Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dajte im titulu, prvo korner nije vidjelo kornera, pa aut gdje je trebao biti za Tuzlu, pa ovaj crveni gdje je Dupovac trebao dobiti crveni karton.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ne znam šta je Badjiu trebalo da nakon onakvog starta uhvati Dupovca za vrat. Trebao se samo pomjeriti bez obzira što se ovaj zaletio na njega.
FKS titule, kao i dosad, a vama ona stvar.prisonbreak je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:12Dajte im titulu, prvo korner nije vidjelo kornera, pa aut gdje je trebao biti za Tuzlu, pa ovaj crveni gdje je Dupovac trebao dobiti crveni karton.
Kao i dosad.

-
- Kontakt:
Moja procjena je oko 3800 navijaca, VIP tribina je zakazala ali nije ni cudo s obzirom kako je lijepo vrijeme danas u MostaruAntipolitika3 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:58Fina posjeta u Vrapcicima danas.
Respekt za komsije protiv zadnje ekipe onoliko raje![]()
Forzza Velez
Najveci cigan PLa Rahmanovic, fuj

Nevjerovatno

Nevjerovatno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svaka cast FK Sarajevo! Lose psiholoski pripremljena ekipa Beriz City-a.
- prisonbreak
- Kontakt:
I jos jedan gol koji nije cist. Dajte im titulu, i obako sve zivo kupuju. Gamad sarajevska.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Auu laktuse Rahmanovica
- ASD
- Kontakt:
Badji ima brutalnu statistiku 17 utamica, 0 golova, 2 crvena kartona.
Jao grbicu care

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Koliko ima stolica centralna tribina?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:14Moja procjena je oko 3800 navijaca, VIP tribina je zakazala ali nije ni cudo s obzirom kako je lijepo vrijeme danas u MostaruAntipolitika3 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:58Fina posjeta u Vrapcicima danas.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Fuj gov.na kineska...
Auh kakav kiks sudije, pa i ovo je za crvenog.
Sad ide kazna za Grbica, zabrana da sudi od ponedjeljka do petka
Sad ide kazna za Grbica, zabrana da sudi od ponedjeljka do petka
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Skoro 3300 i VIP 1170. Na centralnoj je bilo mjesto samo u prvom sektoru u cosku, ali je dosta ljudi stajalo na vrhu citave tribine, tako da je to tu negdje u 100 ljudi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:17Koliko ima stolica centralna tribina?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:14Moja procjena je oko 3800 navijaca, VIP tribina je zakazala ali nije ni cudo s obzirom kako je lijepo vrijeme danas u MostaruAntipolitika3 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:58Fina posjeta u Vrapcicima danas.
Forzza Velez
i onaj arezinin sut je usao u go, samo su namontirali da izgleda da je preko gola, plus 3 penala za tuzlu nije sviraoprisonbreak je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:12Dajte im titulu, prvo korner nije vidjelo kornera, pa aut gdje je trebao biti za Tuzlu, pa ovaj crveni gdje je Dupovac trebao dobiti crveni karton.
-
- Kontakt:
Oko 3000-3200 maksimalno je danas bilo na obe tribine. Pusti ovog sto pise 3800 to nema sanse jer otprilike toliko (3800) ukupno ima stolica na vipu i dedari...Antipolitika3 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:17Koliko ima stolica centralna tribina?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:14Moja procjena je oko 3800 navijaca, VIP tribina je zakazala ali nije ni cudo s obzirom kako je lijepo vrijeme danas u MostaruAntipolitika3 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:58Fina posjeta u Vrapcicima danas.
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 22 feb 2020, 18:23, ukupno mijenjano 3 puta.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Uvesti VAR ili gasi ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.