FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mamlaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mamlaz » 26 feb 2020, 19:01

biceDUPLA je napisao/la:
26 feb 2020, 18:50
Opt1 je napisao/la:
26 feb 2020, 18:06
Dzubur junior je napisao da je u planu redizajn grba za 100 godisnjicu kluba. Ovo oko natpisa i grba na istoku se stisalo...
zato sto nema ni jedan mozak da skupi pare....evo nek se jedan prijavi odma cu donjeti 100 KM u Makijato.
Takodje

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 26 feb 2020, 19:03

Ko da je tako lako naci sponzora...
I mi imamo sasvim dobru ekipu,samo sto nemamo srece i igraci su nam cesto povredjeni
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Opt1
Kontakt:

Post Postao/la Opt1 » 26 feb 2020, 19:31

Mamlaz je napisao/la:
26 feb 2020, 19:01
biceDUPLA je napisao/la:
Opt1 je napisao/la:
26 feb 2020, 18:06
Dzubur junior je napisao da je u planu redizajn grba za 100 godisnjicu kluba. Ovo oko natpisa i grba na istoku se stisalo...
zato sto nema ni jedan mozak da skupi pare....evo nek se jedan prijavi odma cu donjeti 100 KM u Makijato.
Takodje
Svi bi mi dali pare ali nece niko da se pegla oko trazenja ponuda, izvodjaca itd... Jbg

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 26 feb 2020, 19:35

Ma nije u tome problem, prvo se treba otici u klub i dogovoriti se sa njima, a to naci izvodjaca to nije nikakav problem

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 feb 2020, 19:36

Opt1 je napisao/la:
26 feb 2020, 19:31
Mamlaz je napisao/la:
biceDUPLA je napisao/la:

Takodje
Svi bi mi dali pare ali nece niko da se pegla oko trazenja ponuda, izvodjaca itd... Jbg
Kakve to veze ima i sa cim, to je navijacka inicijativa, valjda prvo treba da se odobri iz kluba da se takvo nesto uradi pa da se procijeni vrijednost radova i onda otvori racun na koji ce se uplacivat za tu inicijativu
Nece navijaci skupljat pare po kaficima i onda dovest majstora da zakuca logo na krov :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 26 feb 2020, 19:47

Dok klub oficjelno ne pokrene bilo sta po pitanju radova ili opcenito nestp u vezi kluba gdje navijaci mogu ucestvovat ili dati svoj prilog ne raditi nista.

Inicjative su pozeljne i dobre, ali akcija i reagovanje kada klub oficjelno najavi i pokrene.
Mjau !

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 26 feb 2020, 19:56

@Alipašino,Mujezinović je haman stariji od Veselog o kakvom talentu ti trabunjaš?
Bojo pola godine u klubu a ti procjenio da ne zna,pa kako majka mu stara dođe ponuda od 400.000€?
Dozovi se čovječe.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 26 feb 2020, 20:11

:plac:
Alipasino je napisao/la:
26 feb 2020, 18:49
E sad da malo promahalamo. Ko je koga doveo da se malo rascisti. Dakle dovedeni kao mladi talenti tj buduca pojacanja pa se cak spominjala i zarada na njima 2 igraca tj Mujezinovic i Bojo. Totalni promasaj.Mojne suplje jos mladi nisu imali sansi dovoljno ovo ono imali su i dovoljno sansi i minuta i nisu nista iskoristili. Dalje povratak Stanica Kosoria Jamaka Dade Lendrica se samo vrtimo u krug .Ako je ista imalo valjalo zadnja 2 godine je otislo mislim na Stevanovica Zakarica Graovca Krpica i Sipovica.Dakle sta je cilj program za buducnost. Ja ga nevidim. Tribina svaka cast bice euforija par kola da se selfi opali i onda se vracamo na staro. Zeljo je spao samo na jednog dobrog igraca a prije 2 sezone smo imali takva 4 pa nismo titulu uzeli. Sa cime se trenutni navijac Zelje moze zadovoljit. Titulom Evropom stadionom ili samaranjem pitara. Na zalost ja nevidim ni za 10 godina neki pomak jer se nema para ima za prezivit ali za neki iskorak nikako.Drugi velilki problem je da nemas koga prodat dakle nema igraca da vrijedi vise od 200-300 milja osim tog jednog sto sam spomeno. Dakle prvi hitan zadatak je pronalazenje sponzora. Urgentno. Znam za sponzora za dresove da nebude zabune. Pozdrav od vjernog navijaca prije sad a i ubuduce.
Bolji su od njih Secerovic, Husic, Hervas, Elsner jelde?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 26 feb 2020, 20:39

