Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Igra za qraz. Bio je penal nad Dybalom to je sigurno ne znam čemu služi ovima var p im materina.
Ekipa u letargiji totalno. Da smo zabili bilo bi lakše, s obzirom na igru nemam puno optimizma u revanšu ako ovako nastave. Ovo traje mjesecima.
Ekipa u letargiji totalno. Da smo zabili bilo bi lakše, s obzirom na igru nemam puno optimizma u revanšu ako ovako nastave. Ovo traje mjesecima.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da se igralo od pocetka kao zadnji 15tak minuta, bila bi to lagana pobjeda, iako ni to nije bilo nesto.
Ovo nije ni blizo ekipa sa pocetka, kada je i licilo na nesto, 01.03. Ova utakmica sa Interom ce odrediti ostatak sezone, u to sam siguran.
Ovo nije ni blizo ekipa sa pocetka, kada je i licilo na nesto, 01.03. Ova utakmica sa Interom ce odrediti ostatak sezone, u to sam siguran.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Upravo ovo. Jedan dobar trener koji ce svijetu pokazati kakav genijalac je bio Max Allegri i iz kakvih prosjecnih igraca je pravio rezultate na nivou najjacih na svijetu. Toliko je uticao na svakog igraca da su pojedinci ovdje govorili kako je to najjaci tim na svijetu.IlCapitano je napisao/la: ↑26 feb 2020, 22:58Sarri nije problem. Ako išta radi uslugu Juventusu dugoročno, ako budu pametni. On nikad nije bio ni tip ni nivo za trenera Juventusa, ali ako ništa pokazaće svima i svoj nivo i sve mane ovog tima, konstrukcije, karaktera ovih igrača.
Gade mi se i neću više da gledam osim možda 5 igrača iz ovog rostera. Bez obzira na revanš, bez obzira na ostatak sezone. Dovoljno su puta pokazali svoje lice, zalaganje, muda i karakter.![]()
Sarri je najbolja referenca za Mister Allegrija!

