RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mozda ste me krivo shvatili ali ja ne napdam Acu nego govorim da nije za trenera trenutno jer je klub u groznoj situaciji a on nema ni iskustva a ni nekog znanja sad trenutno.Treba sve postepeno radit jer ne mozes prohodat odmah,treba vremena.Djafi su nudili trenersko mjesto ali covijek ide postepeno i jos pece zanat pa ce se onda uhvatit nekog kluba isto ko i trener susjeda.Ne moze obicni navijac izaci pred kamere i govorit u ime RA nego to treba neko iz rukovodstva RA da uradi a da ga podrze svi clanovi RA.Ovo sve se radi za dobrobit Veleza a ja licno ne zelim nikakve trofeje ali zelim normalan klub pocevsi od omladinskog pogona pa do prvog tima.Vazda ce neko biti u upravi ko ce levatit raju za pare ali nek i levate ali samo nek igraci imaju i nek klub bude stabilan jer ovako vise ne moze.Treba promjenit upravu a onda podhitno trenera naci i dovest par igraca ali da budu prava pojacanja a ne da budu losiji od nasih igraca.Ja sam rekao da bojkot podrzavam ali se trebalo vise obracat u javnost da svake sedmice bude nesto u vezi Veleza i bojkota
svi mi isto zelimo, samo nismo isto svjesni sta nam je definitivni neprijatelj/problem!
u pravu si da bi to trebao neko iz ra da ucini, da istupi u javnost
ali i mi, svi ostali(u sto vecem broju) trebamo dati JASNU I GLASNU podrsku momcima!!!
nije posteno gurat momke u vatru a stajati po strani i gledati?!!
bojkot je ispravan, jer pruza priliku da se stvari napokon, temeljito izmjene unutar kluba.
ili ce da nas bude kako bog zapovjeda ili da nas nema vise.
ovako dalje ne ide, nerealno je na duze staze funkcionisat na nacin na koji funkcionisemo zadnju deceniju!
OD JEDINSTVA NAS J£B£ NE-JEDINSTVO.
u pravu si da bi to trebao neko iz ra da ucini, da istupi u javnost
ali i mi, svi ostali(u sto vecem broju) trebamo dati JASNU I GLASNU podrsku momcima!!!
nije posteno gurat momke u vatru a stajati po strani i gledati?!!
bojkot je ispravan, jer pruza priliku da se stvari napokon, temeljito izmjene unutar kluba.
ili ce da nas bude kako bog zapovjeda ili da nas nema vise.
ovako dalje ne ide, nerealno je na duze staze funkcionisat na nacin na koji funkcionisemo zadnju deceniju!
OD JEDINSTVA NAS J£B£ NE-JEDINSTVO.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Mi bi sami trebali vidit koliko nas je zajedno u ovom bojkotu ali otic jednom i na trening igraca pa i njih pitat sta misle.Sve jedno po jednog da vidimo njihovo stajaliste jer ja bi najvise volio kad bi Velez opstao u ligi pa sad sto se ne ucini uradit na ljeto ali temeljito.Ako Velez ispadne,nece se zadugo vremena vratit.Meni smeta nejedinsto medju nama.Mora neko javno reci sta i kako se desava u Velezu i obratit se za pomoc
tako nekkao, odprilike.cunami je napisao/la:svi zajedno u sto vecem broju otici na trening igraca pa i njih pitat sta misle
pod hitno!
bravo!cunami je napisao/la:Meni smeta nejedinsto medju nama
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
proslo prvenstvo nam dali,Mandrak je napisao/la:Pobjedili nekako Čelik na svom terenu (a možda su i nešto dogovorili sa Ibrakovićem, ko ce ga znati) i odmah su im oni prijatelji![]()
Sarajevo i Željo ih ne smiju pobjediti u Vrapčićima jer ako slucajno pobjede - automatski su dušmani, a ako im puste da ih oni pobjede i to na svom terenu onda su prava raja
![]()
pa lik nije dobar sekunde sviju mi.
Ne smiješ ih ni pobjediti, dokle je došlo yebote
ovo prvenstvo nam dali,
pardon nisu dali ali smo mi njima kao trebali dati,pa ih z........
nidje veze,
prva liga federacije ceka.....

