Dobrila
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
De ljudi pustite se gluposti i lupanja tih igrača...valja nam u subotu na Radnik bez krila skoro.
Kad se Ajayi, Blazevic i Zec potpuno spreme za utakmice, bice to fina ekipa, samo treba pregurati ovih prvih par kola.
Kad se Ajayi, Blazevic i Zec potpuno spreme za utakmice, bice to fina ekipa, samo treba pregurati ovih prvih par kola.
Al niti je igrao za Dinamo niti Copu, ko koga yebe ovdje
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kakav ljudi Henriquez, nemojte biti kao navijaci kluba od beraca rize.
Milionski transferi,milionski ugovori,Fernando Felichevich mu menadzer,Universidad de Chile ga oko milion eura platio Atlasu.
Milionski transferi,milionski ugovori,Fernando Felichevich mu menadzer,Universidad de Chile ga oko milion eura platio Atlasu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
ko je taj 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bas me zanima koji duduk moras biti da ides slikati stadion, i koliko moras biti bezposlen da budes bosanac, guvo, kazandzija i ostali pacenici? 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Stadion se cisti po zavrsetku radova na krovnoj konstrukciji. Ne znam cemu panika, nece ga istovremeno cistiti dok cestice lima sa krova padaju po tribini. Valjda je to logika majku mu...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kad si bolesnik i pacenik to nije problem, al koliko moras biti duduk i bezposlen da to radis, za klub koji kao navijas. Koja je to vrsta bolesti?
Dobro, ne svidja ti se trener jer ti mislis da si strucnjak. Ok, ne svidja ti se igra neki igrac, hajd i to ok. Al da budes bosanac, kazandzija, avlami, i ostali moras biti dobar duduk!
Dobro, ne svidja ti se trener jer ti mislis da si strucnjak. Ok, ne svidja ti se igra neki igrac, hajd i to ok. Al da budes bosanac, kazandzija, avlami, i ostali moras biti dobar duduk!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ako vrijeme posluži očekujem dobru brojku naših u Bijeljini.
Lično rijetko idem na gostovanja jer sam nemač vremena, ovaj put idemo u privatnom aranžmanu 4+1 gratis
Lično rijetko idem na gostovanja jer sam nemač vremena, ovaj put idemo u privatnom aranžmanu 4+1 gratis

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
-

Kada pocnes ici na utakmice, zavolis Zelju, skontat ces. Imas li clansku? Godisnju kartu, ili pojedinacnu, neki rekvizit iz Fan shopa? Da uslikas i postavis, da dokazes tu svoju ljubav.
Ps nisam ni jedan od ovih, samo ti pokusavam objasniti razliku izmedju tebe i ljudi koji vole Zelju.
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
e neka si mu rekaoForumas1921 je napisao/la: ↑20 feb 2020, 09:16![]()
Kada pocnes ici na utakmice, zavolis Zelju, skontat ces. Imas li clansku? Godisnju kartu, ili pojedinacnu, neki rekvizit iz Fan shopa? Da uslikas i postavis, da dokazes tu svoju ljubav.
Ps nisam ni jedan od ovih, samo ti pokusavam objasniti razliku izmedju tebe i ljudi koji vole Zelju.

Nego gdje je Irfo brat moj dobri , do kada ce mi ovaj X/O strucnjak koji 12 sati provodi na stadionu biti avatar
Jučer se ovdje potegla zanimljiva tema oko reorganizacije kluba. Zanima me, ovdje ima raje koji su ocigledno i bliski ljudima u klubu, kakvi su planovi, koliko ozbiljno se na tome radi, postoje li uopste ljudi koji su zainteresovani da uloze nesto u Zelju?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
daj nam Boze samo 3 bobe, ne trazim puno.. 1-2 jovanovic, lendric
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Zna li se slučajno satnica protiv TC?
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, tiagofaria25 i 44 gosta.