Ne znam moguce i da ima nekih skrivenih motiva iza skandiranja al je smijesno svima kad si prvi na tabeli i deres protivnika da skandiras tako nesto tako da mislim da ce s vremenom prestatPantelija je napisao/la: ↑23 feb 2020, 01:19Vjeruj da nece. Previse Se duboko otišlo. Ide ovo malo dalje, ali je problem sto ce tribina ispast ati. Vjeruj ni klub, ni rez, nego tribina. Ja ponavljam, puno veci je problem sto od 6000 ljudi njih 400 500 je na sjeveru, tj manje od 10%. Znaci nesto nije ok.Inijesta je napisao/la: ↑23 feb 2020, 01:14Ocigledno je razlog sto su krenuli ko bekani grlom u jagode na onaj protest pa sad ganjaju neki inat i “ princip”, a sve de moglo rijesit puno normalnijim putem da je 10-15 Hz doslo u Klub na sastanak sa Upravom
A i ovako 50% sjevera pjeva kontra uprave drugih 50% ne, nek se zaredaju jos 2-3 pobjede i izdvojis na tabeli i to prvo 50% ce prestat tjerat Upravu
Nekada je sjever bio bar 30% a nerijetko i 40-50% brojke.
Jedino se ne slazem za brojku, dans na sjeveru preko 1000+ sigurno, al ako govoris o prosjeku onda je to tu negdje 500