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
gavrane, ko vas bola j£be- dali, uzeli svejedno -
tema je Velež
aj ti lagano k svojima
tema je Velež
aj ti lagano k svojima

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Evo nek neko od predstavnika igraca ode u klub i kaze Đonki nek sazove sve igrace koji su u Mostaru i da se odrzi sastanak samo sa igracima,bez direktora,clanova uprave i trenera pa nek igraci kazu sta imaju i da i mi ko navijaci postavimo par pitanja i da vidimo sta oni kazu i na osnovu toga da se pripremamo za mogucu skupstinu ili za nesto sto bi se trebalo desit za koji dan
Kuku ti je nama s nama 
Edit: I sta, neko bi da se napravi emisija sa navijacima na RTM-u, ako sam najbolje upratio, koji popljuva sve zivo ovih dana. Super, poltroni j.ebeni.
Carina, evo racunaj na sve nas odavde, ali to da informacije trazimo na ulici ne ide jbg, sta ako zaustavim pogresnog covjeka
Eto ti belaja..Znaci, ako radite nesto vas par, zasto toliko tajno i zasto se ne smije znati? Ja zelim pomoci, svi iz KN-a zele pomoci, svi zelimo pomoci kako znamo i koliko mozemo, svi kojima je Velez i stari i stara, kako Maca otpjeva jednom (je li bio Maca
) Ja tako gledam na stvari..
Ocekujem info plus za PP

Edit: I sta, neko bi da se napravi emisija sa navijacima na RTM-u, ako sam najbolje upratio, koji popljuva sve zivo ovih dana. Super, poltroni j.ebeni.
Carina, evo racunaj na sve nas odavde, ali to da informacije trazimo na ulici ne ide jbg, sta ako zaustavim pogresnog covjeka