Alipasino je napisao/la:
E sad da malo promahalamo. Ko je koga doveo da se malo rascisti. Dakle dovedeni kao mladi talenti tj buduca pojacanja pa se cak spominjala i zarada na njima 2 igraca tj Mujezinovic i Bojo. Totalni promasaj.Mojne suplje jos mladi nisu imali sansi dovoljno ovo ono imali su i dovoljno sansi i minuta i nisu nista iskoristili. Dalje povratak Stanica Kosoria Jamaka Dade Lendrica se samo vrtimo u krug .Ako je ista imalo valjalo zadnja 2 godine je otislo mislim na Stevanovica Zakarica Graovca Krpica i Sipovica.Dakle sta je cilj program za buducnost. Ja ga nevidim. Tribina svaka cast bice euforija par kola da se selfi opali i onda se vracamo na staro. Zeljo je spao samo na jednog dobrog igraca a prije 2 sezone smo imali takva 4 pa nismo titulu uzeli. Sa cime se trenutni navijac Zelje moze zadovoljit. Titulom Evropom stadionom ili samaranjem pitara. Na zalost ja nevidim ni za 10 godina neki pomak jer se nema para ima za prezivit ali za neki iskorak nikako.Drugi velilki problem je da nemas koga prodat dakle nema igraca da vrijedi vise od 200-300 milja osim tog jednog sto sam spomeno. Dakle prvi hitan zadatak je pronalazenje sponzora. Urgentno. Znam za sponzora za dresove da nebude zabune. Pozdrav od vjernog navijaca prije sad a i ubuduce.
Realno, nas moze spasiti samo neki ozbiljan investitor, kome ces dati da upravlja klubom, a on uletiti ozbiljne pare. Tako ce i doci "ozbiljniji" igraci, koji ce znati praviti prevagu na terenu u svakom trenutku. Svaka cast i za stadion, pa ce valjda kroz izdavanje prostora klub imati vise para, ali za neki rezultatski iskorak, a svi znamo da nam je san ta grupna faza, sa ovim budzetom i igracima skoro pa nikako nece moci. Neko je dobro napisao, da njih ne vodi Amar, mi bi realno bili egal sa Velezom, Radnikom... Nazalost, to je nase stanje, a svi su manje vise o tome pisali. Ima i bekova, i krila, samo nam fali para...
I onda, kad vidis kakvo je stanje sa igracima, shvatis da je Amar ipak genije.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 feb 2020, 20:41

delinjo je napisao/la:
26 feb 2020, 18:58
Alipasino je napisao/la:
to je realnost dok ne udje neki investitor ostalo je sve suplja,sve je zacarani krug....ova ekipa po kvalitetu je 5 ili 6 i da ih ne vodi Amar ne bi nikakve sanse za titulu imali....Moze se raspravljati i o igracima koje je Amar doveo,slazem se polovnjaci (osim Stile)....ali kakve su mogucnosti,sumnjam da on nije zelio Zakarica i bila mu zelja da ostane na Zaimu....nema para **** ga ...sreca imamo trenera koji zna od govana pitu praviti pa se ne srkletim previse....ali bgm da on nije tu bilo bi svega..
desnibocni je napisao/la:
26 feb 2020, 20:39
Alipasino je napisao/la:
Realno, nas moze spasiti samo neki ozbiljan investitor, kome ces dati da upravlja klubom, a on uletiti ozbiljne pare. Tako ce i doci "ozbiljniji" igraci, koji ce znati praviti prevagu na terenu u svakom trenutku. Svaka cast i za stadion, pa ce valjda kroz izdavanje prostora klub imati vise para, ali za neki rezultatski iskorak, a svi znamo da nam je san ta grupna faza, sa ovim budzetom i igracima skoro pa nikako nece moci. Neko je dobro napisao, da njih ne vodi Amar, mi bi realno bili egal sa Velezom, Radnikom... Nazalost, to je nase stanje, a svi su manje vise o tome pisali. Ima i bekova, i krila, samo nam fali para...
I onda, kad vidis kakvo je stanje sa igracima, shvatis da je Amar ipak genije.
Ma nama je godišnji budžet lupam oko 5-6 milion KM, a raja hoće da se pravi jug, zapad, trening kamp, da se dovode dobri igrači, da se osvajaju titule, da se napravi iskorak u evropi, uz to da se servisiraju dugovi prema državi i dobavljačima. Sve to s cifrom koju sam spomenuo na početku posta.

