Pa šta je s njim, čovječe!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Napustio forum radi nekih privatnih razloga. Juče sam s njim bio na kafi i rekao je da sve maksuz poselamim.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vidio da kod sabre nema uvaljivanja amatera, pa pokupio prnje. E moj beli..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
onaj naš bek bivši Belošević?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta je havatara sa Sabrom 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Teškog srca sam maknuo Mersu legendu, ali beba je beba.

SVI SVI SVI hajnc
-
- Kontakt:
Momci ba koji vam je vise qrac , sto velicate pojedince . Sad uglavnom oni koji velicaju gdzicu. Sabrinu , kao da je ona osnovala FKS . Nije dovela Tana , a ni Nama . Radi posao iz snova , dobro placen . O tome koliko je uspjesna , vidjet cemo na kraju prvenstva .Ispada da vam je ona vaznija od momaka koji bez interesa navijaju za FKS(hajd mozda poneki ). Sto nije smjenila Husrefa poslije 0:8 i 2:5 .
Ne podrzavam ni Husrefa i on je pojedinac , podrzimo FKS . Vise gotivim prijatelja koji zamjera nacin smjene Husrfa , nego neku Sabrinu .
Tri nana do nastavka prvenstva , umjesto rasprave o sastavu vi gledate kako podyebavati raju sa tribine .
Ne podrzavam ni Husrefa i on je pojedinac , podrzimo FKS . Vise gotivim prijatelja koji zamjera nacin smjene Husrfa , nego neku Sabrinu .
Tri nana do nastavka prvenstva , umjesto rasprave o sastavu vi gledate kako podyebavati raju sa tribine .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Upravu je momak, ovdje niko nista konstruktivno nije napisao ima 15 stranica. Sve gluposti nekakve isto k'o da je raji po 12 godina. Ovako kad udjes na kl*x komentare pa citas sta sve ljudi pisu, u par deka je postalo s ovim pdf-om.HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 feb 2020, 23:05Morto, izbriši ove gluposti. Imaju PP, imamo bitnijih tema. Igramo tekmu u subotu.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma brate, ja se zayebavam.ade43 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 23:45Upravu je momak, ovdje niko nista konstruktivno nije napisao ima 15 stranica. Sve gluposti nekakve isto k'o da je raji po 12 godina. Ovako kad udjes na kl*x komentare pa citas sta sve ljudi pisu, u par deka je postalo s ovim pdf-om.HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 feb 2020, 23:05Morto, izbriši ove gluposti. Imaju PP, imamo bitnijih tema. Igramo tekmu u subotu.

Tačno, treba malo konstruktivnijih postova. Ali niko nema volje da piše izgleda. Vrtimo istu priču danima.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma brojimo sitno do subote. Nema se o čemu pisat, na ovim pauzama uvijek ovako bude.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Upravu ste.Ja bi recimo volio vidjeti ovaj sastav u subotu:Samozdravlje je napisao/la: ↑19 feb 2020, 23:43Tri nana do nastavka prvenstva , umjesto rasprave o sastavu vi gledate kako podyebavati raju sa tribine .
Kovačević, Šabanović, Šerbečić, Dupovac, Hodžić, Miličević, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić i Ahmetović.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo dajte neke te konstruktivne teme hljeba vam. Sve pređeno po deset puta. Transferi, igrači, novi trener, formacije Uprava, marketing, stadion, dresovi, karte itd. Igra se tekma u subotu, igra se, pa šta? Sad trebam o Tuzli pisati kao da su Barca i o prvom kolu kao da je to sad neki bauk.
Naučite se našaliti, naučite pojmove kao što su ironija i sarkazam. Ako vam nije smiješno nešto, bože moj, prođite dalje, a ne ponavljajte se kao papagaji 'daj konstruktivno' 'slijedi nam utakmica', nemoj to, daj ovo. Ako vas boli neka sarkastična izjava ili ako je kojim slučajem ne znate prepoznati (a takvih je dosta), onda vaš problem.
Evo povlačim se, ustupam mjesto ovima što ih interesuju zanimljive i konstruktivne stvari. Bujrum..
Naučite se našaliti, naučite pojmove kao što su ironija i sarkazam. Ako vam nije smiješno nešto, bože moj, prođite dalje, a ne ponavljajte se kao papagaji 'daj konstruktivno' 'slijedi nam utakmica', nemoj to, daj ovo. Ako vas boli neka sarkastična izjava ili ako je kojim slučajem ne znate prepoznati (a takvih je dosta), onda vaš problem.
Evo povlačim se, ustupam mjesto ovima što ih interesuju zanimljive i konstruktivne stvari. Bujrum..
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Brate kale je olicenje smijeha i zajebancije nema ovdje ništa loše da je rekao..Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 16:11Haha umro sam sinoc kad na ovo naleti ,previse me je podsjecao na par forumasa ovo im je mitski vodja u pljuvanju sjevera kuknjava90minut je napisao/la: ↑19 feb 2020, 04:56šta je ba ovo
jao kakvi retardi u komentarima doduše ako su svi godina kao on onda ok
https://www.youtube.com/channel/UCjG8nS ... N5s0-hvgvg
![]()
![]()
A taj mali naletio sam na jedan mu komentar zgrozio sam se ,haha nema ni 10 godina .
Moraš baš biti debil ili dijete poput ovog malog da komentarises psovanjem kaletu.
-
- Kontakt:
Ova Atalanta melje sve redom nisu ljudi normalni.
Poslije rata definitivno jedna od najjačih ekipa koja je gostovala u državi, kakav ljudi fudbal igraju, i kako smo mi izvukli 2:2 tamo, to ce mi ostat enigma do kraja života
Poslije rata definitivno jedna od najjačih ekipa koja je gostovala u državi, kakav ljudi fudbal igraju, i kako smo mi izvukli 2:2 tamo, to ce mi ostat enigma do kraja života

