FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma ne možeš Griezmanna stavljat u isti koš sa Coutinhom i Dembeleom.
Zaboravih spomenut da je veliki problem što još nije izgradio konekciju sa Messijem na terenu. To ako se riješi, mogli bi dobiti Griezmanna iz Atletica.
Zaboravih spomenut da je veliki problem što još nije izgradio konekciju sa Messijem na terenu. To ako se riješi, mogli bi dobiti Griezmanna iz Atletica.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Grizman koji se i pati je svemirski brod za ono sto su igrali Couthino i Dembele.
Stavi ga da igra desnog beka, Grizman ce biti solidan. Radan igrac koji ce se uvijek truditi, a takvih je u Barceloni jako malo.
On ima ok sezonu, steta samo sto u sredjenijoj ekipi bi mogao pokazati i vise.
Stavi ga da igra desnog beka, Grizman ce biti solidan. Radan igrac koji ce se uvijek truditi, a takvih je u Barceloni jako malo.
On ima ok sezonu, steta samo sto u sredjenijoj ekipi bi mogao pokazati i vise.
Igracki naravno da ne. Jer je bolji igrac od njih. Zapravo, Evander je u pravu. Grizemannu bi bilo bolje da igra negdje drugo.
Ali govorimo u kontektsu Barce, gdje vrlo lako može postati flopina kao i ova dvojica. U ovoj sadašnjoj toksicnoj Barci svi igraci stagniraju i ti to odlicno znaš.
Sacekajmo još jednu sezonu, nek se dodatno uklopi sa onim nehljebima i onda cemo donijeti sud o Griezmannu.
Pa nema igrača ove sezone za kojeg mozes reci da igra dobru sezonu.
A dobro, u ovakvoj situaciji oko kluba, čak i igrač koji se savršeno uklapa u ono što Barcelona traži može postati flop. Mislim da je Frenkie tu dobar primjer. Igrač kakvog dugo čekamo, ali jednostavno ne pruža partije na nivou na kojem realno može.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Zato što je upao u klub koji je u teškoj krizi. Ne samo rezultatskoj, vec i u institucionalnoj. Upao je u klub koji se godinama zapuštao.
Frenkie je okružen oko sebe sa veteranima od 30+ godina koji ne mogu nabiti tempo koji njemu paše, plus ga vode treneri ziheraši...vrlo gadna sredina za njega, realno.
I pored svega toga je najbolji veznjak u timu, sa svim svojim manama.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ima i onaj korner na kraju kad je Semeda pogodila u glavu. On se okrenuo zvjera negdje, zagalami Ter Stegen i posla ga da se postavi odmah. Strašno..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovdje ispade svi na pogresnim pozicijama igraju.
Sta to pogresno Frenkie sad igra ? Ne znam gdje ga treba nasaditi da kao pokaze koliko je dobar.Sve neki argumenti a u sustini igracki mini muda imaju i igraju bez odgovornosti i rizika.To ce mu kao zabraniti Setien da gurne loptu u prazan prostor kada vidi priliku ? Naredit ce Buskecu da samo on i niko nikada vise ne smije naprijed gurati lopte!?
Suplja prica , izgleda samo Buskec ima damu ostalo vodonose.Nazalost , tako djeluje i tako je prema prikazanom.
Griezman vise nego solidan.Ovo i jeste njegova igra.Ne uziva se kod njega u ljepoti ali decko je radnik veliki.Rudar u ovom timu.I on nije opusten i ne krece se slobodno a niko mu siguran sam ne brani.Ne brani mu niko da bude na istoj strani sa Messijem i da kombinuje...
Ugl ekipa vaginalaca sa 2-3 mudana.Ostalo cirkus.
Sta to pogresno Frenkie sad igra ? Ne znam gdje ga treba nasaditi da kao pokaze koliko je dobar.Sve neki argumenti a u sustini igracki mini muda imaju i igraju bez odgovornosti i rizika.To ce mu kao zabraniti Setien da gurne loptu u prazan prostor kada vidi priliku ? Naredit ce Buskecu da samo on i niko nikada vise ne smije naprijed gurati lopte!?
Suplja prica , izgleda samo Buskec ima damu ostalo vodonose.Nazalost , tako djeluje i tako je prema prikazanom.
Griezman vise nego solidan.Ovo i jeste njegova igra.Ne uziva se kod njega u ljepoti ali decko je radnik veliki.Rudar u ovom timu.I on nije opusten i ne krece se slobodno a niko mu siguran sam ne brani.Ne brani mu niko da bude na istoj strani sa Messijem i da kombinuje...
Ugl ekipa vaginalaca sa 2-3 mudana.Ostalo cirkus.
I don't mind

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bukvalno najsvetiji trojac u ekipi se posrao po Bartomeuu u zadnje 2 sedmice. Hajde bar je zabavno van terena kad već na terenu ne ideBarca midfielder Busquets to Movistar: We don’t have a deep squad because, unfortunately, that’s how it was planned.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa ja skupio muda kad je par tekmi bio na klupi. Sad ce bit standardan i usutit.