Ocekujem info plus za PP

Support Velez, It's logical! ★
- Probisvjet
- Kontakt:
Zelim vam oporavak i vracanje tamo gdje pripadate! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
zelim vam oporavak od krize ...!!!!Mislio sam kad je zvjezda protiv vas igrala dda cemo ispusit a ono tosunovic vam 4 gola dade jbg brzo se oporavite ....!!
Sklajic mozda ode u olimpik a sarajevo je zainteresovano za sefku...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Crni gavran
- Kontakt:
Iako je ovo topic namjenjen RSD Velez Mostar, vidim da je posjecen i od navijaca i simpatizera drugih klubova, sto znaci da je uprkos svemu Velez veliki klub, svidjelo se to nekome ili ne.
Drugo, nadam se da moderatori nece obrisati moj post, jer ipak s njim izrazavam svoje misljenje i pri tom ne vrijedjam nikoga.
Malo bi se osvrnuo na pisanje pojedinih navijaca i simpatizera drugih klubova:
1. Celik jeste prijatelj Velezu to je dokazano nebrojeno puta, od onda kada su prvi put ispali u 1.federalnu ligu dobili su bodove na Bilinom Polju, pa zatim prije dvije sezone Celik je dotukao Posusja 3:0 u Posusju i onda u pretposljednom kolu pobijedili direktnog konkurenta za opstanak Velezu - Orasje, mada su vec mnogi na sva usta izjavljivali da ce Celik tu utakmicu - prodati. Za razliku od Celika, Sarajevo je Veleza izbacilo iz lige, pobjedom u Vrapcicima. S druge strane daju bod Drini, a dobijaju Veleza, ma bas prijateljski gest. I nimalo sumnjiv.
Mislite da Siroki s druge strane nije dao bodove Zrinjskom? I sta mislite iz kojih razloga? Eto materijala pa malo razmisljate. Moze i Zeljo i Sarajevo da dodju tesku situaciju, Zeljo je vec dolazio u tu situaciju, nije to bilo tako davno.
2. Sarajevo i Zeljo ne daju bodove nikome, zato ih Celik treba razvaliti na Bilinom Polju bez obzira sto im treba za titulu. Trebalo je i Celiku u sezoni 2007/2008 titula, pa znamo kako smo prosli i na Kosevu a i na Grbavici. Znaci, nema "brastva" u ovom slucaju. Smijesne su izjave pojedinih Pitara da su izgubili titulu na Bilinom Polju kada su izgubili 1:2, jer su dali Celiku da ostane
. To je bilo one sezone kad je Sarajevo dobilo Celika 6:1 na Kosevu, a u revansu na proljece izgubili i bodove a i titulu.
3. Da odgovorim onom Zrinjevcu sto kaze da je Velez pustio Zelji bodove da bude prosle godine prvak. Ne seri
Po toj prici i vi ste dali Zelji bod a Siroki je pomogao Zelji sa sva tri boda na Pecari
. Zeljo je prosle godine bio apsolutno najbolja ekipa u PL i sasvim zasluzeno postao prvak.
Na kraju da kazem nesto Velezovcima. U gadnoj ste nevolji, prije svega, zbog toga sto je nekome iz vasih redova u gradu Mostaru stalo da unisti Velez, govorim o Bosnjacima, Hrvati bi ja vjerujem najvise voljeli da se taj klub ukine. Kako drugacije tumaciti tjeranje Hotica? Nema vam druge nego boriti se na bilo koji nacin. Nadam se da cete uspjeti i da se nikada vise necete boriti za opstanak. "IZRONICE STARI ZA ONOG STO GA VOLE".
Isto zelim i Slobodi i Zelji i Sarajevu i Borcu i Zrinjskom a neko to tumaci na nacin koji zeli
Drugo, nadam se da moderatori nece obrisati moj post, jer ipak s njim izrazavam svoje misljenje i pri tom ne vrijedjam nikoga.
Malo bi se osvrnuo na pisanje pojedinih navijaca i simpatizera drugih klubova:
1. Celik jeste prijatelj Velezu to je dokazano nebrojeno puta, od onda kada su prvi put ispali u 1.federalnu ligu dobili su bodove na Bilinom Polju, pa zatim prije dvije sezone Celik je dotukao Posusja 3:0 u Posusju i onda u pretposljednom kolu pobijedili direktnog konkurenta za opstanak Velezu - Orasje, mada su vec mnogi na sva usta izjavljivali da ce Celik tu utakmicu - prodati. Za razliku od Celika, Sarajevo je Veleza izbacilo iz lige, pobjedom u Vrapcicima. S druge strane daju bod Drini, a dobijaju Veleza, ma bas prijateljski gest. I nimalo sumnjiv.

2. Sarajevo i Zeljo ne daju bodove nikome, zato ih Celik treba razvaliti na Bilinom Polju bez obzira sto im treba za titulu. Trebalo je i Celiku u sezoni 2007/2008 titula, pa znamo kako smo prosli i na Kosevu a i na Grbavici. Znaci, nema "brastva" u ovom slucaju. Smijesne su izjave pojedinih Pitara da su izgubili titulu na Bilinom Polju kada su izgubili 1:2, jer su dali Celiku da ostane

3. Da odgovorim onom Zrinjevcu sto kaze da je Velez pustio Zelji bodove da bude prosle godine prvak. Ne seri

Na kraju da kazem nesto Velezovcima. U gadnoj ste nevolji, prije svega, zbog toga sto je nekome iz vasih redova u gradu Mostaru stalo da unisti Velez, govorim o Bosnjacima, Hrvati bi ja vjerujem najvise voljeli da se taj klub ukine. Kako drugacije tumaciti tjeranje Hotica? Nema vam druge nego boriti se na bilo koji nacin. Nadam se da cete uspjeti i da se nikada vise necete boriti za opstanak. "IZRONICE STARI ZA ONOG STO GA VOLE".
Isto zelim i Slobodi i Zelji i Sarajevu i Borcu i Zrinjskom a neko to tumaci na nacin koji zeli

