FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 23 feb 2020, 01:24

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 01:19
Inijesta je napisao/la:
23 feb 2020, 01:14
Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 01:11

Kad ih to pitas napisu : vrijeme će pokazati...
Ocigledno je razlog sto su krenuli ko bekani grlom u jagode na onaj protest pa sad ganjaju neki inat i “ princip”, a sve de moglo rijesit puno normalnijim putem da je 10-15 Hz doslo u Klub na sastanak sa Upravom
A i ovako 50% sjevera pjeva kontra uprave drugih 50% ne, nek se zaredaju jos 2-3 pobjede i izdvojis na tabeli i to prvo 50% ce prestat tjerat Upravu
Vjeruj da nece. Previse Se duboko otišlo. Ide ovo malo dalje, ali je problem sto ce tribina ispast ati. Vjeruj ni klub, ni rez, nego tribina. Ja ponavljam, puno veci je problem sto od 6000 ljudi njih 400 500 je na sjeveru, tj manje od 10%. Znaci nesto nije ok.
Nekada je sjever bio bar 30% a nerijetko i 40-50% brojke.
Ne znam moguce i da ima nekih skrivenih motiva iza skandiranja al je smijesno svima kad si prvi na tabeli i deres protivnika da skandiras tako nesto tako da mislim da ce s vremenom prestat
Jedino se ne slazem za brojku, dans na sjeveru preko 1000+ sigurno, al ako govoris o prosjeku onda je to tu negdje 500
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 23 feb 2020, 01:25

holyman je napisao/la:
23 feb 2020, 01:17
Benjolos je napisao/la:
23 feb 2020, 01:03
Volio bih neko ko je više upoznat sa situacijom na sjeveru da napišu razlog njihovog tjeranja uprave?
Pravac na sjever pa se raspitaj. Ovdje ti ne vrijedi odgovarati, lupam evo ja ti navedem par stvari, ti ces mi odgovoriti, neko ce se nadovezati, krene rasprava i eto ti 7 stranica svadje. Poslije jos 2-3 stranice o tome kako je forum postao krs jer se samo svadjaju oko gluposti.
Naravno da ne želim ulaziti u neke rasprave sa drugim navijčima, svi smo mi tu za isti cilj a to je da podržimo naše Sarajevo. Nego nešto sam razmišljao, al' stvarno ne mogu skontati ni jedan validan razlog da se ova trenutna uprava smijeni, pa sam zato vas pitao koji potencirate za odlazak uprave da mi kažete vaše te razloge. :thumbup:
Bordo bijeli za život cijeli!!

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 23 feb 2020, 01:26

slika

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 feb 2020, 01:27

ElCartel11 je napisao/la:
23 feb 2020, 01:22
Historicar dobre volje i smije se :tokralju:
Ode spavati nesmijem biti budan vise ni sekunde
Evo buraz, snimak poceo na BHT, kakvo spavanje :)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 feb 2020, 01:30

@pantelija

Ma kao sto rekoh, sad mozemo odgovarati jedan drugom do jutra, ostali se nadovezati i tako u beskraj.
Odgovore koje trazite nalaze se na sjeveru gdje u velikom broju preovladava isto misljenje, a ne na forumu gdje ima razlicitih misljenja iza svakog nicka.

Ps. Jukicu danas prolazna ocjena iako su centarsuti bili go qrac, ajde valjda je to zbog debija. 7/10
Salcin 9/10
Ahmetovic 10/10
Ostalo otprilike standardno. Drago mi je jer je ahmet proradio, poslije pripremnih bio sam zabrinut.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 23 feb 2020, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 feb 2020, 01:32

simidobar je napisao/la:
23 feb 2020, 01:21
ajdohordas je napisao/la:
23 feb 2020, 00:52
Debilnih poteza ? Ljudi doveli kapitalca i minimum jos dva top pojačanja. Napravili takvu konkurenciju u ekipi da se dobro moras oznojit kako bi igrau pocetnu postavu. Doveli sasvim dobrog strucnjaka, taktičara i napravili dobru podlogu za novi uspjeh.

Mutnih radnji ? Vjerovatno se misli na famozne Seate. Svi veci klubovi u svijetu to rade ne vidim zasto i mi ne bi mogli, znaci ima se moze se. To ne treba da zanima ni mene niti bilo koga od nas. Sve dok dovode top pojačanja i dok izmiruju obaveze prema svima koji su ugovorom vezani za klub na bilo koji nacin i dok mi ovako rasturamo, sto se mene tiče i avione mogu igračima sa poklanjaju. A to ugradio se ovaj ugradio onaj, klasična Bošnjina teorija zavjere bez ikakvih dokaza.