Da nam nije tih penala u kljucnim situacijama, mi ne bi bili ni top 3 u Serie A. Sreca pa nam ovdje ne poklonise jos jedan "penal rezultat", pa da padobranci pisu o procesu, umijecu, tika taka igri, konkretizaciji i cemu sve ne.
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 26 feb 2020, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bilo je bara bara, moglo se i svirati i ne svirati. Ali hvala Bogu da nije sudjen penal, nastavili bi samo sebe lagati i dalje. Ovako neka stvari budu onakve kakve jesu...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nema od ove ekipe,projekta,kluba,kako god ga gledali,nista.
Produzili smo ugovor Matuidiju! Let that sink in!
Ama bas nista ne funkcionise.
Glupo i suvisno je pisati o igracima i treneru. Stid me ispred njih.
Fokus treba baciti na promjenu uprave a posto od toga nema nista mislim da je suvisno bilo sta pisati i trositi zivce.
Produzili smo ugovor Matuidiju! Let that sink in!
Ama bas nista ne funkcionise.
Glupo i suvisno je pisati o igracima i treneru. Stid me ispred njih.
Fokus treba baciti na promjenu uprave a posto od toga nema nista mislim da je suvisno bilo sta pisati i trositi zivce.
- JarnoTrulli
lyon je losa ekipa i ne sumnjam u prolaz na guzove u Torinu bez obzira na poraz, međutim naredna faza ce biti pogubna za letargican i bezidejan fudbal u reziji Sarija.
Iskreno, Atalanta bi ovakvom Lyonu 3 komada zabila sa pola snage.
Dybala i De Liht prolazna ocjena, ostatak veliko nista.
Rabiot je najveca prevara, u rangu Krasica ili Martineza kada je Juventus bio na dnu.
Iskreno, Atalanta bi ovakvom Lyonu 3 komada zabila sa pola snage.
Dybala i De Liht prolazna ocjena, ostatak veliko nista.
Rabiot je najveca prevara, u rangu Krasica ili Martineza kada je Juventus bio na dnu.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- MysticAladin
- Kontakt:
Kome? Čemu?
Jedino se nadati rasprodaji za kikiriki na ljeto. Energije u njima nema. Mi sa foruma Sandra prodajemo evo 3 godine i nikako da ga se riješimo, bek bez brzine i energije je teret, teg koji cijelu ekipu vuče unazad.
Naši napadi su statični, nemamo utrčavanja iz drugog plana (Khedira vrati se...), u 16m imaš jednog čovjeka, dva u izuzetnim i rijetkim situacijama. A branimo se sa 9 igrača iza lopte kao da smo SPAL u pm.
Jedino se nadati rasprodaji za kikiriki na ljeto. Energije u njima nema. Mi sa foruma Sandra prodajemo evo 3 godine i nikako da ga se riješimo, bek bez brzine i energije je teret, teg koji cijelu ekipu vuče unazad.
Naši napadi su statični, nemamo utrčavanja iz drugog plana (Khedira vrati se...), u 16m imaš jednog čovjeka, dva u izuzetnim i rijetkim situacijama. A branimo se sa 9 igrača iza lopte kao da smo SPAL u pm.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Proci ce ovo Juventus u revanšu jer je lyon obicno smeće od ekipe (jos im i fali nekoliko igraca) ali to ne amnestira prvo ovog medjeda na klupi koji je hodao po najsretnijim mrvama pa vodi najveci ital klub, a također ne amnestira ni neke igrače koji igraju za kura.c... uredu trener je nekvalitet, ne zna nista, ali kako oh ne moze motivirati LP...sto se ne ogledaju na ronalda...
Nista dobiti sad Intera i Milana u kupu pa malo smiriti ekipu... te vidjeti sta dalje...
Nista dobiti sad Intera i Milana u kupu pa malo smiriti ekipu... te vidjeti sta dalje...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel se neko sjeca Alex Sandra kada je tek stigao? Taj covjek je u prvih 15 utakmica pretrcavao po 2 igraca u sprintu i driblao po 3. Bukvalno bio najeksplozivniji igrac u ligi. 

Interesantno kako je samo sarri u fokusu bez osvrta na Bonnucia, Sandra, Pjanica, smijesnog Rabiota itd.
Fudbal igra 10 igrača u polju, a mi krenemo sa 7 jer su ovi negdje ko zna. Instagram fudbaleri.
Toliki hejt, a situacija slična kao i lani s problemima koji mercatom nisu rjeseni, sve ovo sto pisete smo pisali i lani, a pravite se kao da je novost.
Lani u ova doba usput 2-0 za Atletico u Madridu sa krunom očaja. Naravno da je ovo loše, ali valja zapeti. Svkako inter pa Lyon i sve će se znati. Neka se preispita svako od njih jer je krivica kolektivna.
Fudbal igra 10 igrača u polju, a mi krenemo sa 7 jer su ovi negdje ko zna. Instagram fudbaleri.
Toliki hejt, a situacija slična kao i lani s problemima koji mercatom nisu rjeseni, sve ovo sto pisete smo pisali i lani, a pravite se kao da je novost.
Lani u ova doba usput 2-0 za Atletico u Madridu sa krunom očaja. Naravno da je ovo loše, ali valja zapeti. Svkako inter pa Lyon i sve će se znati. Neka se preispita svako od njih jer je krivica kolektivna.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 feb 2020, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Grijesis. Navedeni su bili najbolji na svijetu kojima je samo potreban normalan trener da ne gusi njihove napadacke kapacitete. Sto se vidi iz prilozenog. 1 gol po utakmici u sezoni

