Eto ti govorio, sve sto valja ti... Eto hiljadu stopera ti predlozio. Napisi mu u PP da je dobar ako smijesAlfredNobel je napisao/la: ↑23 feb 2020, 19:30Za ovog Jovanovića iz Borca sam ja govorio prije par sezona kad nam je trebao stoper. Zvjerka..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Pohvale za Hz, za ovu najavu, a i brojka je bila dobra. Mislim da je ovo prvi put uradjeno kod nas, na ovaj nacin. Uvijek prvi, uvijek najbolji, tako je bilo i treba da ostane.
Nadam se da ce se Hz dizati na veci nivo, kao i forma nasih igraca, koji me nisu odusevili u prvih 40 minuta. Poslije je tesko bilo sta reci, tuzla sa 10 igraca. Sve u svemu rezultat je i vise nego zadovoljavajuci. Prva je utakmica pa ne treba donositi neke sudove, vec u BL ce se moci steci neka realnija slika. Bice to pravi izazov, uzimajuci sve u obzir.
Salcin me itekako raduje, nadam se da ce biti prvi izbor, iako na neprirodnoj poziciji za njega. Jukic me podsjeca na Hebiba.
Ne znam, rano je jos, ne treba nista unaprijed govoriti, tek je prva stepenica preskocena.
Jos jednom, bravo Hz!
#svizajedno
Nadam se da ce se Hz dizati na veci nivo, kao i forma nasih igraca, koji me nisu odusevili u prvih 40 minuta. Poslije je tesko bilo sta reci, tuzla sa 10 igraca. Sve u svemu rezultat je i vise nego zadovoljavajuci. Prva je utakmica pa ne treba donositi neke sudove, vec u BL ce se moci steci neka realnija slika. Bice to pravi izazov, uzimajuci sve u obzir.
Salcin me itekako raduje, nadam se da ce biti prvi izbor, iako na neprirodnoj poziciji za njega. Jukic me podsjeca na Hebiba.
Ne znam, rano je jos, ne treba nista unaprijed govoriti, tek je prva stepenica preskocena.
Jos jednom, bravo Hz!
#svizajedno
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- AlfredNobel
- Kontakt:
Riječ od tri slova biće moj odgovor.fanatikk je napisao/la: ↑23 feb 2020, 22:15Eto ti govorio, sve sto valja ti... Eto hiljadu stopera ti predlozio. Napisi mu u PP da je dobar ako smijesAlfredNobel je napisao/la: ↑23 feb 2020, 19:30Za ovog Jovanovića iz Borca sam ja govorio prije par sezona kad nam je trebao stoper. Zvjerka..![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nadam se da se nasi nece uspavati.
Ne treba trosit energiju na ove sisace kozijeg kurca.
Ne treba trosit energiju na ove sisace kozijeg kurca.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 23 feb 2020, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj vatromet dosta ljepse izgleda nego paljenje baklji.
Konacno pristojna cifra na sjeveru i lijep ambient osim jednog detalja ali nejse
Konacno pristojna cifra na sjeveru i lijep ambient osim jednog detalja ali nejse
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Niko da spomene reklame, ala lijepo popadase, odlicna reklama za turkish airlines 

NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Plačem onom bratu iz Čelika, postroji ih sve na pressici. 
