Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa priznao sam i rekao sam, da je Rahmanovic napravio prekrsaj u napadu, samo je fora sto vi govorite da bi on za taj prekrsaj trebao dobiti crveni karton sto je ludo.
A sta ako bi mi dobili jedan od ova dva penala, tad je jos uvijek rezultat bio 0:0 (cini mi se) i da smo mi poveli? Utakmica bi takodje otisla u drugom smjeru.
Ide mi samo na živce kad potencirate situacije u kojim ste vi osteceni, kao da smo mi platili Grbica i on vas ukopao, a ne vidite da jadnik nema pojma o sudjenju i da je obe ekipe dobro ostetio.
Trenutak koji je prelomio utakmicu bio je Badjijevo iskljucenje i njemu se mozete zahvaliti sto niste postigli bolji rezultat. Pojma nemam sta mu bi, da prvo onako krvnicki uklizi, pa posle jos davljenje naseg igraca.
A sta ako bi mi dobili jedan od ova dva penala, tad je jos uvijek rezultat bio 0:0 (cini mi se) i da smo mi poveli? Utakmica bi takodje otisla u drugom smjeru.
Ide mi samo na živce kad potencirate situacije u kojim ste vi osteceni, kao da smo mi platili Grbica i on vas ukopao, a ne vidite da jadnik nema pojma o sudjenju i da je obe ekipe dobro ostetio.
Trenutak koji je prelomio utakmicu bio je Badjijevo iskljucenje i njemu se mozete zahvaliti sto niste postigli bolji rezultat. Pojma nemam sta mu bi, da prvo onako krvnicki uklizi, pa posle jos davljenje naseg igraca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ima li gdje snimka tog Rahmanovićevog faula?
Poznavajući njegov stil igre, vrlo mi je lako povjerovat da je za crveni.
Poznavajući njegov stil igre, vrlo mi je lako povjerovat da je za crveni.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nije za crveni, al faul najčišći mogući.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Čist faul, za žuti karton.
druze,slabo je ko ista dobio ovdje....ja cu se lozit da nikad ovakav stepen drzavnosti nisam imao,dok si ti na 23 7....ti ces se lozit da imas drzavu Bosnu,koja je ovdje vjekovima,mozda i najstarija drzava od svih drugih.....a u stvarnosri,uzeli su nam 30 god zivota ni za sta....ja ne pamtim kad sam u svom naselju pjesmu cuo...a nekad nije bilo sanse da bar iz 3 dvorista ne cujem harmoniku i raspjevano drustvo.....sad nam ostaje samo da bjeze ljudi odavde pred izbornim i ratnim pobjednicima,i da slusamo ovu napaljenu balavurdiju,uglavnom dijasporcad,kako smo mi ili vi sjebali one drugevest je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:54Pa dobio je vise drzavu BiH i mjesnu zajednicu rs.Schlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:00navijacka subkultura je nesto oko cega se nikad necemo slozit....moji lesinari vec godinama pjevaju "titula nam ne treba,jer bosna nije nasa drzava,samo borac u evropi....."..itd..to se pjevalo i kad smo sampioni bili 2011....a za tebe je 1 mart nesto u picku materinu....gdje su dva naroda preglasala jedan....i gdje smo u Lisabonu prihvatili Kutiljerov plan,koji je skoro 90% isti kao Dayton,a Alija ga odbio,jer mu je USA i Zimmerman rekli da ce ratom dobit vise....a nakon 4 godine sve skoro isto potpisano,ali sa 100 000 mrtvih...ovo su stvari oko kojih se nikad necemo slozit,i bolje da prestanemo....istorija srba,bosnjaka i hrvata nije pocela 1992...ti si mnogo vise obraza izgubio u vjekovima do 1992,,i pogotovo ww2... ja u zadnjem ratu....
tu bi mozda bilo najbolje da zavrsimo
100000 mrtvih? opet jadni srbi zavedene zrtve? Ne bi oni fini nego ih zapad zavadio..sa mozgom.
2.svjetski rat foca, komplet sandzak, istocna bosna, istocna hercegovina, kulen vakuf.
Prije drugog svijetskog rata Sahovici i druga mjesta Sandzaka.
1800-1900
Gdje su oni muslimani Srbije? Dzamije?
Mojne mi te price. Turke kad spomenete mislite na Bosnjake da se ne lazemo.
Korektan si covjek i upravu si necemo se nikad slozit.
Nije prikazan ni aut koji je trebao bit sviran za nas a ne za vas iz kojeg ste postigli prvi gol odnosno izjednačili. Priznajte da ste potkupili onog ološa Grbića ali nema veze ima još da se igra.
