Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
samo da se ne zarati ....mi nismo zijanili egal utakmicu...Vrabac zabio odlucujuci kos ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Da smo pogodili zicere i slobodna davno bi rijesili ,ovako na kraju sa odbranom i hrabrim Simpsonom do pobjede.Posto je pobjeda necemo nikoga kritikovati.Idemo dalje..
Pokazite malo respekta ovim momcima!! Bez hejta koji k*****. Momci su izborili ovu pobjedu junacki!! Idemo na bolje.
dobre guzove ima Belma
- svrakino1921
- Kontakt:
BRAVO BOSNO MOJA
ADIN HVALA
HVALA VAM MOMCI
HVALA VEDRANE-SARAJLIJO
IDEMO SAD TUZLA
IDEMO MEJDAN

ADIN HVALA
HVALA VAM MOMCI
HVALA VEDRANE-SARAJLIJO
IDEMO SAD TUZLA
IDEMO MEJDAN

Koja je uloga Pašalića? Play nije(Atić organizuje napad dok su obojica na terenu), sve šuteve je promašio, ne ide na ulaz, defanzivac nije, ne učestvuje u skoku. Air Gega sa dva mjeseca bez kluba bi ipak nešto dao ovoj ekipi.
Grcka-bugarska 73-63
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Katastrofalan večeras.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čampara sigurno korisniji, iako danas nije igrao.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
I halilovic je podbacio nocas,ocekivao sam vise obzirom da igra sezonu zivota u francuskoj
Svaka cast.U ponedjeljak popit leksaurina i opustit se 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 feb 2020, 20:24Jarane, samo onako kako jeste.Ja sam teski realista.Sta si ti vidio ovdje dobro??bombaysaphire je napisao/la: ↑21 feb 2020, 20:22Jarane ali si ti postao negativan , kako su ti Spursi grohnuli , auuuuuuuuuuu...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 feb 2020, 20:197 brace.![]()
![]()
![]()
Sta ne zabi covjek.![]()
Ide naslov: Odlicna igra bh.kosarkasa.![]()
![]()
Ide brate malo u kafanu , opusti se![]()
![]()
U duelu dvije katastrofalne ekipe, pobijedila je ona manje katastrofalnija.Lijepog poteza nisam vidio, a kamo li sta kompleksnije.
Pa dobro , ti si elita , samo NBA nivo priznaješ , ja sam se zayebao što sam ti odgovorio ...
Izvini buraz , do mene ..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Meni je ova bezidejnost u napadu bila sasvim ocekivana, s obzirom da su nam dva organizatora igre zadnji put igrali u reprezentaciji prije 7 i vise godina. Svi ostali tad nisu ni bili u reprezentaciji, osim Milosevica i Stipanovica (koji nam se tad nekad i prikljucio). Ne moze se ocekivati da se sve to za 4-5 dana poveze. Problem je bio sto smo lose gradili skok i sto smo uzasno izvodili slobodna bacanja. Vidjelo se kasnije da je igra malo kliknula i da je Adamovic donekle povezao redove u napadu. Vrabac je na kraju odigrao kljucnu ulogu ovdje i cestitke mu na tome. U odbrani je bio odlican, a ni u napadu osim onog fadeawaya nije grijesio. Osim njega, i ovom Aticu bi trebalo nacrtati neke stvari. Moze dati mnogo toga, ali je ekstremno neinteligentan. Stipanovic i Milosevic su po meni suvisni ovdje i vjerujem da bi Kamenjas bio korisniji na parketu od Andrije. Jedino bi ga mozda atmosfera u Tuzli pojela, ali opet mi ne djeluje da je on neki tremaros. U svakom slucaju, daleko je ljepse nakon ove pobjede otici u Mejdan i podrzati momke. Ima da polete kad dobiju najbolju mogucu podrsku u drzavi.
U ponedjeljak ocekujem puno vise od svih njih, pogotovo od Pasalica i Halilovica.
Btw, kako ovog Delinja nije stid ulaziti na ovu temu? Pokrij se kakvom ponjavom po glavi i idi spavaj.