Može al' mudo Marjanovo.

adnan1921
Kontakt:

Post Postao/la adnan1921 » 26 feb 2020, 21:00

evo nesto kontam.. ovaj bale je bas izgubio mjesto u prvih 11 u realu.. mozda ne bi bio los izbor za krilo :urnebes: :urnebes:

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 26 feb 2020, 21:03

Izgradnjom istočne tribine Željo je pokazao kako se može.Evo za zapad isto rješenje samo sa više novaca.Na toj tribini napraviti više VIP loža,koje će se iznajmljivati a ne prodavati.Mislim da ima dovoljno ljudi,od bivših igrača,biznismena pa i političara,koji bi htjeli uložiti novac u te lože,a gdje bi mogli uživati u privatnom ambijentu sa poslovni partnerima i sl.Ovo je provjeren recept kapitalističkih društava,znači Željina svojina koja se renta,nikako prodaje.Daje rezultate jer tako se na zapadu između ostalog gradi.Mislim da je ovo šansa,naravno ispitati,provjeriti ima li zainteresovanih,a ima sigurno,i pokušati zašto ne.Naravno ovo sve uz pomoć lokalne i ostalih razina vlasti u ovoj državi.Pa od svakog po malo mislim da bi se ovakav mega-projekat mogao izfinalizirati.
Ako neko zbilja ima veze sa predsjedništvima,nadzornim odborima ili nekim menadžerima možda im ova ideja pokaže put kako bi moglo.Ovim bi se riješilo pitanje cat4/5 ili 6 čak ;)
A za ovaj sportski dio ja se nebih sekirao tu je Amar :D :D

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 26 feb 2020, 21:09

Po mom misljenju ,iduce sezone prioritet bi trebao biti osvajanje titule a ne stadion.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Opt1
Kontakt:

Post Postao/la Opt1 » 26 feb 2020, 21:10

irfo je napisao/la:
26 feb 2020, 19:36
Opt1 je napisao/la:
26 feb 2020, 19:31
Mamlaz je napisao/la:

Takodje
Kakve to veze ima i sa cim, to je navijacka inicijativa, valjda prvo treba da se odobri iz kluba da se takvo nesto uradi pa da se procijeni vrijednost radova i onda otvori racun na koji ce se uplacivat za tu inicijativu
Nece navijaci skupljat pare po kaficima i onda dovest majstora da zakuca logo na krov :rol:
Ja eto ti sad pametan. De nam bgt objasni kako to sve ide...

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 26 feb 2020, 21:54

Bitno je da klub razmišlja i uveliko radi na pripremi višednevnog programa povodom 100 godina kluba, i radi se na dovođenju velikog evropskog imena na Grbavicu..

Forumas1921

Post Postao/la Forumas1921 » 26 feb 2020, 22:17

Admir74 je napisao/la:
26 feb 2020, 21:54
Bitno je da klub razmišlja i uveliko radi na pripremi višednevnog programa povodom 100 godina kluba, i radi se na dovođenju velikog evropskog imena na Grbavicu..

Ko radi? Cemu izmisljanje? Poslata molba Interu, kao satro prva opcija... I sad se pegla Hodzic za Galatasaraj i nekog za neki Francuski klub. Zahvalimo se Bogu sto je Amar u klubu, pa vuce za dvadeset ljudi i misli o stvarima za koje su drugi zaduzeni... Hvala jos Badzaku jer placa par igraca... Klub opet u teskoj situaciji, samo da Allah da da se iscupamo nekako...
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 feb 2020, 22:23

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 26 feb 2020, 22:29

Jaoooo :ljepota: :ljepota:

slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 feb 2020, 22:43

Evo snijega, evo ludila
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

superiore1921
Kontakt:

Post Postao/la superiore1921 » 27 feb 2020, 00:37

Eto i Juve ne opuca po golu protiv Lyona, kolko se raja ibretila za nas ko da nismo izasli iz nasih 16..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP i 38 gostiju.