Nekorektnog ponašanja ? Vjerovatno se misli na Husrefov otkaz. Tema prežvakana milion puta ali evo opet. Ako su ga ti isti ljudi ostavili poslije Atalante i Goska znaci da su direktno uticali na titulu, znali su sta rade i dali mu podrsku. Isti ti ljudi su ga sada smijenili jer su vjerovatno vidjeli da ne ide. Znali su sta rade prvi puta kada su ga ostavili. Vjerovatno znaju sada opet i zasto im se ne bi vjerovalo ? Samo budale i njegova bliza rodbina nisu vidjeli dokle je doveo ekipu sa svojim metodama rada.
Tvoje vidjenje...
Ne osporavam nista, nit te ponizavam nekim nazivima poput "budala", "glupan", "balavac", "narkoman" itd... Ne mislim da sam "namazaniji" il nesto pametniji zbog mog misljenja.. isti smo potpuno.. samo razlicito vidimo.. :)

Uopste se ne moras slozit samnom, to nije nikakav problem..
Ispostujem ja tebe i ti mene i zajedno podrzimo nase Sarajevo do titule ako Bog da..
Jednostavno, nema potrebe za dizanjem i spustanjem, postovanje mora postojat izmedju nas..

PS Oni (uprava) su jos uvijek tu i jos uvijek mogu popravit dosta stvari, ako vide ljudi da se situacija popravlja i da se trude niko im "a" nece rec.. ;)

Sa ovakim utakmicama su na dobrom putu. ;)
Strasan debi Vinka.. :thumbup: :ljepota:
Eto vidis da mozemo i fino i normalno komunicirat. :thumbup:
Malo sam i ja pretjerao danas sa onim "narkomani" ali je stvarno bilo bezvezno i bez ikakve potrebe. Time se stvara dodatni pritisak koji nam je najmanje potreban sada a i stvara se "podjela" hajd da tako kazem,navijaca, a ni ona nam nije potrebna.
Posebno nije bilo potrebe za tim kada se vidi kako momci igraju i kako grizu, jednostavno TRPAJU u svakom smislu te rijeci. To da daju podrsku niko od nas im ne osporava ali da imaju neke glupe i nelogicne poteze kada ih 80% navijaca ne podrzava, imaju.

Uglavnom razumjeli smo se pa ako Bog da u maju da slavimo opet. :opaopa: :bih:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 feb 2020, 01:33

AlfredNobel je napisao/la:
23 feb 2020, 01:04

Boze sacuvaj... :thumbdown:

Kakav kompleksas trebas bit u zivotu da ovakve stvari pises... Jel te stid imalo ?

Ti stvarno ne znas uzivat u momentu, non stop naka ujedanja i provokacije, prozivanja.. virtualno ku*cenje i dokazivanje level pro...

Znas li ti uopste sa kim ratujes, koga vrijedjas ?

Neko te je pitao kako i sta da misli, za sta da se bori ?

Ti si neko vrijedan 100%... za izbjegavanje, ignorisanje... ;)

PS Tjeraju upravu zbog nekorekntog ponasanja, mutnih radnji, debilnih poteza... ukratko.
I ja kažem, bože sačuvaj takvih navijača.

Kompleksaš kao ja moraš biti. Nije me stid, ne vidim što bi me bilo. :urnebes: :urnebes: Ti si sampion, definitivno.

Ja večeras uživao pravo i sada uživam. Jeste ujedanje takvih likova kao što si ti, koji laže čim zine, koji ne zna ništa drugo nego srrati jedno te isto i koji jedva čeka i najmanju priliku da serucka. Sto ne odes na "prepucavanja" ? lakse ti je da mene provociras zato sto imam drugacije misljenje ? :(

Ne ratujem ni s kim, nije '92. Pišem o balavurdiji, čast korektnim momcima koji se na prste mogu nabrojati. Vrijeđam ovu prvu grupu, pomenutu dva pasusa iznad. :urnebes: :mrgreen: sta ima El Chapo, izdali te prijatelji prodali te svi ? :mrgreen:

Ovo pitanje prevedi.

Vrijedan jesam, životno mislim. Izbjegavaj i ignoriši onda, niko ti nije rekao da repliciraš. Ne mogu da ignorisem hinjaluke, izvini

Aha to.. Pa što niste rekli, upakovali bi oni Husrefu bajaderu uz cvijeće i jedan parfem. Ovo ostalo je sve netačno i lažno, tako da.. Vas boli jedino Husref i njegov otkaz, ništa vas drugo ne boli, niti vam smeta. Da nije bilo slučaja 'Husref', sve bi bilo med i mlijeko. Ovako se satraste da odbranite neodbranjivo.
Kako ti kazes ;)
Nadam se da sam ti otklonio nedoumice. Potajno se nadam, jer znam da ćeš opet isto napisati, jer si paglu i tjeraš vodu na svojim mlin. Onaj za kafu ? Ako si mislio na onaj veci, nemam jbga
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 feb 2020, 01:38

:damn: :?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 feb 2020, 01:39

Meni Jukić danas extra bio. Posebno u pocetku. Vidi se da je brz, ima dobar prvi korak i jako je explozivan. Tesko ga je cuvati. Jos dok se malo oslobodi pritiska i udje u takmičarsku formu bit ce extra.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 feb 2020, 01:42

