...Pa nitko na ovoj temi nije rekao da je afellay bolji od ozila...malo bolje citaj postove pa onda komentarisi...HalaMadrid je napisao/la:Ja ii ???Kakanj je napisao/la:Madridjani...vidim imate nesto protiv sto smo mi doveli afellaya..decko nije za prve postave..ali za klupu je odlican..i na klupi ce i sjedit...
A vi ste zaboravili kako ste govorili o Ozilu kad su mediji objavljivali da je Ozil pred vratima Barce.A sad vam je dobar jelde?!..Stoka ne odgojena..!
Nama ne treba niko jer mi imamo nasu skolu..u kojoj lezi novi Xavi...a to je Thiago..i Afellay je tu samo dok thiago ne stekne iskustvo igranja..a onda crta...U vasih prvih 18 samo je Cassilas Vasa skola..a u Barcelone u prvoj postavi ima 7-rica...
Nemamo nista protiv transfera Afellaya nego protiv price da je on bolji od Ozila, a nije se nigdje dokazao osim Holandske lige da je bolji. Za razliku od Ozila.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Dobro receno je da su tu negdje sto je isto apsurdno. Ne bitno vrijeme ce sve pokazat.enobarca je napisao/la:...Pa nitko na ovoj temi nije rekao da je afellay bolji od ozila...malo bolje citaj postove pa onda komentarisi...HalaMadrid je napisao/la:Ja ii ???Kakanj je napisao/la:Madridjani...vidim imate nesto protiv sto smo mi doveli afellaya..decko nije za prve postave..ali za klupu je odlican..i na klupi ce i sjedit...
A vi ste zaboravili kako ste govorili o Ozilu kad su mediji objavljivali da je Ozil pred vratima Barce.A sad vam je dobar jelde?!..Stoka ne odgojena..!
Nama ne treba niko jer mi imamo nasu skolu..u kojoj lezi novi Xavi...a to je Thiago..i Afellay je tu samo dok thiago ne stekne iskustvo igranja..a onda crta...U vasih prvih 18 samo je Cassilas Vasa skola..a u Barcelone u prvoj postavi ima 7-rica...
Nemamo nista protiv transfera Afellaya nego protiv price da je on bolji od Ozila, a nije se nigdje dokazao osim Holandske lige da je bolji. Za razliku od Ozila.
Znam da ovo nije dio gdje se prijavljuju novi članovi,ali ja sam se samo prijavila zbog Barsine strane , tako da ću se ovdje javiti kao novi član 
Nadam se iskreno da ćemo u ponedjeljak svi zajedno slaviti i kako vrijeme prolazi i real se sve više bruka izmišljenim penalima tj. Ronaldovim prenemaganjima i sramnih kartona , pravljenja klovna od samog sebe (Murinjo) , sve više znam da je pobjeda zagarantovana i sve manje brinem,odnosno ne brinem uopšte
Pozdrav za sve fanove Barselone
Visca Barca
Nadam se iskreno da ćemo u ponedjeljak svi zajedno slaviti i kako vrijeme prolazi i real se sve više bruka izmišljenim penalima tj. Ronaldovim prenemaganjima i sramnih kartona , pravljenja klovna od samog sebe (Murinjo) , sve više znam da je pobjeda zagarantovana i sve manje brinem,odnosno ne brinem uopšte
Pozdrav za sve fanove Barselone
Visca Barca
157. Barcelona : Real Madrid 2-0
158. Real Madrid : Barcelona 2:6
159. Barcelona : Real Madrid 1:0
160. Real Madrid : Barcelona 0:2
161. Barcelona : Real Madrid 5:0
VISCA BARCA !
VISCA BARCA !
dobro nam dosla...
a vi realovci sta ste nalozili toliko za neku ubicnu usporedbu...meni je gluplje citati kad neko kaze da se affelay i ozil ne mogu porediti...kao ovaj drugi za dimenziju bolji....pa ni ozil nije neki carobnjak pa da redovno obara po 4-5 odbrambenih igraca,pa da toliko bude nedodirljiv..stvarno ga i vi nekad pretjerate,to je cudo Bozije

