve...steta sto nije uzeo LP i sa stilom otisao...kada je otisao Allegri ja sam fkt kontao da ce dovesti nekog modernijeg trenera,da malo pocnu i fudbal igrati....evo ovaj iz Atalante nije zvucno ime ali drzi fudbal u malom prstu,i sto je najvaznije igra fudbal....ti imas Dyabalu i Ronalda u ekipi...znas li kakav je to ofanzivni arsenal samo ako ga znas iskoristiti...pa Ronaldo bi sa napadackom igrom,boljom taktikom i jos nekim napadacki boljim igracima zabijao po 50 golova u sezoni ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- JarnoTrulli
U kakvoj vi zabludi Ronalda zivite. Da nije penala u Serie A, imao bi isto golova ko Dzeko. A malo je reci da 85% akcija, suteva, centarsuteva, kontri i napada ide iskljucivo na njega i preko njega.
e ovo je najludje,kad prigovaras liku koji je zabio milion utakmica za redom nesto ...u taktici i igri gdje si 80 % utakmice na protivnickoj polovini...sta treba po tebi ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tebra, mani se klix, blic, sport i slicnih vijesti koji naprave senzacionalnost od nicega. U tih 11 utakmica zaredom, imao je 7 penala.
- JarnoTrulli
Imamo i cetvrtog, pus pauza je haman gotova.
Da li cemo imati i petog uskoro? Da li ima konekcije u FlixBusu? Je li dozvoljeno pusenje na seciji? Mnogo je otvorenih pitanja, ali tek je februar.
Da li cemo imati i petog uskoro? Da li ima konekcije u FlixBusu? Je li dozvoljeno pusenje na seciji? Mnogo je otvorenih pitanja, ali tek je februar.

pa pratim svaku tekmu,realno najbolji igrac....bukvalno sam igra ...nekada ima ispomoc Dyabale i to je to...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa kad vec pratis svaku tekmu, onda i sam vidis da tu nema nikakve zvijeri od igraca kakva je nekad bila. Da je najbolji, najbolji je. Ali isto tako je i Diego Ribas da Cunha 2009. godine bio daleko najbolji individualac, a najveca rak rana ekipe. Cak sta vise, ovdje imas i poredjenje, Juventus prije 2018. i posle. Sve jedna kritika upucena Allegriju odnosi se na period prosle godine, dok je sezonama prije te bio itekako ofanzivan i atraktivan Juventus.delinjo je napisao/la: ↑27 feb 2020, 00:39pa pratim svaku tekmu,realno najbolji igrac....bukvalno sam igra ...nekada ima ispomoc Dyabale i to je to...
Jedine velike promjene izmedju ta dva perioda su Ronaldo i Marotta. Sve ostalo su oscilacije.
- JarnoTrulli
Kasno je za argumentovanu raspravu. Popickarajte se i na spavanje.
ma nemam sta ,postujem tudje misljenje...decko nije seljacina nego diskutuje normalno tako da nema potrebe za tim 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.