Pantelija je napisao/la:
22 feb 2020, 21:41
Milicevic je strasna stoper i prosječan zadnji vezni van forme.
Salcin nazad lose, naprijed strasaaan.
Gavric nije za prvih 11 uopste. Nema motoriku
Jukic fantastičan. Zasto? Napokon krilo koje je okomito. Jednom prođe i ti Imas gol.
Rahman prekucao igricu. Sprdda se sa njima na terenu. Koliko je bio jesenas nespreman.
Ne samo on, nego ekipa cijela. Imas osjecaj da ovi momci mogu jos 90 odigrati. Toliko sprinteva, toliko borbe i opet drze tempo isti.
Onda ulazi artiljerija. Prvi mustedenagić... Majstor.. Tu nema price to se odmah vidi... Veliko pojacanje.
Zatim sušić, tu nismo vidjeli nista al penal je za kucao ko niko sem bekića brata na koševu hahha

Prva utakmica i za ocekivati teska . Raduje me da je Salcin pokazao kvalitet ofanzivno , takva igra se ocekuje (ofan.) u PL .
Zadnja dva vezna razocarenje , sigurno da Djokanovic ne bi losije odigrao , a znacilo bi mu .
Crveni opravdan(preokrenuo utakmicu , ali njihova slabost ) i zuti Dupetu takodje. Ahmet i Rahman po zute u Banja Luku . Treba se paziti nekog crvenog kartona (tesko je to , ako zeli sudija) , mislim na onaj Hebibov u Listici . Sve u svemu dobro je , imamo dosta rezerve , to raduje .

Jos : 12 pobjeda i 1 remi i pravac VV
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 feb 2020, 01:54

Najjači neki brat na istoku kad pođe urlat oko 70te minute "Husrefe mijenjaaaaj". :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 feb 2020, 01:54

AlfredNobel je napisao/la:
23 feb 2020, 01:38
:damn: :?
Dopusti ba da prodje... Nemoj da se prepiremo oko postovanja i nepostovanja.. Ziv bio...

Ne pomazes ni upravi, ni klubu, ni navijacima... a Husref ima svojih problema...
Stani vise ako Boga znas.. Ne radi mene, vec radi ostalog naroda...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 23 feb 2020, 01:55

TheIvicnjak je napisao/la:
23 feb 2020, 01:26
slika
slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 feb 2020, 02:10

Osteceni smo za penal u 29 min. Rahmanovic zadnji igrač i Nukic ga obara sa leđa
Das Ist Walter

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 feb 2020, 02:14

Vjerovatno ce u BL biti samo jedna izmjena, Oremuš umjesto Gavrića.Sušića i Pidru, očekujem protiv Mladosti, u prvih 11.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 23 feb 2020, 02:16

Akp ko ima, nek mi napise u pp sto da se tjera uprava, samo nek razlog zvani husref musemic ne navodi. Da ne bude da se ljudi nadovezuju pa daa se svadjamo

Hvalaa
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 23 feb 2020, 02:18

Tek sam sad shvatio koliko se danas Spaho derao...lik viče i kad "normalno" priča

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 23 feb 2020, 02:24

AngelDiMaria je napisao/la:
23 feb 2020, 02:16
Akp ko ima, nek mi napise u pp sto da se tjera uprava, samo nek razlog zvani husref musemic ne navodi. Da ne bude da se ljudi nadovezuju pa daa se svadjamo

Hvalaa
Siguran sam da 99,9% njih ti ne zna odgovoriti na to pitanje. Slusaju tzv vodje koji od njih prave budale.
Ne treba o tome pisati nego se okrenuti utakmicama i uzivati u ovom lijepom vaktu koji je dosao. A jos mnogo lijepih stvari nas ceka u skorijoj buducnosti :thumbup:

P.S. Kako kmeci onaj igrac cityja ko ona Markova Divna iz Zadruge :rol: :rol: :rol:

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 23 feb 2020, 03:46

Fenomenalna tekma,Mersi naklon do poda,nevjerovatno je koliko taj covjek znaci za nasu igru i ne samo vcrs nego inace,pravi profesionalac i veliki covjek :tokralju:
Ono sto me jako raduje pored ovako visoke pobjede je jako dobra partija Salcina,a i Jukic me prijatno iznenadio.
Sjever izdominirao 💪
Sljedeca tekma protiv dodikove prcije,ako uspijemo dobiti pravimo veliki korak ka odbrani titule,daleko od tog da ce to znaciti da smo osvojili titulu, ima jos dosta da se igra,Al bit ce to veliki korak naprijed ka odbrani tiule.
Nece biti lahko protiv cetnika al ne sumnjam u to da cemo uspjeti odnijet 3 boda.
Lesinari puse ga,Banja Luku **** ja.....
Pravac Banja Luka.
Uprava napolje !!!!!
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 23 feb 2020, 03:50

Treba slaviti 6 dana :njanjanja: :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hase73, keli, MaroonBjelave, Morpheus, N3R3D i 56 gostiju.