Nedo nam Bog da se krene siriti po Bosni, mi nemamo nista da to sprijecimo. Boze sacuvaj.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Yeblo majku svi rade nesto da sprijece ovu coronu, samo u nas govore to je propaganda, mediji nas lazu nije to tako opasno 
Nedo nam Bog da se krene siriti po Bosni, mi nemamo nista da to sprijecimo. Boze sacuvaj.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ima li gdje HAYAT TV stream, sta god ukucam nece da izbaci
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Kućna izolacija i bismila. Ne daj Bože da ovo dođe kod nas, kako smo spremni i opremljeni za ove situacije nestali bi s lica zemlje kroz 24h. Ionako nas je šaka.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
sad će neko reći da je Coronu zapravo neki terorista izmislio
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako nam dodje to je jer kockamo.
- legenda reala
- Kontakt:
da hoće vala doći
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Uvijek imaš teorije zavjere, nisam ekonomista ali kontam da je ovo na neki način vjerovatno i udar na kinesku ekonomiju, bilo da je izazvano namjerno ili spontano poslijedice će imati..jolicnikola je napisao/la: ↑24 feb 2020, 23:02sad će neko reći da je Coronu zapravo neki terorista izmislio
Ne znam ni šta je zvanični uzrok pojave ovog virusa ? Kinezi jedu to što jedu Bog zna od kad, kako se do sada nije pojavio ?
Pa evo kod mene u firmi nema više mjesta u lageru da se otpremaju stvari koje se trebaju slati za Njemačku, pa onda za Kinu, iz razloga jer su Švabe obustavile slanje. Dosta ljudi su poslali na čekanje.chily-rz je napisao/la: ↑24 feb 2020, 23:32
Uvijek imaš teorije zavjere, nisam ekonomista ali kontam da je ovo na neki način vjerovatno i udar na kinesku ekonomiju, bilo da je izazvano namjerno ili spontano poslijedice će imati..
Ne znam ni šta je zvanični uzrok pojave ovog virusa ? Kinezi jedu to što jedu Bog zna od kad, kako se do sada nije pojavio ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
I meni je to naumpalo. Razvijaju se velikom brzinom, ako nisu vec, tempom kojim su napredovali brzo bi postali prva ekonomija, a i sila u svijetu.
Od amera me nista ne moze iznenaditi, sve su to teorije zavjere, ali vrlo moguce. Ovo ce ih usporiti sigurno, sve zavisi koliko ce stete nanijeti ovaj virus.
Od amera me nista ne moze iznenaditi, sve su to teorije zavjere, ali vrlo moguce. Ovo ce ih usporiti sigurno, sve zavisi koliko ce stete nanijeti ovaj virus.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Čitao sam da postoje određene vrste šišmiša (pogotovo takvih ima u Kini) koji imaju takav imuni sistem da mogu u sebi držati razne viruse bez da ih se oslobode i da im isti naštete, i onda takvi virusi imaju dovoljno vremena da se razvijaju i mutiraju u nešto što bi čovjeku bio problem. Ako nađeš i pojedeš tako nešto ili dođeš u kontakt naj.ebo si. Pojavili su se SARS i MERS koji su istog tipa, sad se pojavio i ovaj. Potrebno je neko vrijeme da virusi mutiraju, to može biti dan, godina ili sto godina, kad god i činjenica je da se uvijek nešto pojavi s čim nismo imali iskustva, kao i sad kao što će biti i u budućnosti.chily-rz je napisao/la: ↑24 feb 2020, 23:32Uvijek imaš teorije zavjere, nisam ekonomista ali kontam da je ovo na neki način vjerovatno i udar na kinesku ekonomiju, bilo da je izazvano namjerno ili spontano poslijedice će imati..
Zadnja izmjena: sljivo, dana/u 24 feb 2020, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako virus dodje do Slovenije iz Sjeverne Italije nema sanse da nas izbjegne
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
S tim se ne treba zajebavati jer ko zna u šta se sve to može pretvoriti i ko sve može stradati.
- ElCartel11
- Kontakt:
U Italiji je bas izgleda zeznuto stanje, a to onda dovodi do toga da ce i zemlje u okruzenju danas/sutra proglasiti opsadno stanje i prve žrtve tog virusa. Ima puno nejasnoca oko tog virusa, evo samo zadnji primjer sa Italijom, do prije 2 dana niko pojma o tome, jbg svi kontali ko i mi sad to je tamo u Kini nije kod nas, a danas i juce vec nekoliko mrtvih, od subote policija i vojska na ulicama, izolacija 50k ljudi od svijeta itd. Da ga je.bes nesto se tu sakriva iza.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bas to. Al zemlje u okruzenju rade nesto da sprijece to, samo mi nista. Bolan nemamo u citavoj drzavi sobu za karantin, gdje mozes smjetiti takvog pacijenta.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 00:03U Italiji je bas izgleda zeznuto stanje, a to onda dovodi do toga da ce i zemlje u okruzenju danas/sutra proglasiti opsadno stanje i prve žrtve tog virusa. Ima puno nejasnoca oko tog virusa, evo samo zadnji primjer sa Italijom, do prije 2 dana niko pojma o tome, jbg svi kontali ko i mi sad to je tamo u Kini nije kod nas, a danas i juce vec nekoliko mrtvih, od subote policija i vojska na ulicama, izolacija 50k ljudi od svijeta itd. Da ga je.bes nesto se tu sakriva iza.
Hrvati sve na koje sumnjaju testiraju ih, pa ako je negativno puste. Citam danas austrija izdala saopstenje, ukoliko sumnjaju da je neko zarazen odbit ce mu ulazak u drzavu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma to je prica za javnost, da ne unose nemir medju raju, a istina je ta, da se svi boje i nemaju odgovor na taj virus niti kako ga zaustaviti.redbull93 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 00:06Bas to. Al zemlje u okruzenju rade nesto da sprijece to, samo mi nista. Bolan nemamo u citavoj drzavi sobu za karantin, gdje mozes smjetiti takvog pacijenta.
Hrvati sve na koje sumnjaju testiraju ih, pa ako je negativno puste. Citam danas austrija izdala saopstenje, ukoliko sumnjaju da je neko zarazen odbit ce mu ulazak u drzavu.
Kod nas se sa svim sprdaju pa i sa tim i onda kad dodje 5 do 12 hvatamo se za glavu i donosimo tek tad odluke.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.