Inace jucer se moglo vidjeti da smo igrali opreznije, kontrolisali smo utakmicu sto nije bila stvar bas na gostovanjima zadnjih godina. Dobro slicno smo uradili i na Old Traffordu prosle godine. Napoli je zayeban kuci strasno, sjetimo se kako su razbili tamo Liverpool i PSG i ocekivao sam da ce nam stvoriti vise sansi.
Drzali su loptu i tako kontrolisali 99 % utakmice, ali to nije dovoljno, ja ne mogu da se ne nacudim da mi ne mozemo sanse stvoriti s ovim igracima ako Messi ne prodje trojicu i podvali loptu. To nisam nikad vidio, nigdje kad je rijec o ekipi iz lige petice. Pa i Rejal ovako ocajan, izgubi jer se ispromasivaju, a vidjeli smo koliko su mogli dati golova Levanteu i koliko su sansi stvorili.
Mi odemo na gostovanje tipa na Mestalli i ne stvoris niti jednu priliku, meni je to za izucavanja.
Inace jucer se moglo vidjeti da smo igrali opreznije, kontrolisali smo utakmicu sto nije bila stvar bas na gostovanjima zadnjih godina. Dobro slicno smo uradili i na Old Traffordu prosle godine. Napoli je zayeban kuci strasno, sjetimo se kako su razbili tamo Liverpool i PSG i ocekivao sam da ce nam stvoriti vise sansi.
Drzali su loptu i tako kontrolisali 99 % utakmice, ali to nije dovoljno, ja ne mogu da se ne nacudim da mi ne mozemo sanse stvoriti s ovim igracima ako Messi ne prodje trojicu i podvali loptu. To nisam nikad vidio, nigdje kad je rijec o ekipi iz lige petice. Pa i Rejal ovako ocajan, izgubi jer se ispromasivaju, a vidjeli smo koliko su mogli dati golova Levanteu i koliko su sansi stvorili.
Mi odemo na gostovanje tipa na Mestalli i ne stvoris niti jednu priliku, meni je to za izucavanja.
27.10.2020
Pique ocekivano spreman za nedjelju.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Setien ko fol hvalio malog Puiga kad je došao, prekomandovao ga u prvi tim, lagao kako ce mu dati šansi i onda u utakmicama LP gdje ti uvijek treba trke stavi mrtvu kesu Rakitića da igra, lika koji više ne može potrcati. Koji je dao svoje još prije dvije godine.
Ja ne kontam ove trenere koji su toliko isprepadani igracima Barce, da ih ne smiju ni pogledati poprijeko. Isti je i Ernesto bio.
Ja ne kontam ove trenere koji su toliko isprepadani igracima Barce, da ih ne smiju ni pogledati poprijeko. Isti je i Ernesto bio.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Puig realno i nije za ovakvih tekmi. Muskulatura mu je na nivou djeteta od 10 godina, nema snage. Koliki god on potencijal bio, izgleda da treneri vide nešto što mi ne vidimo, a i ova kompletna situacija mu ne ide u prilog.let3 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:03Setien ko fol hvalio malog Puiga kad je došao, prekomandovao ga u prvi tim, lagao kako ce mu dati šansi i onda u utakmicama LP gdje ti uvijek treba trke stavi mrtvu kesu Rakitića da igra, lika koji više ne može potrcati. Koji je dao svoje još prije dvije godine.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zato sto su samo usputne stanice, bit ce tu godinu dvije najvise i to je to. Dobija platu i trenira legende, a nije taj nivo. Njemu dosta. Govorim za sve prethodinke. Premija cista. Posutim se, nek kolo vode a ja slavan, ko ih yebe.let3 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:03Setien ko fol hvalio malog Puiga kad je došao, prekomandovao ga u prvi tim, lagao kako ce mu dati šansi i onda u utakmicama LP gdje ti uvijek treba trke stavi mrtvu kesu Rakitića da igra, lika koji više ne može potrcati. Koji je dao svoje još prije dvije godine.
Postoji razlog valjda sto od Pepa nismo imali poznatog i strogog WC trenera
27.10.2020
Navijači Barcelone su najnezahvalnini na svetu...stalno nešto kukaju i nisu zadovoljni. pa šta treba da kažu Madridisti? Nit su prvi na tabeli, evo ispadoše iz LŠ....Barsa je zlatna 

Coutinho+Dembele+150 miliona+100 kvadrata oko stadiona 1/1 za deBruynea i to odmah ga presrest negdje na putu kući.
Džeri Drejk
Nije gotovo još ništa, iako City ima veliku prednost. Ovaj dvomeč me podsjetio na onaj kada je nas Liverpool uzeo na NC 2-1, a mi njih tamo 1-0.
Yebat ih u svakom slučaju, biće pakleno za nas u nedelju. Pogledaj samo vezni red, ja molim Boga da se izvuče remi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®