FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne pobijedi li se Celik,najvjerovatnije pa pa PL
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Biće protiv Čelika ako bude fino vrijeme i to im je ja mislim zadnja šansa što se velikog dijela navijača tiče. Pun nam je vise qrac dolaziti da gledamo igru s vezom veze i čekamo pobjedu od septembra prošle godine.
Sa Smajićem i Miletom na klupi smo imali puno ljepsu igru a i rezultate.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Bekric mora igrati od prve radi razigravanja,on i Said po pol.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Znalo se da ce ljudi doći igrati bunker i probati iz kontri. Isto ce i Čelik uraditi. U takvoj situaciji ostaviti na klupi i Bekrića i Saida, te staviti Maksimovića na beka mogu samo ovi naši stručnjaci na klupi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da ces se sloziti kako je bilo i daleko gorih od Livancica danas.Madal je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:02od svih nasih idiota bih da izdvojim Tonya Livancica. Ajd sto je rupa u odbrani i katastrofalan naprijed vec je evidentno i glup igrac. Predvodi klapu koja ne zna auta izvesti. Nemojte samo price dobar je Livancic, voli grad i Slobodu, roditelji mu fini ljudi sjede na zapadu svaku i sl. kao sto se znalo pisati kada se uputi kritika ovom bolidu. Bili nas qurac za to. Igrac za zadnjih 30min, u prvoj ni u ludilu.
Krenimo od trojice u sredini, nisu uspjeli odigrati 3 usrana pasa, a da ne pricamo o guranju lopte u prazan prostor i proigravanju krila, koja bukvalno nisu postojala.
Ako cemo o krilima, zalosno je da nisu u stanju jednom proci igraca i uputiti centarus u 16m protivnika. Abid je i pokusavao nesto, ali njegova sebicnost i nepravovremene odluke kad treba uraditi pametan potez ga sputavaju. Ristic je posebna prica, ne razumijem kako momak vec druge pripreme zaredom bude ponajbolji igrac dok ne pocne sezona.
Bekic duela nije dobio, toliko je pasivan bio, ali nije imao ni veznjaka blizu sebe sa kojim bi suradjivao i loptu ocekivao, kao sto to Bekric ili Prses rade sa njim.
Sve u svemu su generalno ocajni bili, mislim da to daleko bolje ce biti kad budemo igrali sa oba beka te Bekricem, Saidom i Maksimovicem u ekipi. Saida je mozda i najbolje uvesti zadnjih 30ak minuta kad protivnicka ekipa padne, jer 1 potezom moze rijesiti utakmicu, kao i Bekric, samo sto on mora igrati od prve minute.
Zanimljivo je procitati da se napokon mnogi sa mnom slazu kad kazem da je vrijeme da i klub dadne nesto navijacima, ako zele pune tribine i placanje karte. Dosta je ljubavi i zaludjenosti, a da nas handri i sramoti ko god hoce. Kako god, podrska ovim mladim i ambicioznim ljudima iz Uprave, samo neka dugove vracaju i sto vise ljude i para uvedu u klub i Skupstinu, stabilnost je najbitnija i ako se ona pokaze kao tacna, onda rezultat mozes i halaliti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
@Beduin slazem se sve sa tvojim postom ali halaliti ispadanje iz lige ne mogu nikome vala. Par utakmica u redu ali mi smo u žešćoj krizi ne znamo za pobjedu od 8. kola kada smo kući dobili Borac.Beduin je napisao/la: ↑23 feb 2020, 22:05Mislim da ces se sloziti kako je bilo i daleko gorih od Livancica danas.Madal je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:02od svih nasih idiota bih da izdvojim Tonya Livancica. Ajd sto je rupa u odbrani i katastrofalan naprijed vec je evidentno i glup igrac. Predvodi klapu koja ne zna auta izvesti. Nemojte samo price dobar je Livancic, voli grad i Slobodu, roditelji mu fini ljudi sjede na zapadu svaku i sl. kao sto se znalo pisati kada se uputi kritika ovom bolidu. Bili nas qurac za to. Igrac za zadnjih 30min, u prvoj ni u ludilu.
Krenimo od trojice u sredini, nisu uspjeli odigrati 3 usrana pasa, a da ne pricamo o guranju lopte u prazan prostor i proigravanju krila, koja bukvalno nisu postojala.
Ako cemo o krilima, zalosno je da nisu u stanju jednom proci igraca i uputiti centarus u 16m protivnika. Abid je i pokusavao nesto, ali njegova sebicnost i nepravovremene odluke kad treba uraditi pametan potez ga sputavaju. Ristic je posebna prica, ne razumijem kako momak vec druge pripreme zaredom bude ponajbolji igrac dok ne pocne sezona.
