Igra se na Bernabeu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ubleha lik,ko onaj debeli Petrovi sto je Zelju trenirao...samo neke suplje price,patetika....smijesan trener....
Jesus je meni okej igrač. Radi za ekipu, stalno je tu, trudi se. Nije najviša klasa, al kao drugi napadač šta fali.
ma pazi pravi trener bi od ovog mogao finu ekipu napraviti,posebno ako bi legao neki dobar transfer....ffora je sto im ovaj prodaje ublehe a oni se pecaju...pa ovaj Matuidi ja ga ne bih u Zelji prizivao majke mi ,lik u Juventusu vedri i oblaci....Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2020, 21:43Ili druga verzija, jos istinitija "U kakvu ekipu Ronaldo odluči da prijeđe... dan te **** mislim da lik **** sebi mater gdje je dosao".
Pa fakt je da je ta ekipa puno kvalitetnije igrala prije nego je dosao. Da mozda nije nesto i do njega?Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2020, 21:43Ili druga verzija, jos istinitija "U kakvu ekipu Ronaldo odluči da prijeđe... dan te **** mislim da lik **** sebi mater gdje je dosao".
Tri žonglera. Hajd Jesus ima dobre kretnje, nađe se gdje treba ali džaba kad sve usere na prvom potezu. Mahrez klasični žongler. Taj neće guzove da oznoji. Bernardo je ok, trudi se i bori ali nije neki talent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.