Finci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Finci
Ulaznice će biti puštene u prodaju u Tuzli na prodajnim lokacijama CD Shop "Sejo i Vili" na Tuzlanskom korzou, CD Shop "Mido" na Tuzlanskom korzou, u prostorijama OKK ''Sloboda'', Regionalnom košarkaškom savezu Tuzla (ul. 2.oktobar br. 1, zgrada DTV Partizan).
Sumnjam da ce ih uopste biti sutra pred tekmu, jedino da bas rano provjeris, mada se ne bih iznenadio da su vec sve rasprodate.
Nemoj da propadaju bar dok su najjaci sponzor nase kosarkaske reprezentacije..ako propadnu ovi nasi nece imat za kisele vode
Odavno nije bila veća zainteresovanost za neku utakmicu košarkaške repke, zadnja koja je mogla ispuniti neku dvoranu, bila je ona protiv Rusije baš u Mejdanu, u kvalifikacijama za EB 2017, a od te tekme su prošle dobre 3,5 godineGhuraba je napisao/la: ↑24 feb 2020, 02:19Sumnjam da ce ih uopste biti sutra pred tekmu, jedino da bas rano provjeris, mada se ne bih iznenadio da su vec sve rasprodate.
Ja sam kupio sebi odmah prvi dan kad su pustene u prodaju i cini mi se da na ulaznici pise da je negdje oko 500. po redu. Naravno, to ne mora nista da znaci, ali zainteresovanost za utakmicom je stvarno velika i dvorana ce aBd biti ispunjena do posljednjeg mjesta.
I ja sam se čuo s nekim botom, 40 KM karta, ima dvoje djece na profilnoj, da im hoće sve na lijekove potrošiti mamlaz...
Ma otici na ulaz, bit ce to pred pocetak i po cvaju.NeumjesanTip je napisao/la: ↑24 feb 2020, 13:39I ja sam se čuo s nekim botom, 40 KM karta, ima dvoje djece na profilnoj, da im hoće sve na lijekove potrošiti mamlaz...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.