FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel istina d abi navodno Nermin Jamak trebao doci tj. vratiti se u zelju .... danas sam citao u jednim dnevnim novinama .. pa znal neko nesto vise ?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
-
- Kontakt:
bi bili sminkeri jedini u drzavielSaik je napisao/la:Ništa. Možemo je sad staviti ako hoćemo.Amar TM'87 je napisao/la: e znal neko sta jos trebamo osvojit da dobijemo ovu zvjezdicu???

DRZAVA ZELJO
znaci haman pa pojacanje...pile87 je napisao/la:Nas bivsi junior nekad vrijedio za " talenat" nestao kao i veliki dio takve djecice.... bice neko vrijeme kod nas na probi eto...nick je napisao/la:znas li nesto viseSeyo_TM je napisao/la:Spic...vrijedili ista,sidras ili ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Kako procitah, koja silna delegacija putuje u Sloveniju nesto mi se vrati nada da bi se hram mozda mogao i graditi!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Ma ne znaci drug, ili bolje receno sta znaci pojacanje za moj pojam pojacanje je igrac koji dodje i ima odmah mjesta u prvih 11 sve drugo je prinova.nick je napisao/la:
znaci haman pa pojacanje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jaki bi šminkeri bili nema šta,jedino je problem što je i bilo koji drugi klub može staviti na dres,pa da i oni budu šminkeri.Amar TM'87 je napisao/la:bi bili sminkeri jedini u drzavielSaik je napisao/la:Ništa. Možemo je sad staviti ako hoćemo.Amar TM'87 je napisao/la: e znal neko sta jos trebamo osvojit da dobijemo ovu zvjezdicu???![]()
![]()
DRZAVA ZELJO
ali nema para,sve se rastalilo....
mogu i ja napraviti pehar lige prvaka ali to ne znaci da sam ga osvojioTarantino je napisao/la: jaki bi šminkeri bili nema šta,jedino je problem što je i bilo koji drugi klub može staviti na dres,pa da i oni budu šminkeri.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:mogu i ja napraviti pehar lige prvaka ali to ne znaci da sam ga osvojioTarantino je napisao/la: jaki bi šminkeri bili nema šta,jedino je problem što je i bilo koji drugi klub može staviti na dres,pa da i oni budu šminkeri.

pa ja sam upravo to i rekao.Seyo_TM je napisao/la:mogu i ja napraviti pehar lige prvaka ali to ne znaci da sam ga osvojioTarantino je napisao/la: jaki bi šminkeri bili nema šta,jedino je problem što je i bilo koji drugi klub može staviti na dres,pa da i oni budu šminkeri.

ali nema para,sve se rastalilo....
S tim avatarom vala mozesSeyo_TM je napisao/la:mogu i ja napraviti pehar lige prvaka ali to ne znaci da sam ga osvojioTarantino je napisao/la: jaki bi šminkeri bili nema šta,jedino je problem što je i bilo koji drugi klub može staviti na dres,pa da i oni budu šminkeri.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nije čovjek mislio na Sarajevo, već na ovaj trofejniji klub.padobranac1978 je napisao/la:Jos 5 titula...Amar TM'87 je napisao/la: e znal neko sta jos trebamo osvojit da dobijemo ovu zvjezdicu???
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
ma sta znam gomilamo te igrace(ne mislim samo na ovog ako potpise)a nekako mi sve to kilavo,onda oko ovog stadiona pravilo bi se ali ne mogu da se nadju i slicno itd...sve nesto muljajupile87 je napisao/la:Ma ne znaci drug, ili bolje receno sta znaci pojacanje za moj pojam pojacanje je igrac koji dodje i ima odmah mjesta u prvih 11 sve drugo je prinova.nick je napisao/la:
znaci haman pa pojacanje...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
letva, zna zabit samo na Piroti, netreba nam jos jedan Dudic... za njega je Lazar CAR, bar sam sebe ne poziva u reprezentaciju da bi se prodao...TMKalifornija je napisao/la:Prvo pojacanje bi trebali dovest Nusmir Fajica iz Travnika. Super spic, 100% bolji nego Popovic.