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Ehh.. treba mi kompletan sastav Veleža, pa eto ako neko ima volje i znanja da pomogne..
Po mom nekom misljenju mislim da izgleda ovako, pa bih molio da me neko ispravi ako bude gresaka.
Sanel Boric[Golman]
Asim Skaljic [Stoper]
Zaimovic [Zadnji Vezni a moze i kao stoper]
Amer Mahinic [Stoper]
Armin Jazvin [Zadnji Vezni a moze i kao stoper]
Dalio Memic [Zadnji vezni ??]
Adnan Kadric [Stoper
]
Admir Kajtaz [Lijevi Bek, stoper]
Zlatko Kazazic [Desni Bek, Stoper]
Dzenan Durakovic [Centralni Vezni, poluspic]
Mustafa Kodro [Centralni Vezni]
Halil Mahmutovic [Centralni Vezni]
Perica Ivetic [Lijevi Bek]
Eldar Hasanovic [Napadac]
Rijad Demic [Centralni Vezni]
Admir Velagic [Napadac]
Amir Zolj [Zadnji/Centralni Vezni]
Arnel Stupac [Krilo ?]
Elvis Lelo [Poluspic ?]
Sevko Okic [Napadac]
Armel Skaljic [Napadac]
Mirza Cemalovic [Napadac]

Po mom nekom misljenju mislim da izgleda ovako, pa bih molio da me neko ispravi ako bude gresaka.
Sanel Boric[Golman]
Asim Skaljic [Stoper]
Zaimovic [Zadnji Vezni a moze i kao stoper]
Amer Mahinic [Stoper]
Armin Jazvin [Zadnji Vezni a moze i kao stoper]
Dalio Memic [Zadnji vezni ??]
Adnan Kadric [Stoper

Admir Kajtaz [Lijevi Bek, stoper]
Zlatko Kazazic [Desni Bek, Stoper]
Dzenan Durakovic [Centralni Vezni, poluspic]
Mustafa Kodro [Centralni Vezni]
Halil Mahmutovic [Centralni Vezni]
Perica Ivetic [Lijevi Bek]
Eldar Hasanovic [Napadac]
Rijad Demic [Centralni Vezni]
Admir Velagic [Napadac]
Amir Zolj [Zadnji/Centralni Vezni]
Arnel Stupac [Krilo ?]
Elvis Lelo [Poluspic ?]
Sevko Okic [Napadac]
Armel Skaljic [Napadac]
Mirza Cemalovic [Napadac]

Moze li iko napisat ima li ikakvog pomaka sto se tice te skupstine,ima li prica oko trenera i sl.?
Da li je neko usao u taj Upravno Odbor novi ili su svi isti? Pitam jer sam slucajno cuo ali sasvim slucajno kako je neki novi lik usao u Upravni Odbor pa ako neko ima nekih informacija nek napise
Da li je neko usao u taj Upravno Odbor novi ili su svi isti? Pitam jer sam slucajno cuo ali sasvim slucajno kako je neki novi lik usao u Upravni Odbor pa ako neko ima nekih informacija nek napise
Adnele,pusti bola covjeka,sta ga vrijedjas ta nije nista lose o Velezu reko
.Jeste da je ta prica pomalo dosadna ali mogo si mu na ljepsi nacin reci
.Celik nam jeste pomogo dva puta,a mi njima jednom i to je to(ni jednim ni drugim tada nisu trebali bodovi za nesto drugo).Da su Celiku trebali bodovi za prvaka sumnjam da bi nam pomagali a tako i obratno.Da su Zeljo i Sarajevo bili u sredini tabele mozda bi i oni pomogli.Ali moje je misljenje da se treba igrati sportski i ko zasluzi da ispadne,neka ispadne,kad se ponovo vrati bice puno bolji.Nek se igra posteno pa ove godine ako Velez zasluzi da ispadne nek ide u federalnu ligu,ne treba nam niko pomagati.Mi ce mo se pokusati izboriti da i dalje igramo u PL.Mene najvise bole sudijske kradje i namjestanje utakmica od konkurenata pa se moze desiti da ispadne onaj klub koji je igro posteno a osto onaj klub koji je namjesto a objektivno zasluzuju ispadanje. **** ligu ako ce se namjestati i davati jedno drugima,ja sam protiv toga.Mora se teziti da se igra posteno i onda ce liga dobiti na kvaliteti,ovako smo zadnje mjesto u Evropi upravo radi ovih stvari

