Pa nije bezazlen, mogu i mlađe osobe umrijeti od njega.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 feb 2020, 22:28Postoji dosta toga čudnog vezano za ovaj virus, po statistici i brojkama nije opasan i najugroženiji su ljudi sa 80+ godina ali opet ako je toliko (bes)opasan zašto se gradovo u karantin stavljaju. Virus ili je toliko opasan samo neće u javnosti sve reći ili je cilj stvoriti veliku paniku i uzeti pare. Ali i ovo drugo ima veliku kontradiktornost, želiš uzeti pare a uništavaš ekonomiju svoje države.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Let's talk about SIX baby!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mogu ali mlađi od 40 god mogućnost smrti je 0.2%.Fowl95 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 22:32Pa nije bezazlen, mogu i mlađe osobe umrijeti od njega.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 feb 2020, 22:28Postoji dosta toga čudnog vezano za ovaj virus, po statistici i brojkama nije opasan i najugroženiji su ljudi sa 80+ godina ali opet ako je toliko (bes)opasan zašto se gradovo u karantin stavljaju. Virus ili je toliko opasan samo neće u javnosti sve reći ili je cilj stvoriti veliku paniku i uzeti pare. Ali i ovo drugo ima veliku kontradiktornost, želiš uzeti pare a uništavaš ekonomiju svoje države.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Polovka jabukovace, sir i kajmak, i ko yebe coronu.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Bolest se brzo siri, virus u odredjenim uslovima izaziva smrt, proglasena je epidemija.. samim tim virus je opasan, ali nije kao sto mediji predstavljaju u smislu kako sije smrt na sve strane. Znaci nije bas da je mortalitet 90%, a nije ni da je beningna bolest kao npr. ospice. A drzava u zakonu ima kako se ponasati u slucaju epidemije i koje mjere se moraju sprovesti. Tako da su svi ti karantini, zabrane kretanja i slicno, vjerovatno produkt zakonskih propisa te drzave.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 feb 2020, 22:28Postoji dosta toga čudnog vezano za ovaj virus, po statistici i brojkama nije opasan i najugroženiji su ljudi sa 80+ godina ali opet ako je toliko (bes)opasan zašto se gradovo u karantin stavljaju. Virus ili je toliko opasan samo neće u javnosti sve reći ili je cilj stvoriti veliku paniku i uzeti pare. Ali i ovo drugo ima veliku kontradiktornost, želiš uzeti pare a uništavaš ekonomiju svoje države.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nasi Romi su gospoda za 80% svijeta.
Bimgo gigant, vec vidim sutra vraca robu sa isteklim rokom.
Elvedin Begic gricka nokte da li ce prodati karte za 40 marki protiv lazne Irske. Sebija stedi na smjestaju dok vlada najveca epidemija zadnjih godina. Dodik i Vucic hoce da crknu od muke jer nisu u centru paznje 24 sata zbog korone. A ja cekam platu pa da idem na godisnji.
I novinari najveca qovna.
Elvedin Begic gricka nokte da li ce prodati karte za 40 marki protiv lazne Irske. Sebija stedi na smjestaju dok vlada najveca epidemija zadnjih godina. Dodik i Vucic hoce da crknu od muke jer nisu u centru paznje 24 sata zbog korone. A ja cekam platu pa da idem na godisnji.
Ocekujem da Mile proglasi Referendum Koroni.
Pola komentara u vezi virusa je povezano sa jbnim Bakirom. Koji qrc?. Stvarno smo napacena i sjebana nacija.
- tuzlak1987
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
I Greivis se usro u gaće od koronetuzlak1987 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:22Nasi Romi su gospoda za 80% svijeta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne znam zašto tolika frka oko virusa, kroz sto godina smo svi već istruhli dva metra pod zemljom.
Mediji plase narod ko da je crna smrt pokucala na vrata
Ko je na IKAR-u prezivio, otporan je na sve. Kakva Korona, kakvi bakrači !

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hahaha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
ide gasić
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], lol89, MaroonBjelave, MrPink i 7 gostiju.