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
i bajramluk
Na kraju prvog dijela 22 kola, međusobni, a na kraju prvenstva gol razlikaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2020, 21:00Mislim da je gol razlikakraljlavova je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:58Ako bude isti broj bodova na kraju ovog dijela koji se omjer gleda
- robertkosar
- Kontakt:
Odavno poslije utakmice na Kosevu nisam bio opusteniji zadovoljniji i sretniji. Davno je bilo kad se utakmica rijesavala u 50 tom min. Bez nervoze i strepnje za krajnji rezultat

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znaci nama odgovara samo 2 i nista vise!Jadnimi je napisao/la: ↑24 feb 2020, 07:03vu
Na kraju prvog dijela 22 kola, međusobni, a na kraju prvenstva gol razlikaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 feb 2020, 21:00Mislim da je gol razlikakraljlavova je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:58Ako bude isti broj bodova na kraju ovog dijela koji se omjer gleda
Dobro bi bilo da Rahman i Ahmet dobiju 3 zuti da se ociste pred 3 ciklus
Jer vrlo moguce mozemo odmah na pocetku igrati sa gurbetima
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ukoliko se odlucuje o prvaku, ili ekipi koje se bore za evropu ili ekipama koje treba da ispadnu iz lige na kraju se gleda medusobni duel, u svakom drugom slucaju gleda se gol razlika.Jadnimi je napisao/la: ↑24 feb 2020, 07:03vu
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gleda li se gleda nasa temaBOGICEVIC je napisao/la: ↑24 feb 2020, 08:32ukoliko se odlucuje o prvaku, ili ekipi koje se bore za evropu ili ekipama koje treba da ispadnu iz lige na kraju se gleda medusobni duel, u svakom drugom slucaju gleda se gol razlika.
Hvala
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- robertkosar
- Kontakt:
Znaci moramo nekom od ovih fukara uvalit jos sest komada da prestignemo ove prosjake i sugu sa sugavice sa gol razlikom za nedaj bozeBOGICEVIC je napisao/la: ↑24 feb 2020, 08:32ukoliko se odlucuje o prvaku, ili ekipi koje se bore za evropu ili ekipama koje treba da ispadnu iz lige na kraju se gleda medusobni duel, u svakom drugom slucaju gleda se gol razlika.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
jurisicduska
- Kontakt:
Izvini što kasnim sa odgovorom.holyman je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:54Uz duzno postovanje, ne slazem se s tobom. Istina je da je banjaluka kroz historiju bila pravi bosanski grad medjutim od zadnje agresije na BiH se to promjenilo. Da su nam stranci dopustili uci u banjaluku danas bi sve bilo drukcije. Da se razumijemo, geografski je naravno priznajem kao nas bosanski grad ali je opce poznato da je taj grad leglo cetnistva, mrznje i fasizma.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:04Ja bih da zamolim da se banjalucani ne nazivaju cetnicima, ima svugdje cetnika pa i u Sarajevu ali to nisu svi ljudi koji tamo zive. Banja Luka je drevno bosanski grad, nekad glavni grad Bosanskog sandzaka a kasnije i pasaluka, najvise ju je izgradio Ferhat-pasa Sokolovic, Sahat kula, Ferhadija svjedoce tome. I nikad Banja Luka nece biti cetnicki grad nego iskljucivo bosanski. Stoga bar na ovoj temi , gdje pisu normalni mentalni sklopovi da se ne vrijedja jedan takav grad.
Grad u kojem se redovno obiljezava 9.januar, oblijepljen tzv. zastavama rs i srbije i u kojem se postrojava genocidna tzv. Vojska rs nije moj i ja ga ovim putem popisam.
I sto ima nasih ljudi tamo, ne cuju se od ove cetnicke retorike.
LESINARI PUSE GA, BANJA LUKU **** JA
Volio bih da me shvatiš najdobronamjernije. Nit prosipam pamet nit se miješam u tvoje stavove, poštujem. Rat 92-95-2020 ... nije u ljudskim žrtvama najviše zla nanio, znaš šta je najgore od svega što se desilo. Desilo se da bosanac prestane smatrati Banja Luku, zapadni Mostar, Bijeljinu svojim gradom, a sve bosanski gradovi, desilo se da mi pola države gledamo ko da nije naša. E buraz ja im ne dam ni jedan od tih gradova, moje ba, čukundjedovi se tu rodili, pradjedovi tu bili, djedovi, očevi, i biće i sinovi. Četnički grad , ustaški grad, nikad. Strogo bosanski a oni mogu ku.rcu svirati
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️