- BuffonGigi
- Kontakt:
Da se ne lazemo, mnogo njih je po dolasku izgledalo fenomenalno i onda ih nesto pojede. Ja sam misljenja da je dosta ofanzivnog talenta kod nas svojom rigidnom taktikom ubio Allegri, a ono sto nije on uspio, staticnim pristupom i nedostatkom pravih metoda syebao je Sarri. Neki igraci se vise nikad nece vratiti na staro, i to je razlog da ih se rasproda na kraju sezone. Isto tako, vrijeme je sad vise nego ikad, da se pazljivo bira naredni trener Juventusa. Paratici se pokazao kao fantastican skaut, ali kao administrator se nije proslavio. Prvo nije znao koliko igraca moze prijaviti za LP, pa fail s Mandzukicem...itd itd. Ekipa nije gradjena planski, i to sad dolazi na naplatu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Burberry46
- Kontakt:
Ovo je lose, nema ideje u igri, pogotovo u zavrsnici, igraci ne znaju sta ce sa loptom. Evo vec 6 mjeseci je proslo od pocetka sezone, Sarri nije za Juve i to je to, mucenje je ovo.
Ako vec Pep nije mogao bolje Alegri da je ostao
U revansu se moze proci ali treba pravi Juve.
Rabiot i Bentacur najlosiji, nevjerovatno kako ovaj Rabiot izgleda nezainteresovano.
Ako vec Pep nije mogao bolje Alegri da je ostao
U revansu se moze proci ali treba pravi Juve.
Rabiot i Bentacur najlosiji, nevjerovatno kako ovaj Rabiot izgleda nezainteresovano.
1946
ma vama je ekipa prejaka osim veznog reda gdje nema normalnog igraca...sve ostalo moze biti vrh za svakog protivnika,imas Ronalda jebote...problem najveci je trener....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isti su ovakvi bili, mozda sada nesto i gori. Uglavnom sa Allegrijem nismo isto odigrali utakmice postene 2 godine i isto ovako smo dobijali utakmice na srecu kroz sezonu sa vecinom blijedim izdanjima uz povremene dobre momente. Ove godine nesto bolji Inter koji je u biti historijski uz Milan jedina prijetnja koja moze osvojiti titulu.
Sada moze neko izvuci podatke o tome da smo mozda imali vise bodova, manje poraza. Kombinacija srece, slabih protivnika, pobjeda iz nicega.
Mogu se zakleti da je 95% navijaca Juventusa jedno 2 godine samo gledalo utakmice onako bez da ih emocije neke dotaknu. Mada je to pocelo jos i pri kraju Conteovog mandata. A to su sve krivi Conte i Allegri jer su ubili volju ljudima da prate taj sadrzaj pun nicega kroz sezonu.
Mada je sada to prevrsilo sve mjere zbog kukavickih igraca koje su Paratici i Nedved natovarili u ekipu. Sarri ima takvih vise nego bilo koji trener do sada.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 feb 2020, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Halo doveli su Rabioa, lik u zadnje 4 godine nije odigrao utakmicu, i ovaj Urugvajac isti kao Rabio, od Pjanića si napravio potrošača lopti, ne kontam kako je lik uspio sjebati sve od prošle godine

Poceo praviti 1000 dodavanja po utakmici
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 26 feb 2020, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Je li realno ovo sta je ovaj kloc Bonnuci izjavio poslije tekme? Kaze na zagrijavanju je vidio da nesto ne ide, da nema koncentracije. Ti kapiten.
Jos tamo zamjera nesto Matuidiu, a crnac ga vrtio kao malo dijete, ne zna elementarno pozicioniranje.
Kedva čekam povratak Demirala i da gledamo ove mlade kako grizu. Ako iko tamo ima da klubu zeli dobro - čistka da ide.

Jos tamo zamjera nesto Matuidiu, a crnac ga vrtio kao malo dijete, ne zna elementarno pozicioniranje.
Kedva čekam povratak Demirala i da gledamo ove mlade kako grizu. Ako iko tamo ima da klubu zeli dobro - čistka da ide.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 feb 2020, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.