Sigurno da je ovo jedna od najvećih grešaka, ali opet to ne može biti opravdanje za rat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aut stoji, ali nije isto svirati/ne svirati aut i svirati ne svirati penal ili dva. Badji vam je kriv sto je krvnicki startao, da je ostao mozda bi drugacije bilo. Ili da je nama svirao dva penala mozda bi opet drugacije bilo. Smjesno je govoriti o nekoj kupovini sudije.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sve po zaslugama. Zasluzili smo ovo sve i bice jos gore.Schlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 22:26druze,slabo je ko ista dobio ovdje....ja cu se lozit da nikad ovakav stepen drzavnosti nisam imao,dok si ti na 23 7....ti ces se lozit da imas drzavu Bosnu,koja je ovdje vjekovima,mozda i najstarija drzava od svih drugih.....a u stvarnosri,uzeli su nam 30 god zivota ni za sta....ja ne pamtim kad sam u svom naselju pjesmu cuo...a nekad nije bilo sanse da bar iz 3 dvorista ne cujem harmoniku i raspjevano drustvo.....sad nam ostaje samo da bjeze ljudi odavde pred izbornim i ratnim pobjednicima,i da slusamo ovu napaljenu balavurdiju,uglavnom dijasporcad,kako smo mi ili vi sjebali one drugevest je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:54Pa dobio je vise drzavu BiH i mjesnu zajednicu rs.Schlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:00navijacka subkultura je nesto oko cega se nikad necemo slozit....moji lesinari vec godinama pjevaju "titula nam ne treba,jer bosna nije nasa drzava,samo borac u evropi....."..itd..to se pjevalo i kad smo sampioni bili 2011....a za tebe je 1 mart nesto u picku materinu....gdje su dva naroda preglasala jedan....i gdje smo u Lisabonu prihvatili Kutiljerov plan,koji je skoro 90% isti kao Dayton,a Alija ga odbio,jer mu je USA i Zimmerman rekli da ce ratom dobit vise....a nakon 4 godine sve skoro isto potpisano,ali sa 100 000 mrtvih...ovo su stvari oko kojih se nikad necemo slozit,i bolje da prestanemo....istorija srba,bosnjaka i hrvata nije pocela 1992...ti si mnogo vise obraza izgubio u vjekovima do 1992,,i pogotovo ww2... ja u zadnjem ratu....
100000 mrtvih? opet jadni srbi zavedene zrtve? Ne bi oni fini nego ih zapad zavadio..sa mozgom.
2.svjetski rat foca, komplet sandzak, istocna bosna, istocna hercegovina, kulen vakuf.
Prije drugog svijetskog rata Sahovici i druga mjesta Sandzaka.
1800-1900
Gdje su oni muslimani Srbije? Dzamije?
Mojne mi te price. Turke kad spomenete mislite na Bosnjake da se ne lazemo.
Korektan si covjek i upravu si necemo se nikad slozit.
Evo realno zar nije hrvatstvo skocilo da pravi banovinu, bosnjastvo hiljadugodisnju bih ekskluzivno za "nas" i srpstvo da na krilima jna pregazi pase i ustase?
Znam atmosferu 90ih u dusu i niko nam nije kriv kad smo majmuni.
To si dobro rekao da smo mi obicni ljudi "osvojili" 0. I sad ljudi idu na zapad, kao da ljudi radosni idu u tridesetim da nauce novi jezik i pocnu od nule. Politicka elita je uzela 100% i oni su kraljevi ne yebu zakon ni drzavu. Yebat ce ih migranti neki za 15 tak godina.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Jesmo, opet ćemo, duvajte ga seljačine.
**** vas Azmir u guzicu, a vi njega!
pa kakva je to kazna jebote,to nema ni u Burkini Fasobrig je napisao/la: ↑24 feb 2020, 08:11Kaznjeni 3 tekme radi slike Praljka protiv Zvijezde 09rodjak je napisao/la: ↑24 feb 2020, 04:01vezano za ovu utakmicu u SB, moze li mi neko objasniti zasto nema niko na onoj tamo tribini preko puta kamera(i gdje se obicno Skripari nalaze ),a ovamo sve puno ,a obicno je obratno koliko se sjecam na ostalim utakmicama tj.tamo ima dosta gledalaca a ovamo slabije ili nikako![]()
Inace bila je dobra utakmica![]()

Treba politiku izbaciti sa fudbalskih terena totalno (pogotovo to vazi za nasu zemlju u kojoj se svasta nesto izdesavalo lose)i ja bih zagovaro velike kazne prema svakome onome koji prekrsi .A ova kazna je toliko smijesna koja omalovazava um normalnog covjeka.Ova kazna je slicna onoj kojim su kaznili lose sudije sa 2 mjeseca zabrane sudjenja i to od kraja decembra do kraja februara,

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Zato ih je bilo samo 1200 na stadionu, inace bi ih doslo 1400. Vidis da je kazna urodila plodom. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Ti znas sta su mu USA i Zimmerman rekli.Schlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:00navijacka subkultura je nesto oko cega se nikad necemo slozit....moji lesinari vec godinama pjevaju "titula nam ne treba,jer bosna nije nasa drzava,samo borac u evropi....."..itd..to se pjevalo i kad smo sampioni bili 2011....a za tebe je 1 mart nesto u picku materinu....gdje su dva naroda preglasala jedan....i gdje smo u Lisabonu prihvatili Kutiljerov plan,koji je skoro 90% isti kao Dayton,a Alija ga odbio,jer mu je USA i Zimmerman rekli da ce ratom dobit vise....a nakon 4 godine sve skoro isto potpisano,ali sa 100 000 mrtvih...ovo su stvari oko kojih se nikad necemo slozit,i bolje da prestanemo....istorija srba,bosnjaka i hrvata nije pocela 1992...ti si mnogo vise obraza izgubio u vjekovima do 1992,,i pogotovo ww2... ja u zadnjem ratu....