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Zasto da gavran ode na temu zeljeznicar,kakve on veze ima sa zeljom,covjek navijac CelikaAdnel je napisao/la:Gavrane ti si obicno smece ...i vecina vas ste otjerali navijace Borca,Zrinjskog sa ovog foruma radi dosadni i glupi postova imas temu Zeljeznicar i tamo pise dosadne postove to jest djecije fore prospaj.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
gavran kao zeljovac a ne crni gavran

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
nem73 je napisao/la:gavran kao zeljovac a ne crni gavran![]()

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ove sezone treba da se izabere novo rukovodstvo kluba i da se ostane u ligi pa da se od ljeta pocne radit ne stvaranju neke respektabilne ekipe.Mislim da je vrijeme da pocne Velez zaradjivat na sopstvenom proizvodu jer vidimo da je sve manje onih koji zele da daju pare i da sponzorisu klubove.Sloboda je najbolje uradila sa Husejnovicem i mislim da je to jedan ozbiljan pokazatelj i pravi put da se proda jedan domaci igrac.Dala momku kapitensku traku i trpili su ga u svakom pogledu osim nediscipline i zaradili para stotina hiljada maraka.Mislim da bi i Velez trebao sa tim modelom nacina rada krenut ali da se i ne previse gomila igraca sa strane koji nemaju ugovore.Bolje 4 dobra sa strane nego 10-ak a polovnih igraca.Ima momaka koje treba istrpit i dat im sansu.
Ali vidit cemo sta ce se desit na toj famoznoj skupstini kluba koja bi se trebala odrzat uskoro
Ali vidit cemo sta ce se desit na toj famoznoj skupstini kluba koja bi se trebala odrzat uskoro
zadnjih 10 godina velez je u krizi i uprkos tome su izbacili odlicnih igraca,mislim da se mozete oslonit na to uvijek ste bili plodno tlo,mozda i ispast ove godine,cisto zbog troskova ali sve karte polozit u omladinske pogone,znam da je tesko i da imate probleme sa lokacijom,ali jbg nek vam je sa srecom...cunami je napisao/la:Ove sezone treba da se izabere novo rukovodstvo kluba i da se ostane u ligi pa da se od ljeta pocne radit ne stvaranju neke respektabilne ekipe.Mislim da je vrijeme da pocne Velez zaradjivat na sopstvenom proizvodu jer vidimo da je sve manje onih koji zele da daju pare i da sponzorisu klubove.Sloboda je najbolje uradila sa Husejnovicem i mislim da je to jedan ozbiljan pokazatelj i pravi put da se proda jedan domaci igrac.Dala momku kapitensku traku i trpili su ga u svakom pogledu osim nediscipline i zaradili para stotina hiljada maraka.Mislim da bi i Velez trebao sa tim modelom nacina rada krenut ali da se i ne previse gomila igraca sa strane koji nemaju ugovore.Bolje 4 dobra sa strane nego 10-ak a polovnih igraca.Ima momaka koje treba istrpit i dat im sansu.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.