A posto je on kum sa Zeljkom, a PAO je vec prvi ja se ne bih iznenadio kada se tu nesto ne bi dogovorilo

Salu na stranu, ovo sto prica fera itekako ima smisla...Ali Holden, Langdon, Siskauskas, Smodis ovo sebi nikako nisu smjeli da dozvole...Imali su problema sa ozljedama, ali i nepovoljan raspored sve to stoji, ali mislim da se ipak Dule preracunao malo....
Prva stvar je Jamont Gordon, kostao je vise novca od Mc Calleba, a Mc Calleb je za njega playmaker...Gordon jeste igrac, ali za licne statistike, pa Bo bi ovu ekipu CSKA, matoru i staru povukao za jedno 30 posto bolje od Gordona...
On se preracunao kada je odveo gore Marjanovica, jer vec je imao jednog takvog u liku Sokolova...Mogao je itekako bolje da bira, nego je ovdje bila druga stvar u pitanju...Posto je Misko menadzer Bobiju, a Duletu itekako pomogao oko ovog ugovora, sto stalno ponavljam, morao je Dule da se revansira...Inace da je Dule ostao Bobi bi dosao u Partizan...
Smatram da se Bykov itekako bolje mogao da iskoristi...
Problem je bio taj sto je Dule maltene imao mali izbor ovog ljeta....On je maltene dobio tim u ruke, za nijednog igraca se nije pitao....Sve mu je dovedeno i napravljeno....Kostur godinama ostaje isti..A Dule nije tip trenera Pesica i Dude kome ces dati tim u ruke, a oni ce da uigraju zvijezde....Dule to ne moze...On mora da gradi svoj tim, svoj sistem i svoj nacin igre...
Pare su tu, dobit ce vjerovatno sve, ali samo je pitanje sta ce Vatutin sada da uradi....Ja tipujem da ce cekati da Mesina dobije otkaz u Realu (Pepu Hernandez bi trebao da preuzme Real)...
Koliko god opcija bila dobra za CSKA kada su doveli Duleta, po meni bi dva puta bolje prosli da su Pesica doveli...Ne poredeci kvalitete ni jednog ni drugog...