a vi realovci sta ste nalozili toliko za neku ubicnu usporedbu...meni je gluplje citati kad neko kaze da se affelay i ozil ne mogu porediti...kao ovaj drugi za dimenziju bolji....pa ni ozil nije neki carobnjak pa da redovno obara po 4-5 odbrambenih igraca,pa da toliko bude nedodirljiv..stvarno ga i vi nekad pretjerate,to je cudo Bozije
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Nebuloze ljudi pricaju, istina je jedino to da su i Ozil i Afelaj igraci koji se tek trebaju dokazati u vrhunskim klubovima, a govoriti ko je bolji od koga je jako glupo.
Sestri katalonki Chupsy sretan dolazak
Sestri katalonki Chupsy sretan dolazak
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
...Dobro dosla...chupsy je napisao/la:Znam da ovo nije dio gdje se prijavljuju novi članovi,ali ja sam se samo prijavila zbog Barsine strane , tako da ću se ovdje javiti kao novi član
Nadam se iskreno da ćemo u ponedjeljak svi zajedno slaviti i kako vrijeme prolazi i real se sve više bruka izmišljenim penalima tj. Ronaldovim prenemaganjima i sramnih kartona , pravljenja klovna od samog sebe (Murinjo) , sve više znam da je pobjeda zagarantovana i sve manje brinem,odnosno ne brinem uopšte![]()
Pozdrav za sve fanove Barselone![]()
Visca Barca
Hvala svima , bolje vas našla :=)
VISCA BARCA !
VISCA BARCA !
Halamadrid@ te pojasni taj potpis malo
1. FC Barcelona (ESP) 2.459,0
.2. Manchester United (ING) 2.436,0
.3. Liverpool FC (ING) 2.362,0
.4. Arsenal (ING) 2.348,0
.5. Inter Milán (ITA) 2.275,0
.6. Milan AC (ITA) 2.237,0
.7. FC Bayern Múnich (GER) 2.231,0
.8. Real Madrid (ESP) 2.168,0
.9. Chelsea (ING) 2.165,0
10. AS Roma (ITA) 1.959,0
12. Valencia (ESP) 1.855,0
18. Sevilla (ESP) 1.621,0
23. Villarreal (ESP) 1.496,0
25. Deportivo (ESP) 1.473,0
Najbolji klubovi desetljeca u Evropi .
1. FC Barcelona (ESP) 2.459,0
.2. Manchester United (ING) 2.436,0
.3. Liverpool FC (ING) 2.362,0
.4. Arsenal (ING) 2.348,0
.5. Inter Milán (ITA) 2.275,0
.6. Milan AC (ITA) 2.237,0
.7. FC Bayern Múnich (GER) 2.231,0
.8. Real Madrid (ESP) 2.168,0
.9. Chelsea (ING) 2.165,0
10. AS Roma (ITA) 1.959,0
12. Valencia (ESP) 1.855,0
18. Sevilla (ESP) 1.621,0
23. Villarreal (ESP) 1.496,0
25. Deportivo (ESP) 1.473,0
Najbolji klubovi desetljeca u Evropi .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Toliko se ponose time sto su najbolji klub u zadnjih 10 godina, mogu mislit sta bi bilo da su dobili nagradu za najbolji klub ikada, kao npr. Real

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
afellay i ozil imaju dosta zajednickih stvari.. jedna od njih je naravno da navijaju za barcelonu.. 
ser del barça es el millor que hi ha !
...Portillo ti si tako ljubomoran na Barcu...Nemoj govoriti da nisi kad se to vidi po tvom ponasanju...Portillo je napisao/la:Toliko se ponose time sto su najbolji klub u zadnjih 10 godina, mogu mislit sta bi bilo da su dobili nagradu za najbolji klub ikada, kao npr. Real![]()
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Pratim ovo temu dugoi ovaj portillo je toliko opsjednut Barcom da se zapitam za koga on uopste navija 
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
To sam i ja mislioek0 je napisao/la:Pojasnit cu ti ja, ne zna citatati, zna dobro kopirati, prati Real od jucer i misli da su Atletico Madrid i Real Madrid dva naziva za jedan te isti klubjuznjak> je napisao/la:Halamadrid@ te pojasni taj potpis malo![]()
!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Scof1eld je napisao/la:afellay i ozil imaju dosta zajednickih stvari.. jedna od njih je naravno da navijaju za barcelonu..

ne samo da je opsjednut barcom nego prica gluposti za real madrid - primjer real madrid proglasen najboljim klubom ikada .
@ portillo - hajd daj dokaz da je proglasen najboljim ikada , jer stoljece i to tvoje "ikada" nije isto ^^
Toliko se hvalis tim Real Madridom kao najtrofejnijim klubom , a otkada pratis Real Madrid garantiram da nisi vidio vise od 2 trofeja .
@ portillo - hajd daj dokaz da je proglasen najboljim ikada , jer stoljece i to tvoje "ikada" nije isto ^^
Toliko se hvalis tim Real Madridom kao najtrofejnijim klubom , a otkada pratis Real Madrid garantiram da nisi vidio vise od 2 trofeja .
Furymaker je napisao/la:ne samo da je opsjednut barcom nego prica gluposti za real madrid - primjer real madrid proglasen najboljim klubom ikada .

Toliko o najboljem klubu ikada...
2 trofeja? Da, dva trofeja u jednoj sezoni u Del Bosqueovoj eri
-
HalaMadrid
- Kontakt:
hahahahahajuznjak> je napisao/la:Halamadrid@ te pojasni taj potpis malo![]()
greska
BravoScof1eld je napisao/la:afellay i ozil imaju dosta zajednickih stvari.. jedna od njih je naravno da navijaju za barcelonu..
VISCA BARCA !
VISCA BARCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.