BRAVE HEART 1979-2005
Ma pokupiti par igrača od komšija, potom Purića iz Čelika, Jogunčića iz Slobode, Oglečevca iz Slavije, od golmana (ako ode Šeha) Lučića (Olimpic), Bilobrka (Čelik) ili eventualno dati priliku Kariću jer je stvarno dobar golman, do sada od Šehe nije imao prilike.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Skromnost je vrlina velikihMinistaR je napisao/la:Ma pokupiti par igrača od komšija, potom Purića iz Čelika, Jogunčića iz Slobode, Oglečevca iz Slavije, od golmana (ako ode Šeha) Lučića (Olimpic), Bilobrka (Čelik) ili eventualno dati priliku Kariću jer je stvarno dobar golman, do sada od Šehe nije imao prilike.

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ti razmišljaš kao da je Željo jedini klub u regionu. pa ko ne može u lige petice, odmah mora uMinistaR je napisao/la:Ma pokupiti par igrača od komšija, potom Purića iz Čelika, Jogunčića iz Slobode, Oglečevca iz Slavije, od golmana (ako ode Šeha) Lučića (Olimpic), Bilobrka (Čelik) ili eventualno dati priliku Kariću jer je stvarno dobar golman, do sada od Šehe nije imao prilike.
Želju! Sve bi ovo bilo lijepo, al sto kaze Amar: Za igrače iz nase lige se ne daju velike pare, njima treba da bude stimulans doći u Želju.Svi bi oni pomogli, al ne bi svi došli to je sigurno!
TM87
- pintol_TM87
- Kontakt:
ja sam na svoj dres vec stavio zvijezdicu hehTarantino je napisao/la:Amar TM'87 je napisao/la:elSaik je napisao/la: e znal neko sta jos trebamo osvojit da dobijemo ovu zvjezdicu???

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Od svih gore pobrojanih jedino bi Purić bio pojačanje,tm-ovac iz mase je napisao/la:Ti razmišljaš kao da je Željo jedini klub u regionu. pa ko ne može u lige petice, odmah mora uMinistaR je napisao/la:Ma pokupiti par igrača od komšija, potom Purića iz Čelika, Jogunčića iz Slobode, Oglečevca iz Slavije, od golmana (ako ode Šeha) Lučića (Olimpic), Bilobrka (Čelik) ili eventualno dati priliku Kariću jer je stvarno dobar golman, do sada od Šehe nije imao prilike.
Želju! Sve bi ovo bilo lijepo, al sto kaze Amar: Za igrače iz nase lige se ne daju velike pare, njima treba da bude stimulans doći u Želju.Svi bi oni pomogli, al ne bi svi došli to je sigurno!

Oglečevac kako kaže nema ambicija da igra za Želju, mada je u zadnje vrijeme smekšao (shvatio neke stvari)

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Znaš koliko nekog briga hoćel il neće on(Oglečevac) u Želju.Ko je on ustvari, igračka veličina, pojačanje...ma daj.Ima puno igrača koji bi sve dali da igraju za nas i ginuli bi, a standardniji su u svojim ekipama ( npr.momci iz Budućnosti).ellaxaz je napisao/la:Od svih gore pobrojanih jedino bi Purić bio pojačanje,tm-ovac iz mase je napisao/la:Ti razmišljaš kao da je Željo jedini klub u regionu. pa ko ne može u lige petice, odmah mora uMinistaR je napisao/la:Ma pokupiti par igrača od komšija, potom Purića iz Čelika, Jogunčića iz Slobode, Oglečevca iz Slavije, od golmana (ako ode Šeha) Lučića (Olimpic), Bilobrka (Čelik) ili eventualno dati priliku Kariću jer je stvarno dobar golman, do sada od Šehe nije imao prilike.
Želju! Sve bi ovo bilo lijepo, al sto kaze Amar: Za igrače iz nase lige se ne daju velike pare, njima treba da bude stimulans doći u Želju.Svi bi oni pomogli, al ne bi svi došli to je sigurno!sve ostalo je..........
![]()
Oglečevac kako kaže nema ambicija da igra za Želju, mada je u zadnje vrijeme smekšao (shvatio neke stvari)
Više bih volio jednog super KVALITETNOG (za naše uslove) napadača, nego nekih 10 nazovi pojačanja, koji će biti paraziti kluba. Za Purića se slazem, mislim sa bi on bio pojačanje. Nema puno igrača koji igraju u drugim klubovim PL, a koji bi bili istinska pojačanja.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
To savez odredi,ali ovi savezi sto im se sve zna pa od dosade sminkaju seAmar TM'87 je napisao/la:e znal neko sta jos trebamo osvojit da dobijemo ovu zvjezdicu???ellaxaz je napisao/la:

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Trenutno korisnika/ca: Anpa, MoSaZeLjo1921 i 28 gostiju.