Dok god imamo situacija FKSabrina VS. FKHusref, imamo i dokaz koliko ima zapravo iskrenih i bezuslovnih navijaca FKS.Samozdravlje je napisao/la: ↑19 feb 2020, 23:43Momci ba koji vam je vise qrac , sto velicate pojedince . Sad uglavnom oni koji velicaju gdzicu. Sabrinu , kao da je ona osnovala FKS . Nije dovela Tana , a ni Nama . Radi posao iz snova , dobro placen . O tome koliko je uspjesna , vidjet cemo na kraju prvenstva .Ispada da vam je ona vaznija od momaka koji bez interesa navijaju za FKS(hajd mozda poneki ). Sto nije smjenila Husrefa poslije 0:8 i 2:5 .
Nebitni su Igraci Svi. Sve uprave do sada. Samo je bitno FKS.
Dozovite se i jedni i drugi. Ideopoklonstvo je zlo.
- FKS -
Jos kad bi znali sta je zaj.ebancija 
Eto meni i nekome bitna sabrina hahahha... Boli me k i za njom i za Husrefom i za bilo kim. Sarajevo, Hase, keli... Pa onda 100 mjesta praznih, sve iz svog razloga.
Avatari su isključivo kontriranje pravom idolopoklonstvu jer mi,, nismo na ljeto prijetili familijama ako Husref ne potpise, mi nismo nazivali zenu kurvom pred klubom, mi nismo stavili Sabrinu na zastavu na svetoj tribini.... To su uradili neki drugi, mi samo zelimo titule, dobre igrace i zaboli nas neka stvar za covjekom koji je bivsi trener fks.

Eto meni i nekome bitna sabrina hahahha... Boli me k i za njom i za Husrefom i za bilo kim. Sarajevo, Hase, keli... Pa onda 100 mjesta praznih, sve iz svog razloga.
Avatari su isključivo kontriranje pravom idolopoklonstvu jer mi,, nismo na ljeto prijetili familijama ako Husref ne potpise, mi nismo nazivali zenu kurvom pred klubom, mi nismo stavili Sabrinu na zastavu na svetoj tribini.... To su uradili neki drugi, mi samo zelimo titule, dobre igrace i zaboli nas neka stvar za covjekom koji je bivsi trener fks.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Onda pravi kontru grbom Sarajeva, i velicanjem kluba.
Zabo li me K za Sabrinu, otprilike malo vise nego nju za FKS. Cim joj se ukaze bolja ponuda ona ce se ispaliti. I cijeli plan ima za to.
U startu odmah da kazem da sam odavno prije otkaza Husrefu, bio za to da mu se uruci. Da me niko ne svrsta ni u FK HM
Ako vec furate furke, furate zdrave furke.
Zabo li me K za Sabrinu, otprilike malo vise nego nju za FKS. Cim joj se ukaze bolja ponuda ona ce se ispaliti. I cijeli plan ima za to.
U startu odmah da kazem da sam odavno prije otkaza Husrefu, bio za to da mu se uruci. Da me niko ne svrsta ni u FK HM
Ako vec furate furke, furate zdrave furke.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, fks74, HariTz, InatSilniBosanski, keli, Lecler, mercurial, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa, Tatamata1946, Vanja8, Zagor i 90 gostiju.