FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opet ovaj oko novina. De pokazi te bovine molim te vise. Zbog vas treba filtrirat ime bivseg trenera
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Zista ne razumijem sta hoces da kažes...Pitar6785 je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:01Husref je bio najbolji strijelac ekipe kad smo osvoili titulu
Husrefov brat LEGENDA KLUBA
Husref najtrofejni trener kluba u histori i jedini trener igrac koji ima dk..
Nadzimi igraca u histori kluba bilo kojeg iz bih da ovo ima u svom cv i daje oko 20 godina u klubu.
I radi toga NIJE upravamu smjela dat otkaz preko NOVINA i to je jedina greska koju je napravila..
Al ako osvoi titulu ove godine ja joj mogu halalit jer me jeste povrijedila jer husref nije marinkovic kodro jesic ljudi koji nista neznace za klub pa samim nama navijacima.
Al klub i rezultati sampionske titule su ispred HASETA HUSREFA SUSICA HZ PITARA
U rat se pajdo moj islo da bi se branila drzava grad famelija i klub i grobivi famelije i ljudi ko sto su hase...
Sve sto si rekao stoji to niko i ne osporava...
Njemu nije otkaz dat preko novina, pozvali su ga da dodje u klub, rekao je da nije u Sarajevu i pitao je o cemu se radi...
Tad mu je i receno...
Niti je prvi niti posljednji trener koji je dobio otkaz...
Sto se mene tice , ja bih ga pustio jos tu jednu tekmu, ali problemi su malo dublji bili...
Covjeku je isplacena otkazna klauzulu i tu je kraj price...
Mislim nepotrebno je ovakvim postovim potpucavati reakcije ljudi koji su bili za otkaz i ranije...
Samo da akademci igraju redovno.
Administracija sankcionisi ovo ba vise nije ni zanimljivo a ni smijesno.
Administracija sankcionisi ovo ba vise nije ni zanimljivo a ni smijesno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

Al da ne budu Vinku krivi za svaki poraz i remi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Usitnilo, mislim da je vrijeme da prepucavanja ostavite sa strane.
U subotu po pobjedu i tako tekmu po tekmu.
MELJI R'AJVO !!!

U subotu po pobjedu i tako tekmu po tekmu.
MELJI R'AJVO !!!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ma neka budu samo neka igraju. Iz gresaka se uci.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ja kazem ako su mu preko novina dali otkaz bez nekog ljuskog razgovora...Vanja8 je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:51Zista ne razumijem sta hoces da kažes...Pitar6785 je napisao/la: ↑20 feb 2020, 21:01Husref je bio najbolji strijelac ekipe kad smo osvoili titulu
Husrefov brat LEGENDA KLUBA
Husref najtrofejni trener kluba u histori i jedini trener igrac koji ima dk..
Nadzimi igraca u histori kluba bilo kojeg iz bih da ovo ima u svom cv i daje oko 20 godina u klubu.
I radi toga NIJE upravamu smjela dat otkaz preko NOVINA i to je jedina greska koju je napravila..
Al ako osvoi titulu ove godine ja joj mogu halalit jer me jeste povrijedila jer husref nije marinkovic kodro jesic ljudi koji nista neznace za klub pa samim nama navijacima.
Al klub i rezultati sampionske titule su ispred HASETA HUSREFA SUSICA HZ PITARA
U rat se pajdo moj islo da bi se branila drzava grad famelija i klub i grobivi famelije i ljudi ko sto su hase...
Sve sto si rekao stoji to niko i ne osporava...
Njemu nije otkaz dat preko novina, pozvali su ga da dodje u klub, rekao je da nije u Sarajevu i pitao je o cemu se radi...
Tad mu je i receno...
Niti je prvi niti posljednji trener koji je dobio otkaz...
Sto se mene tice , ja bih ga pustio jos tu jednu tekmu, ali problemi su malo dublji bili...
Covjeku je isplacena otkazna klauzulu i tu je kraj price...
Mislim nepotrebno je ovakvim postovim potpucavati reakcije ljudi koji su bili za otkaz i ranije...
Ja volim Husrefa i nemogu reci da nebi ubio zanjeg al **** klub je klub i zato se ne ubija vec gine..
I zato nemogu da povjerujem ni da vjerujem da ce hz bit protiv sabrine od prve minute sa tc...
Meni nije jasno da nekom moze bit bilo ci interes ispred kluba titula.. rezultat rada njen je koliko titula **** me boli jel kinez dao pare il ona il hadzic il je prosila..
Isto ko sto su igracima njihove igre golovi asistencije rezultati titule mjerilo..
Ako je dat Husrefu otkaz preko novine treba da mu se izvine kao i nama navijacima i mi cemo joj oprostit ako OSVOI TITULU I NIKAD VISE NEPONOVI PIZDRAJU TAKVU PREMA LEGENDAMA KLUBA..
Kovacevic
Saban milicevic serbedzic pidro (dusan)
Jukic susic dzokanovic tatar
Zinedin ZIDAN
Ahmetovic
1:0 ahmetovic 17
SARAJ’VO DO MEZARA
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako neko zeli ili treba kartu za bilo koju tribinu, nek se javi u PP. Istu ce moci preuzeti u klubu sutra poslije 12 sati, tj. ja cu mu tad kupiti i ostaviti u fanshop-u u Titovoj.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Možel meni dres jedan?
Karta mi ne treba, ja sam derbi i 'evropa' navijač.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kako bi bilo dobro kad bi se ovdje moglo dogovoriti da ko zapocne ova prepucavanja upravoljupci-husrefoljupci, dobije ban od Morte na nekih 7 dana, sigurno bi bilo manje tog prepucavanja, jer i jedna i druga strana misli da je upravu i onda ta rasprava u nedogled i nikad nece prestati.
Nek bude i 2k ljudi sto se mene tiče samo da pobijedimo.
A i ovog se Borca uzdiže kao da je Barcelona u najmanju ruku, jbt pa toliko se nije Celtica bojalo..
Nek bude i 2k ljudi sto se mene tiče samo da pobijedimo.

