Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Ko plitak potok
u Dolini Ćupovasvrakino1921 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:23Izvinite
Jel se zna na kojem stadionu igraju U-21 mladi 31.03.
BiH-Belgija
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sinanov portal javlja (dakle vjerovatno nije tacno, ili se nadam da nije):

Spisak bi trebao izgledati ovako: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Marko Mihojević, Samir Memišević, Ervin Zukanović, Eldar Ćivić, Sead Kolašinac, Zoran Kvržić, Senad Lulić, Gojko Cimirot, Elvis Sarić, Muhamed Bešić, Amer Gojak, Miralem Pjanić, Rade Krunić, Edin Višća, Haris Duljević, Izet Hajrović, Miroslav Stevanović, Edin Džeko, Milan Đurić, Armin Hodžić.
Ti levati ne znaju tekst napisati. Svi normalni tekstovi su im copy paste. Neki dan intervju Begovica za Avaz prenose u dva razlicita clanka pod razlicitim naslovima. Cisti amaterizam i sljam bh. sportskog novinartstva na tom portalu.Vucevich je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:32Sinanov portal javlja (dakle vjerovatno nije tacno, ili se nadam da nije):
Spisak bi trebao izgledati ovako: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Marko Mihojević, Samir Memišević, Ervin Zukanović, Eldar Ćivić, Sead Kolašinac, Zoran Kvržić, Senad Lulić, Gojko Cimirot, Elvis Sarić, Muhamed Bešić, Amer Gojak, Miralem Pjanić, Rade Krunić, Edin Višća, Haris Duljević, Izet Hajrović, Miroslav Stevanović, Edin Džeko, Milan Đurić, Armin Hodžić.![]()
BHF
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovi sto su boldirani ne bi smjeli biti na sirem spisku a kamo li na spisku...Vucevich je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:32Sinanov portal javlja (dakle vjerovatno nije tacno, ili se nadam da nije):
Spisak bi trebao izgledati ovako: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Marko Mihojević, Samir Memišević, Ervin Zukanović, Eldar Ćivić, Sead Kolašinac, Zoran Kvržić, Senad Lulić, Gojko Cimirot, Elvis Sarić, Muhamed Bešić, Amer Gojak, Miralem Pjanić, Rade Krunić, Edin Višća, Haris Duljević, Izet Hajrović, Miroslav Stevanović, Edin Džeko, Milan Đurić, Armin Hodžić.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A jos gore je kad stave clanak 'novi Dzeko iz Frankfurta' a bude neki 22-godisnjak koji igra za Rot-Weiss u sestoj diviziji
Objektivnost za 100 eura po clanku
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa dobro ako vec tako gledas onda treba boldirati jos barem 7 igraca, otprilike je to sve isti qracDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:49Ovi sto su boldirani ne bi smjeli biti na sirem spisku a kamo li na spisku...Vucevich je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:32Sinanov portal javlja (dakle vjerovatno nije tacno, ili se nadam da nije):
NEMA NAZAD
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaTMovac je napisao/la: ↑21 feb 2020, 13:27u Dolini Ćupovasvrakino1921 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:23Izvinite
Jel se zna na kojem stadionu igraju U-21 mladi 31.03.
BiH-Belgija
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Stručni štab naše reprezentacije na čelu sa selektorom Dušanom Bajevićem održao je danas radni sastanak u kući N/FS BiH.
Na sastanku je prezentirano ono što su asistenti i selektor vidjeli i uočili prilikom praćenja utakmica naših reprezentativaca. Analizirana je trenutna forma igrača koji će konkurisati za predstojeće utakmice baraža.
Na spisku selektora Bajevića navodno se nalaze:
Ibrahim Šehić, Asmir Begović, Kenan Pirić, Ermin Bičakčić, Zoran Kvržić, Ervin Zukanović, Toni Šunjić, Marko Mihojević, Samir Memišević, Eldar Ćivić, Sead Kolašinac, Gojko Cimirot, Elvis Sarić, Muhamed Bešić, Amer Gojak, Miralem Pjanić, Rade Krunić, Dino Hotić, Edin Višća, Haris Duljević, Izet Hajrović, Miroslav Stevanović, Edin Džeko, Milan Đurić, Armin Hodžić, Kenan Kodro i Senad Lulić, koji je pod velikim upitnikom zbog povrede zgloba.
Posebno bi se u narednom periodu do objavljivanja spisak trebali pratiti Ermedin Demirović, Smail Prevljak, Luka Menalo i iskusni Mato Jajalo.
Na sastanku je prezentirano ono što su asistenti i selektor vidjeli i uočili prilikom praćenja utakmica naših reprezentativaca. Analizirana je trenutna forma igrača koji će konkurisati za predstojeće utakmice baraža.
Na spisku selektora Bajevića navodno se nalaze:
Ibrahim Šehić, Asmir Begović, Kenan Pirić, Ermin Bičakčić, Zoran Kvržić, Ervin Zukanović, Toni Šunjić, Marko Mihojević, Samir Memišević, Eldar Ćivić, Sead Kolašinac, Gojko Cimirot, Elvis Sarić, Muhamed Bešić, Amer Gojak, Miralem Pjanić, Rade Krunić, Dino Hotić, Edin Višća, Haris Duljević, Izet Hajrović, Miroslav Stevanović, Edin Džeko, Milan Đurić, Armin Hodžić, Kenan Kodro i Senad Lulić, koji je pod velikim upitnikom zbog povrede zgloba.
Posebno bi se u narednom periodu do objavljivanja spisak trebali pratiti Ermedin Demirović, Smail Prevljak, Luka Menalo i iskusni Mato Jajalo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Selektor Dušan Bajević i(li) neko od njegovih asistenata sutra će na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase” gledati derbi 20. kola Premijer lige BiH, prenosi Avaz.
Nezvanično, posebna pažnja bit će obraćena na trojicu igrača Sarajeva – golmana Vladana Kovačevića, stopera Besima Šerbečića i veznjaka Tina Svena Sušića.

Nezvanično, posebna pažnja bit će obraćena na trojicu igrača Sarajeva – golmana Vladana Kovačevića, stopera Besima Šerbečića i veznjaka Tina Svena Sušića.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
edit: Nadam se da je zaje******a u pitanju.
⚜️~⚜️~⚜️
Savez obecao Saji prije 10god. da ce mu prodati "tetica/dajdzica" (il koji mu je k***) u Inter.
Misija se nastavlja!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bosansko Hercegovački selektor Dušan Bajević zajedno sa svojim asistentima je na 'King Abdullah Sports City' stadionu danas, posebno pratio igre Elvisa Sarića. Kako nezvanično saznajemo iskusni vezni igrač Sarić bi trebao biti okosnica ekipe kojom predvodi Bajević i očekuje se da bude najbitnija figura u ovom dvomeču play-off-a.
⚜️~⚜️~⚜️
Dobar je tinki. Dobro nije mogao meda u hartbergu ali sta ima veze.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zato je i doso u Sarajevo.Cuj Kodro na spisku.
Ovo mora da je zajebancija, kakav Tino-Sven hebote?
Ime je vrh, Tino Sven.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa Sven, da bude pravi skandinavac, Nalić i Ahmedhodžić su za njega romi gore.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.