Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Joj likova, neće niko na kafu kad sam im reko da ću u Italiju 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Tri zatvorenika pobegla iz zatvora u Nišu, jedan osuđen na samo 7 dana zatvora, izdata poternica

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jug je siguran

Idi s njom, postani youtuber, clickbait naslov i popularan si

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako mediji od pocetka godine sire paniku
- Treci svjetski rat
- Dodik i nema Bosne, bice opet rata
- korona virus
sve fino ima svoj period od 10-15 dana, sta je sljedece, migranti?
- Treci svjetski rat
- Dodik i nema Bosne, bice opet rata
- korona virus
sve fino ima svoj period od 10-15 dana, sta je sljedece, migranti?

Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jedna od zrtava niz godina bolovala od raka, nikad se nije izlijecila ali je ubio korona virusDzoni je napisao/la: ↑25 feb 2020, 03:21Stvarno ne kontam kako ljudi mogu pusit konstantno jednu te istu pricu.
Svakih par godina ista prica,neki virus ubi sve zivo.
I onda vidis da su umrli neki ljudi tih godina koji su vec ranije imali milion drugih zdravstvenih problema.
I sve baš dešava obično u sezoni gripe,tj.kad bruka ljudi fasuje gripu.
Jos kad pocne nabrajat simptome![]()
tako procitah
Don't believe the hype.
Hoce li se igrat lp veceras u Italiji?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Znaci sve ovo je vezano za sjever tj. regiju Lombardije. Svakako tu ce biti veliki uticaj na privredu ove zemlje, obzirom da upravo ova regija ostvarju skoro polovina zarade od izvoza cijele Italije.Talijanska vlada odlučila je izolirati 11 gradova u kojima su otkriveni zaraženi koronavirusom kako bi ograničila najveće širenje toga virusa na području Europe. Odluka obuhvaća 10 općina na području Lodija u Lombardiji oko 60 kilometara jugoistočno od Milana te jednu u pokrajini Veneto na širem području Padove. Gradovi u Lombardiji obuhvaćeni mjerama su Codogno, **** d'Adda, Casalpusterlengo, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo i San Fiorano u kojima živi oko 50 tisuća stanovnika, a grad Vo' u Venetu ima oko 3000 stanovnika. Izolirane gradove neće se moći napustiti, ni u njih ući i to će osiguravati policijske snage, a prema potrebi i vojska, kazao je talijanski premijer Giuseppe Conte o odluci koju je vlada donijela u subotu a koja će se početi primjenjivati tijekom nedjelje.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 25 feb 2020, 12:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Zna li se kako dodje do Italije bas?Asteriks je napisao/la: ↑25 feb 2020, 11:58Znaci sve ovo je vezano za sjever Italije. Svakako tu ce biti veliki uticaj na privredu ove zemlje, obzirom da je upravo iz ove regije skoro polovina zarade od izvoza cijele Italije.Talijanska vlada odlučila je izolirati 11 gradova u kojima su otkriveni zaraženi koronavirusom kako bi ograničila najveće širenje toga virusa na području Europe. Odluka obuhvaća 10 općina na području Lodija u Lombardiji oko 60 kilometara jugoistočno od Milana te jednu u pokrajini Veneto na širem području Padove. Gradovi u Lombardiji obuhvaćeni mjerama su Codogno, **** d'Adda, Casalpusterlengo, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo i San Fiorano u kojima živi oko 50 tisuća stanovnika, a grad Vo' u Venetu ima oko 3000 stanovnika. Izolirane gradove neće se moći napustiti, ni u njih ući i to će osiguravati policijske snage, a prema potrebi i vojska, kazao je talijanski premijer Giuseppe Conte o odluci koju je vlada donijela u subotu a koja će se početi primjenjivati tijekom nedjelje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Virus se prenosi direktnim kontaktom. Turisti, poslovna putovanja u Kinu ili neku zemlju veceg rizika itd.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Stvorio se u Italiji, nije taj iz Kine, kažu. Kako, ko ce znat
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma zajebavam se. Kome ćeš na vrhu Maglića prenijeti? Seljačino.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Razumljivo je da se prosirio po Italiji jer tamo najcesce dolaze turisti iz Kine. A onda autobusom lagano u Hrvatsku, Bosnu i Srbiju 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- ElCartel11
- Kontakt:
Šteta, dobar covjek je bio
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ev djeca se vratila sa simptomima iz italije sa ekskurzije, pa sta smo mi uradili UJGURIMA DA I NAMA DODJE
halo gospon allah mi smo bili na njihovoj strani
halo gospon allah mi smo bili na njihovoj strani
uostalom ko jos ide na ekskurziju u februaru jbte
Trenutno korisnika/ca: JackW, MaroonBjelave i 23 gosta.