filip13 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 07:44NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 feb 2020, 23:43Fakat mi mnogi od vas nisu jasni.Eto, pobjedilo se i nista vise nije bitno.Nacija smo kojoj je sve dobro kad se pobjedi, a nista ne valja kad se izgubi.Nigdje sredine, nigdje prostora za konstruktivnu kritiku.
Itekako se radujem pobjedi svoje repke, ali kad nesto ne valja, onda ne valja i to treba reci.Samo tako se napreduje, a neke djecije gluposti tipa "hejter" i sl.
U pocetku smo govorili, Bosnic je tek dosao, dajte mu malo vremena.Imao je nekoliko utakmica da "uhvati" ritam, upozna ekipu i proba to posloziti kako on zamislja.Istina, roster nije kvalitetan,ali sve greske koje smo imali u prethodnom ciklusu su i veceras bile tu.Jel i dalje imamo problem sa skokom? Imamo.
Jel i dalje imamo problem sa sutem?Imamo. Jel i dalje KATASTROFALNO izvodimo slobodna bacanja? Izvodimo!
Sta je onda to taj covjek popravio?? Ja ne vidjeh nista.
Potom ovo vracanje isluzenih igraca.Sta to mogu vise ponuditi Milosevic, Stipanovic, Pasalic?? Nista, to su i dokazali veceras,izuzev par skokova Andrije. To nam godinama dokazuju.Daj mladje momke da vidimo sta mogu i da li se na njih moze racunati?Nemoj da su broj na papiru samo.
Potom pozivanje akcija za igrace kojima raja na basketu ne bi dala loptu u ruke.Post up za Stipanovica??![]()
Post up za Vrabca??![]()
Na koncu,koju smo to mi imali akciju uopste veceras osim post upa za nekog ?? Ne mogu se sjetiti nijedne.
Ovdje se pod hitno mora odrediti lider."Ko kosi, a ko vodu nosi". Najblizi tome je Atic, jer jedini moze probiti, poloziti,te pogoditi i sut izvana.Decku se treba reci, ti moras uzeti 15 suteva.Mora mu se dati samopouzdanja, jer toliko ovisimo o njemu.Ako to selektor ne vidi, nama pomoci nema.
Potom se sa mnogima mora popricati o koncentraciji na terenu.Da su pojedinci svjesni date situacije, a ne da se protivniku pokloni 8 bacanja, jer niko nije svjestan da samo u bonusu!!! To su sve sitnice,ali stvari koje su nedopustive.I to nam se godinama ponavlja.Sve to furstrira nas navijace.Makar je kod mene tako.Ne frustrira mene manjak njihovog kvaliteta, toga je i laik svjestan.Mene frustriraju stvari koje se STALNO ponavljaju, a koje se mogu ispraviti.
Nista od toga mi ne ispravljamo i veceras je sreca bila na nasoj strani.Vec iduci put nece biti ne budemo li poradili na manama koje su sigurno tu zadnjih 10 tekmi, ako pricamo o ovoj grupi igraca.![]()
Nisi ti Nez Dobro gledao izgleda

Pasalic je sasvim korektno odigrao ,jeste promasio 4 trice, Ali je ostalo pogodio i podijelio jako vazne Ass ,gdje su igraci ostali na ziceru, vise jedan igrac ne moze uciniti.
Sta je se promijenilo

Atic je imao 15 suteva ,Ali si vidio da je na kraju ponovo poceo donositi pogresne odluke,sva sreca pa Simpson probi odbranu.
Jedino gdje Bosnic grijesi jeste,Post Up na Andriju Kada je protivnik u Bonusu nije Dobro resenje jer slobodna bacanja su nam kriminalna..nije da je Halilovic bolji ,Ali Titan stvarno zida ,i nema sem faula sta izvuci