92 nije pocela historija BIH, ali jest pocela historija entiteta RS.
Nemoj o ww2 samo, nije te stid
Na koji nivo se čovjek mora spustiti pa da se s tobom raspravlja!?Schlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:00navijacka subkultura je nesto oko cega se nikad necemo slozit....moji lesinari vec godinama pjevaju "titula nam ne treba,jer bosna nije nasa drzava,samo borac u evropi....."..itd..to se pjevalo i kad smo sampioni bili 2011....a za tebe je 1 mart nesto u picku materinu....gdje su dva naroda preglasala jedan....i gdje smo u Lisabonu prihvatili Kutiljerov plan,koji je skoro 90% isti kao Dayton,a Alija ga odbio,jer mu je USA i Zimmerman rekli da ce ratom dobit vise....a nakon 4 godine sve skoro isto potpisano,ali sa 100 000 mrtvih...ovo su stvari oko kojih se nikad necemo slozit,i bolje da prestanemo....istorija srba,bosnjaka i hrvata nije pocela 1992...ti si mnogo vise obraza izgubio u vjekovima do 1992,,i pogotovo ww2... ja u zadnjem ratu....
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Aj zavrsite pricu oko rata , bezveze ce doci do svadja , Schlager je korektan covjek i forumas i bezveze da se oko tog prica gdje nije mjesto ...
-
- Kontakt:
Kome god bude trebalo za titulu a da igraju u Sirokom taj gubi titulu , likovi uvjek pobijede
Tu im skidam kapu !

Imate veliki problem sa demokratijomSchlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:00navijacka subkultura je nesto oko cega se nikad necemo slozit....moji lesinari vec godinama pjevaju "titula nam ne treba,jer bosna nije nasa drzava,samo borac u evropi....."..itd..to se pjevalo i kad smo sampioni bili 2011....a za tebe je 1 mart nesto u picku materinu....gdje su dva naroda preglasala jedan....i gdje smo u Lisabonu prihvatili Kutiljerov plan,koji je skoro 90% isti kao Dayton,a Alija ga odbio,jer mu je USA i Zimmerman rekli da ce ratom dobit vise....a nakon 4 godine sve skoro isto potpisano,ali sa 100 000 mrtvih...ovo su stvari oko kojih se nikad necemo slozit,i bolje da prestanemo....istorija srba,bosnjaka i hrvata nije pocela 1992...ti si mnogo vise obraza izgubio u vjekovima do 1992,,i pogotovo ww2... ja u zadnjem ratu....
Na svakim izborima imaš gubitnika, neko ko je imao manje glasova, tako funkcioniše glasanje.....
Gradjani BIH su glasali....vecina odlucuje....
Kako je svaka stranka pobjedila ikad na svakim izborima ikad? Pa tako sto je "preglasala" protivnike....
Vrlo jednostavan koncept a opet pretezak nekima...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam koliko će eventualna pojava koronavirusa u BiH uticati na Premijer ligu BiH i njeno odigravanje sa publikom ili uopće njeno odigravanje... Negdje sam danas čuo da bi se u toku sedmice moglo na nivou države o tome pričati, navodno je sutrai u Kantonu Sarajevo neka hitna sjendica oko uvođenja vandredne situacije.....
U Hrvatskoj se već govori o mogućem prekidu takmičenjaAdmir74 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 13:09Ne znam koliko će eventualna pojava koronavirusa u BiH uticati na Premijer ligu BiH i njeno odigravanje sa publikom ili uopće njeno odigravanje... Negdje sam danas čuo da bi se u toku sedmice moglo na nivou države o tome pričati, navodno je sutrai u Kantonu Sarajevo neka hitna sjendica oko uvođenja vandredne situacije.....

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.