Bekic duela nije dobio, toliko je pasivan bio, ali nije imao ni veznjaka blizu sebe sa kojim bi suradjivao i loptu ocekivao, kao sto to Bekric ili Prses rade sa njim.
Sve u svemu su generalno ocajni bili, mislim da to daleko bolje ce biti kad budemo igrali sa oba beka te Bekricem, Saidom i Maksimovicem u ekipi. Saida je mozda i najbolje uvesti zadnjih 30ak minuta kad protivnicka ekipa padne, jer 1 potezom moze rijesiti utakmicu, kao i Bekric, samo sto on mora igrati od prve minute.
Zanimljivo je procitati da se napokon mnogi sa mnom slazu kad kazem da je vrijeme da i klub dadne nesto navijacima, ako zele pune tribine i placanje karte. Dosta je ljubavi i zaludjenosti, a da nas handri i sramoti ko god hoce. Kako god, podrska ovim mladim i ambicioznim ljudima iz Uprave, samo neka dugove vracaju i sto vise ljude i para uvedu u klub i Skupstinu, stabilnost je najbitnija i ako se ona pokaze kao tacna, onda rezultat mozes i halaliti.
- Beduin
- Kontakt:
Jesu li Secer&co pozvali svakoga ko zeli uci u klub i dati pare? JESUsloboda1921 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:30Reče mi danas jedan član skupštine da je jučer održana Skupština i svi stari skupštinari razriješeni. Interesantno najviše tijelo kluba zasijedalo postavljeni neki ljudi niko ništa u javnost. Gori smo od Sjeverne Koreje. Izvinjavam se ako je bilo objava ali ja ih nisam vidio.
Jesu li rekli da ce svako ko ne placa mjesto letiti iz Skupstine i nece moci odlucivati besplatno? JESU
Dakle, jucer (ili kad vec, i ako jeste uopste) je bio ko je trebao biti. Onaj ko daje pare neka i odlucuje. Svi smo bili za to tjeranje starih clanova, nehljebara i ubleha koji 1 marku ne daju a odlucivali bi. Eto sad se sastali i razrijesili ih duznosti, vjerovatno ponudili svakome od njih ako zele ulagati i mirna prica.
Kad bude redovna i javna sjednica novih clanova, znat ce se. A do tad i treba im mir, a ne pritisak i popovanje kao ranije, svo sve znaju, svi imaju ideje, ali niko ne da pare koje su najbitnije.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pohvalno je kad smo kod toga sto su poskidali sve reklame na stadionu koje nisu plaćeneBeduin je napisao/la: ↑23 feb 2020, 22:11Jesu li Secer&co pozvali svakoga ko zeli uci u klub i dati pare? JESUsloboda1921 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:30Reče mi danas jedan član skupštine da je jučer održana Skupština i svi stari skupštinari razriješeni. Interesantno najviše tijelo kluba zasijedalo postavljeni neki ljudi niko ništa u javnost. Gori smo od Sjeverne Koreje. Izvinjavam se ako je bilo objava ali ja ih nisam vidio.
Jesu li rekli da ce svako ko ne placa mjesto letiti iz Skupstine i nece moci odlucivati besplatno? JESU
Dakle, jucer (ili kad vec, i ako jeste uopste) je bio ko je trebao biti. Onaj ko daje pare neka i odlucuje. Svi smo bili za to tjeranje starih clanova, nehljebara i ubleha koji 1 marku ne daju a odlucivali bi. Eto sad se sastali i razrijesili ih duznosti, vjerovatno ponudili svakome od njih ako zele ulagati i mirna prica.
Kad bude redovna i javna sjednica novih clanova, znat ce se. A do tad i treba im mir, a ne pritisak i popovanje kao ranije, svo sve znaju, svi imaju ideje, ali niko ne da pare koje su najbitnije.

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Najvise od svega me danas usrecilo kad sam vidio da su oni fake sponzori konacno skinuti sa istoka, cestitke na tome.
