More like 2026.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Trebali bi proglasiti neradnu sedmicu zbog Korone. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od početka godine do danas u BiH ušlo više od 13.000 osoba, najviše iz Kine i Italije

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
ja sam malo komuniciro s Effijem na PP-u, kaže da ima drugih životnih prioriteta, jbt da nije možda Jehovin svjedok posto, il možda se oženio i ima dijete, a možda i upiso faks il našo poso koji zahtjeva rad 18 sati dnevno, a možda je i na terapiji od silnog klađenja? ubile ga fore o gaćevaditelju, sisulji etc.
-
- Moderator
- Kontakt:

Sve izgorjelo, ali Kur'an ostao netaknut
Iz plamena je uspio spasiti samo dječiji plastični pištolj i jednu jaknu, ali nakon što su ugasili ostatke zgarišta, pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz ostataka zapaljene kuće iznijeli su knjigu koja je čudom ostala netaknuta.
– Kad je ujutro već svanulo, vatrogasci su obavljali svoj posao, nešto su kopkali da nije ostalo gdje žara. Nosi mi momak musaf, koji nije izgorio. Sve što je bilo oko njega, sve je izgorjelo, a on je ostao. I hvala Bogu, neka mi je barem ta knjiga ostala, a ovo ćemo stići nekako – kaže Selim Tanjo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
bingo tunjevina je sve osim tune
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To nisam probao, uzet cu par komada da vidim bas.
Ma samo skuša

Bingo ima vjv najvaklitetniju skusu,meni je evina 5 mjesta iza ove.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 5 gostiju.