mma_hz je napisao/la:hebo vas vise igraci baa nalokali se u jezuu uu subotu srijedu kao stokaa jbm im mater pocev od jahovica pa nadaljeee lagali su da nemaju sta jest samo da dobiju ciste papire i zamaaszu oci navijacimaa da ostanu baljak i ostali hebem im sveeee ustaa ona pijana boli njih **** sve za sarajevom nek idu u **** sve do jednog
Meni se cini da je igracima bilo jedino do love a ljigavci su ih iskoristili samo tako. Budimo realni imamo mi igraca koji ne osjecaju klub i grb kao mi ostali ali profesionalno rade posao. Dakle lova i buduci transfer su im najvazniji, sto je super dok se bore i igraju solidno. Lova ih je navela da naprave glupost, jer ako mogu sabrati 2 i 2 valjda kontaju da su im Baljak i klapa najveci krivci za neimastinu. Zato su pricali samo o dugovima.
Ako grijesim - nije namjerno.
U onoj situaciji je i moja prva misao bila - je li to oni idu na stranu lopova ? Ali sam se presabrao. Onda sam vidio da ima dosta komentara raje koja su u to isto ubjedjeni. I to je bilo logicno samo je steta sto se lopine sklonise i napravise kao da je sukom navijaca sa svima.
Francuska repka je imala dobrih imena na SP a vidjeli ste kako se izbrukase kad je atmosfera zatrovana. I opet kazem, igraci nam nisu problem trenutno.