Utakmica katastrofa, najbolje nas oslikava cinjenica da je Guza bio nas najopasniji igrac iako je igrao 20 minuta. Medjutim mora se pohvaliti odbrana, Uzelac i Stojanovic su odigrali vrhunski, a i Maksimovic dosta solidno na neprirodnoj poziciji. Sve u svemu Abida trebamo poslati u favele da izvodi one finte u mjestu s kojima nije prosao nijednog igraca u ovoj sezoni
Utakmica katastrofa, najbolje nas oslikava cinjenica da je Guza bio nas najopasniji igrac iako je igrao 20 minuta. Medjutim mora se pohvaliti odbrana, Uzelac i Stojanovic su odigrali vrhunski, a i Maksimovic dosta solidno na neprirodnoj poziciji. Sve u svemu Abida trebamo poslati u favele da izvodi one finte u mjestu s kojima nije prosao nijednog igraca u ovoj sezoni

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Beduin
- Kontakt:
Ma ne zelim brate ni misliti o ispadanju do zadnjeg kola. Ako dodje do toga, ne dao Bog, onda cemo vidjeti sta i kako.sviunapad1010 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 22:11@Beduin slazem se sve sa tvojim postom ali halaliti ispadanje iz lige ne mogu nikome vala. Par utakmica u redu ali mi smo u žešćoj krizi ne znamo za pobjedu od 8. kola kada smo kući dobili Borac.Beduin je napisao/la: ↑23 feb 2020, 22:05Mislim da ces se sloziti kako je bilo i daleko gorih od Livancica danas.Madal je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:02od svih nasih idiota bih da izdvojim Tonya Livancica. Ajd sto je rupa u odbrani i katastrofalan naprijed vec je evidentno i glup igrac. Predvodi klapu koja ne zna auta izvesti. Nemojte samo price dobar je Livancic, voli grad i Slobodu, roditelji mu fini ljudi sjede na zapadu svaku i sl. kao sto se znalo pisati kada se uputi kritika ovom bolidu. Bili nas qurac za to. Igrac za zadnjih 30min, u prvoj ni u ludilu.
Samo kazem da sam ja uvijek za vracanje dugova, prvenstveno, a onda u miru i bez pritiska praviti tim za vece domete, ukljucivati mlade igrace i pokusavati prodati ponesto jer imamo jednu od najboljih omladinskih skola u drzavi.
Problem je sto je tesko vracati dugove i raditi na stabilizaciji kluba kad u ligi imas samo 12 klubova a ispadaju 2, i skoro svi su stabilniji od tebe i imaju bolji igracki kadar. I naredne sezone, da ne ispadnes sad, imas j3ben zadatak da opstanes, jer moras uloziti pare u kvalitetniji tim, a ujedno imas dugove za vratom. Nazalost, sve i jedna Uprava nas je unazadila i zato vise nemam ni u koga povjerenja, uspjeli su mi zgaditi i Tusanj i sve oko njega.
075 ❤
075 ❤
Znao je Grado kukat u Bijeljini poslije meca,sad si glavni trener,promjenjena uprava,pripreme u Turskoj,plate se izmiruju kako tako,realno dobar sastav i ti napravis takvu taktiku da 3 pasa ne mogu sastavit
Mogao se Petrovic dovest,jer nam treba neko iskusan, a ne pocetnik u ovom poslu u borbi za opstanak..
Nista licno protiv Grade,da me ko ne shvati pogresno.

Mogao se Petrovic dovest,jer nam treba neko iskusan, a ne pocetnik u ovom poslu u borbi za opstanak..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Potpisujemharry_90 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 22:32Znao je Grado kukat u Bijeljini poslije meca,sad si glavni trener,promjenjena uprava,pripreme u Turskoj,plate se izmiruju kako tako,realno dobar sastav i ti napravis takvu taktiku da 3 pasa ne mogu sastavit![]()
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Grado nema iskustva pogotovo u ovako teškoj situaciji , al bmk više neću da se nerviram pomirio sam se sa cvajtarom !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Isti sam. Slažem se s tobom potpunoBeduin je napisao/la: ↑23 feb 2020, 22:17Ma ne zelim brate ni misliti o ispadanju do zadnjeg kola. Ako dodje do toga, ne dao Bog, onda cemo vidjeti sta i kako.sviunapad1010 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 22:11
@Beduin slazem se sve sa tvojim postom ali halaliti ispadanje iz lige ne mogu nikome vala. Par utakmica u redu ali mi smo u žešćoj krizi ne znamo za pobjedu od 8. kola kada smo kući dobili Borac.
Samo kazem da sam ja uvijek za vracanje dugova, prvenstveno, a onda u miru i bez pritiska praviti tim za vece domete, ukljucivati mlade igrace i pokusavati prodati ponesto jer imamo jednu od najboljih omladinskih skola u drzavi.
Problem je sto je tesko vracati dugove i raditi na stabilizaciji kluba kad u ligi imas samo 12 klubova a ispadaju 2, i skoro svi su stabilniji od tebe i imaju bolji igracki kadar. I naredne sezone, da ne ispadnes sad, imas j3ben zadatak da opstanes, jer moras uloziti pare u kvalitetniji tim, a ujedno imas dugove za vratom. Nazalost, sve i jedna Uprava nas je unazadila i zato vise nemam ni u koga povjerenja, uspjeli su mi zgaditi i Tusanj i sve oko njega.