A i ovog se Borca uzdiže kao da je Barcelona u najmanju ruku, jbt pa toliko se nije Celtica bojalo..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Moze ako cu ga donijeti licno na adresu ti. Ako smijes, naravnoAlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:58Možel meni dres jedan?
Karta mi ne treba, ja sam derbi i 'evropa' navijač.

I meni bi trebao dres sa potpisom sabrinefanatikk je napisao/la: ↑20 feb 2020, 23:00Moze ako cu ga donijeti licno na adresu ti. Ako smijes, naravnoAlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:58Možel meni dres jedan?
Karta mi ne treba, ja sam derbi i 'evropa' navijač.![]()
NEMA NAZAD
Ima jedan ovdje njen broj, pa joj pisi (na viber k'o i on) 

-
- Kontakt:
Sta kaze video skaut ne treba odma od Vinka ocekivati titulu

- AlfredNobel
- Kontakt:
Smijem hajfanatikk je napisao/la: ↑20 feb 2020, 23:00Moze ako cu ga donijeti licno na adresu ti. Ako smijes, naravnoAlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:58Možel meni dres jedan?
Karta mi ne treba, ja sam derbi i 'evropa' navijač.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma raja se boji šiljenja. Fudbalski smo dosta jači od njih al u ovakvoj situaciji će Dodo referendum organizovat ako im tri boda uzmemo.Benjolos je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:59Kako bi bilo dobro kad bi se ovdje moglo dogovoriti da ko zapocne ova prepucavanja upravoljupci-husrefoljupci, dobije ban od Morte na nekih 7 dana, sigurno bi bilo manje tog prepucavanja, jer i jedna i druga strana misli da je upravu i onda ta rasprava u nedogled i nikad nece prestati.
Nek bude i 2k ljudi sto se mene tiče samo da pobijedimo.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Niko se ne boji Borca igracki jer posle 60min disu na skrge bukvalno ekipa im puna starohana. Sto kaze skoro bojimo se kasapljenja i siljenja kao protiv recimo ubica u kupu, gdje ti je bilo jasno da oni moraju proci. Mi da smo napravili onakve ispade bila bi prekinuta utakmica i 3:0 za goste.skoroalen je napisao/la: ↑20 feb 2020, 23:16Ma raja se boji šiljenja. Fudbalski smo dosta jači od njih al u ovakvoj situaciji će Dodo referendum organizovat ako im tri boda uzmemo.Benjolos je napisao/la: ↑20 feb 2020, 22:59Kako bi bilo dobro kad bi se ovdje moglo dogovoriti da ko zapocne ova prepucavanja upravoljupci-husrefoljupci, dobije ban od Morte na nekih 7 dana, sigurno bi bilo manje tog prepucavanja, jer i jedna i druga strana misli da je upravu i onda ta rasprava u nedogled i nikad nece prestati.
Nek bude i 2k ljudi sto se mene tiče samo da pobijedimo.![]()
Ovaj Borac da nije dobivao one penale (cini mi se 7 penala u 7 zaporednih utakmica) bi trenutno bio daleko od vrha barem 9,10 bodova minusa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.