@Salih1984
Prošle polusezone smo imali vjerovatno najgoru zadnju liniju u ligi i ne vjerujem da se to pretjerano promjenilo, jeste možda malo jer imamo štopere bolje od Bogičevića što i nije neko bogatstvo. Što se tiće krila, takva nam je situacija da smo morali vratit lika koji neće da produži ugovor, fol on zvijezda nekakva. Pa ti još i Zajmović igra. Centarfor nam je Lendrić, kojeg lično gotivim, ali sigurno nije bolji od Krpića kojeg smo morali prodat jer očigledno za kifle nemamo jer se nije uplatnica ispunila. Uglavnom dovimo da Štilić napravi neku magiju i da odbrana ne usere kao što je usrala milion puta do sad.
"Krhki" ti svakako ne igra 90% utakmica, Veselinović i Alishaphić su ti igrali protiv Veleža pa eto jesmo li valjali čemu?
Drug nek si ti meni živ i zdrav i da Bog da ja ne bio upravu, ali mi smo blago rečeno katastrofa. Nadam se pobjedi protiv Zvijezde, nije nemoguće.
@ElCartel11
Pa da, ja govorim da nama odavno ne postoje sigurne utakmice, naravno možemo pobjediti Zvijezdu, ali moramo puno bolje odigrati nego jučer. U Banja Luci je sve moguće, Borac ja jaka ekipa, ali znate vi ovakve utakmice uzet. Nije ni Tuzla City za šalu, pa ste im šest komada uvalili.