To Tili doktore

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To Tili doktore
nemoj zezati, zdrav seo je jaci u toj opciji sa 3 stopera nego sa 2....a desno se krpimo svakako, svejedno u kojoj varijanti. stevanovic npr. bi to mogao odraditi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 feb 2020, 23:40Igra sa tri stopera se nikada nece desiti. Sa tri stopera igras kada imas zvijer bekove a mi ne da nemamo bekove vec ih nemamo uopste.
Ko prvo, nije ovo klub. Svaka formacija se mora dugorocno trenirati. Malo koja reprezentacija se usudi promijeniti formaciju koju dugo koristi, po cijenu i ne koristenja neke od zvijezda. Jer to je pravo zeznuto.
Koja je to Bgt nasa formacija koju dugo koristimo ? Igrali 4 4 2, pa onda nesto kao 4 3 3.DeeWa je napisao/la: ↑23 feb 2020, 23:59Ko prvo, nije ovo klub. Svaka formacija se mora dugorocno trenirati. Malo koja reprezentacija se usudi promijeniti formaciju koju dugo koristi, po cijenu i ne koristenja neke od zvijezda. Jer to je pravo zeznuto.
Ko drugo, prije besica bi trebao svakako igrati Cimirot. U bilo kojoj formaciji. Jer Cimirot ima konstantu. Cak je besic i bare-bare sa jajalom, koji nije nista spektakularno ali makar cesce igra u italijanskoj ligi.
Pa kako cemo igrati sa krilima kad ih nemamo ? Imamo Viscu na krilu, koji je nikakav. Na drugom krilu imas Lulica od 34 godine i Duljevica koji ne moze igrati 15 minuta .DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 feb 2020, 23:40Igra sa tri stopera se nikada nece desiti. Sa tri stopera igras kada imas zvijer bekove a mi ne da nemamo bekove vec ih nemamo uopste.
Sa 2 napadaca bez krila mozemo igratijasmin10 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 00:14Pa kako cemo igrati sa krilima kad ih nemamo ? Imamo Viscu na krilu, koji je nikakav. Na drugom krilu imas Lulica od 34 godine i Duljevica koji ne moze igrati 15 minuta .DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 feb 2020, 23:40Igra sa tri stopera se nikada nece desiti. Sa tri stopera igras kada imas zvijer bekove a mi ne da nemamo bekove vec ih nemamo uopste.
Kako ne mozes ? Pa pogledaj ekipe iz Italije. Bruku ih igra sa 3 5 2.Salih1984 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 00:17Sa 2 napadaca bez krila mozemo igratijasmin10 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 00:14Pa kako cemo igrati sa krilima kad ih nemamo ? Imamo Viscu na krilu, koji je nikakav. Na drugom krilu imas Lulica od 34 godine i Duljevica koji ne moze igrati 15 minuta .DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 feb 2020, 23:40Igra sa tri stopera se nikada nece desiti. Sa tri stopera igras kada imas zvijer bekove a mi ne da nemamo bekove vec ih nemamo uopste.
Sta kako ne mogu?
Nista od kolasinca izgleda. Povredio se,LB civic RB todorovic/bicakcic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.