Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Ovo treba ugasiti, kakvi amateri.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Bosnic me razocarao, prvo spiskom, a sada i igrom.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Aj aj aj.sta reci uvijek iste greske..dva glupa faula 4 slobodna.
Vanjska linije previsoka, Amer i Gordic bi ovdje bili za sigurnih 10 poena razlike, a ovako se valja pofino boriti za pobjedu.
Mora Bosnic pronaci nacin da se dobiju jer smo sigurno kvalitetniji.
Mora Bosnic pronaci nacin da se dobiju jer smo sigurno kvalitetniji.
Šta je s Durmom, nije dobio dopuštenje od kluba ili ga ovaj nije ni zvao ?
-
- Kontakt:
Treba probati s kamenjasem, sulejmanovic je ocigledno beskoristan u ovoj utakmici... ovo se zaista nisam nikad nadao da cu reci, ali vrabac mora odigrati bar 15 min drugog poluvremena. Minja isto bolje da obuce odijelo i igra ulogu tim menadzera, vise bi bio od pomoci.
sta vam je bracuke ,nema kvaliteta, jedino Atic lici tu i tamo na igraca...ovo ostalo ne znam kako zarade marku od kosarke...ne mogu ni da shvatim te klubove koji placaju igrace kao ove ...bez i jedne normalne osobine kosarkaske..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Alibi košarka vanjskih igrača, spuštaju loptu Stipanoviću da rješava
Atić mora igrati i playa i beka šutera a kako hvataju skokove morati će i krilo, previše se on troši. Latvijci ubacuju svoja bacanja a mi zaredali sa 0/2 a još nismo iskoristili sav potencijal za to, čeka se i Minja
Pašalić se vratio sa dvije cigle na otvorenom šutu, baš nam je takvih falilo 

Zadnja izmjena: Drape, dana/u 21 feb 2020, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sramota je biti ovako limitiran u napadu...a pogotovo slobodna bacanja...ima tu neke igre,nekog sistema,,međutim fali čistog košarkaškog kvaliteta...
Nevjerovatno jbt, slobodna bacanja 1/7, pa ja ne kontam majku mu yebem kako to može, umjetnost definitivno.
Gubimo isključivo zbog naših grešaka, koliko glupih faulova sa ispunjenim bonusom + brzoplete odluke u napadu i imaš ovih -6, a sve to smo uspjeli usrati za par minuta.
Gubimo isključivo zbog naših grešaka, koliko glupih faulova sa ispunjenim bonusom + brzoplete odluke u napadu i imaš ovih -6, a sve to smo uspjeli usrati za par minuta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Skok,skok,skok...jbm li vam sve....Halilovic pogodi nesto papak,jbt zivis od zicera ,pa pogodi ih..Muha mora ubaciti 2,3 trice ,Mora!!!!;
Gotovo svaki napad na isti fazon: natjeraju Mikija da preuzme-> sut iz vana/spustanje na mismatch-> fulanje-> ofanzivni skok i ponovi recept dok ne pogodis
Mi dvije akcije odradili za 2/4 prema naprijed
Mi dvije akcije odradili za 2/4 prema naprijed
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Osim Francuske, sve utakmice smo izgubili zbog slobodnih. Ne kontam ...
Mislim generalno kroz karijeru, ne samo veceras. Njih 9 kad se sabere i kad se izvuce prosjek bacanja, ne vjerujem da bi to islo preko 55%.
Moraju se pogadjati ta bacanja, mora se bolje graditi skok u odbrani, mora se prestati igrati iskljucivo niski post i tek onda mozda bude nekog hajra ovdje. Jasno je svima da ovakvi Latvijci nisu nisto posebno, ali ako ce nam u prosjeku 10-15 cm niza reprezentacija kao od sale kupiti skokove pod nasim obrucem, onda se mi nemamo cemu nadati.
Nije ovo ni do kvaliteta,kad ovi ne znaju osnove kosarke,tj slobodna bacanja..A o trici da ne govorim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑21 feb 2020, 19:09Brukaš se sa komentarom , da su ista "pravila" tada bila kao što su sada , ta trojica ne bi igrala ...Grbavica786 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 19:05Gledam ovo i sjecam se one repke sa Teletovicem, Djedovicem, Gordicem i dodje mi da placem hahaha. Ako je ovo najbolje sto mi znamo onda bolje da ne idemo bezze ce nas busiti 20 razlike
A sada imas neke igrace Euroligase pa da nemaju pravu nastupa?
Sve kloc do kloca... cak i po forumu
ja sam jos uvijek pod dojmovima ove igre:-)Ghuraba je napisao/la: ↑21 feb 2020, 19:28Mislim generalno kroz karijeru, ne samo veceras. Njih 9 kad se sabere i kad se izvuce prosjek bacanja, ne vjerujem da bi to islo preko 55%.
Moraju se pogadjati ta bacanja, mora se bolje graditi skok u odbrani, mora se prestati igrati iskljucivo niski post i tek onda mozda bude nekog hajra ovdje. Jasno je svima da ovakvi Latvijci nisu nisto posebno, ali ako ce nam u prosjeku 10-15 cm niza reprezentacija kao od sale kupiti skokove pod nasim obrucem, onda se mi nemamo cemu nadati.
tesko mi svariti ovakav amaterizam a lafo favoriti neki..taj skok, ta slobodna, organizacija napada.
ma fuj.
gledaj bolan 1..napada u 2. pol...
Trenutno korisnika/ca: Sanfrancisco i 4 gosta.