Nećemo u cvajtu valjda se probude.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 24 feb 2020, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Svi su nam odron, Uzelac jedini danas solidan uz golmana koji nista nije ni radio. Na Livancica sam se naklatio jer me najvise uspio danas iznervirati u ipak paklenoj konkurenciji. I jer su argumenti da ga se odbrani svakakvi ali ne sportske prirode.
Nije nama jos cvajta taman i izgubili od Celika ali stvarno ne vidim nista pozitivno nakon ovog meca. Nije problem bilo ni danas izgubiti pa ni protiv Celika, ako se vidi nesto pozitivno za sta se mozemo drzati u ostatku sezone.
S Celikom ocekujem slicnu tekmu i nadati se samo da udje neka frljoka. Protiv Zrinjskog juniore poslati nek ispuse, i ovaj prvi tim ce svakako ispusiti dole.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
- Pratim igre Slobode i znam kakva je situacija. Dobri su ljudi sad preuzeli klub i pokušavaju popraviti neke stvari koje su drugi uradili u prošlosti. Jako je bitno da se prebrodi ova sezona, da ne bude eliminacije iz lige. Moram istaći da me je posebno pogodilo kad sam čuo da je Perica Ivetić napustio Slobodu. Znam kakav je i kao čovjek i kao fudbaler. U ovom trenutku ovo im nije trebalo, kaže Todorović.
Bivši reprezentativac Tino Sven Sušić odlučio je da svoju formu povrati u Premijer ligi BiH u dresu Sarajeva, Goran Zakarić je došao u Borac, a Semir Stilić igra u Želji. Todorović ipak nije za opciju povratka u bh. fudbal, što je dosta i razumljivo.
- Vjerujte, nisam uopšte razmišljao o toj opciji. Ako bih se i vratio nekad, to bi bila Sloboda, zaključio je Darko Todorović.

-
- Kontakt:
Gledam ga večeras najavljuje borbu sa Čelikom a Zrinjski gotovo da ne spominje - unaprijed je izgubio utakmicu. On nema pobjednički mentalitet na Šićkom i Banj Brdu je već sve utakmice izgubio, ali ne ide mu ni na domaćem terenu. Hitno tražit rješenje hoćel bit Smajič, Nala, Milenko, Ćiro, pa čak i Vlado sve je bolje od njega i vibera. Možda je bolje i da je ostao onaj Brandalekov Bloudek. Malo se šalim al se istinski mora tražit rješenje ako ne pobijedimo Čelik. I treba se tražit odgovornost zašto je Pršeš koji je imao ugovor do kraja sezone pušten u u bud zašto od strane zna se koga.harry_90 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 22:32Znao je Grado kukat u Bijeljini poslije meca,sad si glavni trener,promjenjena uprava,pripreme u Turskoj,plate se izmiruju kako tako,realno dobar sastav i ti napravis takvu taktiku da 3 pasa ne mogu sastavit![]()
Kad je Sloboda zadnji put pobjedila u PL? Hvala
14 septembra,protiv Borca 3-1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Mi smo na pocetku odlicno igrali, prelijepu pass igru imali sa dosta dodavanja i malo faulova (mozda i najmanje u ligi u prvih nekoliko kola), dok se nije pokrenula negativa oko Smajica i Mileta, pa onda protest protiv Koze, strajk igraca i mediji jedva docekali da pisu kako igraci nemaju sta jesti... sve je moglo biti odlicno da se imalo malo sluha i obraza, da se prionulo odmah na posao i trazenje para za igrace.
Sve ostalo je proslost. Smajic i Mile su radili odlican posao, sad je to ocito.
Mi smo na pocetku dobiti Radnika i Borca, 2x se vratili protiv Sirokog i pokazali karakter, uzeli Zelji bod na Grbavici i pokradeni tamo da ne pobijedimo. Ali psihicki smo pali, cak smo odlicno i igrali s obzirom na sve probleme.
Mi smo i nakon svega uzeli bod u gostima Velezu, Celiku i Zvijezdi, kod kuce Sarajevu i Slogi SH, sad evo i Mladosti. Tu lezi najveci problem, nerijeseni rezultati, ubjedljivo najvise u ligi (9) i samo 3 pobjede.
Sve ostalo je proslost. Smajic i Mile su radili odlican posao, sad je to ocito.
Mi smo na pocetku dobiti Radnika i Borca, 2x se vratili protiv Sirokog i pokazali karakter, uzeli Zelji bod na Grbavici i pokradeni tamo da ne pobijedimo. Ali psihicki smo pali, cak smo odlicno i igrali s obzirom na sve probleme.
Mi smo i nakon svega uzeli bod u gostima Velezu, Celiku i Zvijezdi, kod kuce Sarajevu i Slogi SH, sad evo i Mladosti. Tu lezi najveci problem, nerijeseni rezultati, ubjedljivo najvise u ligi (9) i samo 3 pobjede.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.