Btw, kako ovog Delinja nije stid ulaziti na ovu temu? Pokrij se kakvom ponjavom po glavi i idi spavaj.
Ne znam ljudi kakav je Baho bio, al ovaj hrvat na sk hrvatskom ko da je dzenazu komentiro yeb seb mater
naprijed rejal
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobar je momak,nemojGhuraba je napisao/la: ↑21 feb 2020, 20:39Meni je ova bezidejnost u napadu bila sasvim ocekivana, s obzirom da su nam dva organizatora igre zadnji put igrali u reprezentaciji prije 7 i vise godina. Svi ostali tad nisu ni bili u reprezentaciji, osim Milosevica i Stipanovica (koji nam se tad nekad i prikljucio). Ne moze se ocekivati da se sve to za 4-5 dana poveze. Problem je bio sto smo lose gradili skok i sto smo uzasno izvodili slobodna bacanja. Vidjelo se kasnije da je igra malo kliknula i da je Adamovic donekle povezao redove u napadu. Vrabac je na kraju odigrao kljucnu ulogu ovdje i cestitke mu na tome. U odbrani je bio odlican, a ni u napadu osim onog fadeawaya nije grijesio. Osim njega, i ovom Aticu bi trebalo nacrtati neke stvari. Moze dati mnogo toga, ali je ekstremno neinteligentan. Stipanovic i Milosevic su po meni suvisni ovdje i vjerujem da bi Kamenjas bio korisniji na parketu od Andrije. Jedino bi ga mozda atmosfera u Tuzli pojela, ali opet mi ne djeluje da je on neki tremaros. U svakom slucaju, daleko je ljepse nakon ove pobjede otici u Mejdan i podrzati momke. Ima da polete kad dobiju najbolju mogucu podrsku u drzavi.U ponedjeljak ocekujem puno vise od svih njih, pogotovo od Pasalica i Halilovica.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Al fakat,ne zna ni ko je koji igrac
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ko je onaj ćelavi plej? Adamovic ? Frajer vodi loptu ko da je 210cm visok...
bostone ovoj budali sam rekao da suti...reci mu da bude miran ...BosniaBoston je napisao/la: ↑21 feb 2020, 20:41Dobar je momak,nemojGhuraba je napisao/la: ↑21 feb 2020, 20:39Meni je ova bezidejnost u napadu bila sasvim ocekivana, s obzirom da su nam dva organizatora igre zadnji put igrali u reprezentaciji prije 7 i vise godina. Svi ostali tad nisu ni bili u reprezentaciji, osim Milosevica i Stipanovica (koji nam se tad nekad i prikljucio). Ne moze se ocekivati da se sve to za 4-5 dana poveze. Problem je bio sto smo lose gradili skok i sto smo uzasno izvodili slobodna bacanja. Vidjelo se kasnije da je igra malo kliknula i da je Adamovic donekle povezao redove u napadu. Vrabac je na kraju odigrao kljucnu ulogu ovdje i cestitke mu na tome. U odbrani je bio odlican, a ni u napadu osim onog fadeawaya nije grijesio. Osim njega, i ovom Aticu bi trebalo nacrtati neke stvari. Moze dati mnogo toga, ali je ekstremno neinteligentan. Stipanovic i Milosevic su po meni suvisni ovdje i vjerujem da bi Kamenjas bio korisniji na parketu od Andrije. Jedino bi ga mozda atmosfera u Tuzli pojela, ali opet mi ne djeluje da je on neki tremaros. U svakom slucaju, daleko je ljepse nakon ove pobjede otici u Mejdan i podrzati momke. Ima da polete kad dobiju najbolju mogucu podrsku u drzavi.U ponedjeljak ocekujem puno vise od svih njih, pogotovo od Pasalica i Halilovica.
Btw, kako ovog Delinja nije stid ulaziti na ovu temu? Pokrij se kakvom ponjavom po glavi i idi spavaj.![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Imali gdje snimak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.